Maaşımı sordu?

önyargılı davranma bence hemen sonuçta ciddi düşünüyor ki sonrasında geçinme durumunuzu öğrenmek istemiş olabilir. tanımaya çalış zaten maddiyat düşkünü olup olmadığını kısa sürede anlarsın o zaman bitirirsin istersen

Bi gelişme var mı konu sahibi

Yüzyüze görüşmeye karar verdim. Bu hafta sonu görüşeceğiz inş. Geçen yine telde konuştuk. Dedim ki ilerde ben çalışmayı bırakabilirim bu konuda ne düşünüyorsun diye sordum. Tamamen benim fikrim olduğunu nasıl istersen öyle yapabilirsin dedi. Eğer bu soruma direkt niye ki ne gerek var tarzından yaklaşsaydı görüşmezdim bile. Ama şansı hakediyor şu an için :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

telefonda değilde yüz yüze sorsanız daha isabetli olurdu,
yüz ifadesinden ağzı öyle söylesede gerçekten içi öyle mi diyor anlardınız.

telefonda değilde yüz yüze sorsanız daha isabetli olurdu,
yüz ifadesinden ağzı öyle söylesede gerçekten içi öyle mi diyor anlardınız.

Doğru aslında yüzyüze bi daha sorayım en iyisi :) zaten rahatsız olduğumu karşılaşınca söylicem bakalım ne diyecek. Bi de şöyle düşündüm benden az aldığını tahmin ediyordu ve kendisi bilerek bu konuyu açmak istedi ki ben bu durumu sorun yapar mıyım bilmek için. Bu da bi ihtimal :)

olabilir tabi,konuyu açmak için de sormuş olabilir.

iğrenç............

şimdi kafamda kuruyorum :

siz : selam nasılsın
o : tşk.iyim siz nasılsınız
siz.tşk bende iyiyim
o: ben 2850 tl maaş alıyorum ya siz

neresinden tutsam elimde kalıyor

şimdi kafamda kuruyorum :

siz : selam nasılsın
o : tşk.iyim siz nasılsınız
siz.tşk bende iyiyim
o: ben 2850 tl maaş alıyorum ya siz

neresinden tutsam elimde kalıyor
Yok yaaa bu kadar trajik değil :)) branşlarımız çok farklı olduğu için mesleklerimizden bahsediyorduk o arada bu malum soruyu da duydum malesef. Ama yine de kötü tabii.

Aynen. Bunu anlamak için ipucu sorular türetmem lazım o değilden sormak için. E tabi bide dışardaki haline tavrına bakacağm. Önyargı yapmamak için kendimi telkin ediyorum en azından bi kere görüşene kadar.

o zaman ön yargılı olmayalım :)) yüz yüze gelince konuşunca iyice tanırsınız
eğer evlilik olursa onun maaşta sizin olucak otomatikman

o zaman ön yargılı olmayalım :)) yüz yüze gelince konuşunca iyice tanırsınız
eğer evlilik olursa onun maaşta sizin olucak otomatikman

hiç o açıdan bakmamıştım :) şimdi maddi konulardan ne söylese bana batacak taktım bi kere. Bi an önce bu knuşmayı yapıp meselenin iç yüzünü anlamam lazım ki çocuğu tanıma işine odaklanayım.

bence ilk etapta buna takılma kişiliğini çözmeye çalış
yani içinde hiç bir art niyet olmadan sormuş olabilir.
ne bileyim kadınlar kocasının maaş kartınıda almıyormu bence enişte adayı boşuna sormuş sizin maaşı

Valla ben de çok takılırdım. Paragöz olmasından değil ama çok saygısız bi durum... Belki kendi maaşı yüksekti söyleyip hava atmak istedi ki bu da çok çirkin. Ya da daha iyi niyetli bi bakış açısıyla heyecandan saçmaladı. Bence 1 kere buluşun, çuvalladığı 1-2 şey daha çıkarsa bi daha buluşmayın ama sadece bu sebeple silip atmayın. Ne olacağı hiç belli olmaz. Kısmet bu işler...

Benim korktuğum böyle cimri iki kuruşun hesabını yapan bi tipse diye. Hiç katlanamayacağm erkek tipi. Bi görüşeyim de ayrıntıları sonra yine yazarım cnm

Aynen o gün çok takmıştım ama şu an daha iyi hissediyorum. Evet telde çok kasıldığını ve heyecan yaptığını farkediyorum bi de biraz mesajlaştık mesaj dili çok hoş böyle entellektüel bi havası var görüşeceğim ya bakalım kısmet. 6 saat yoldan gelecek sadece akşam yemeği için malum ramazan :)

Harika :)) Biz de eşimle görücü usulü tanışmıştık. İlk buluşmada eve geldim, kel bu istemem ben bunu dedim. :))) Annem dedi ki 3 sene sonra görmiceksin bile neresinde ne varmış, çok iyi çocuk bi daha buluş sen dedi. Ben de tamam buluşup kendim söylicem görüşmek istemediğimi dedim. İkinci buluşmada beyaz güllerle beni tavlamayı başardı :)) İyi ki ikinci buluşmada bi aptallık edip görüşmeyelim dememişim :) İnşaallah sizin için de hayırlı olur :)

Hadi hayırlısı olsun canım benımmmm hakkında

Maasi hic sormamasi lazim zaten kimse kimseye söylemez öyle seyleri aslinda cok sacma uzak dur derim

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…