- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi carpeediem
-
Bi gelişme var mı konu sahibi
Yüzyüze görüşmeye karar verdim. Bu hafta sonu görüşeceğiz inş. Geçen yine telde konuştuk. Dedim ki ilerde ben çalışmayı bırakabilirim bu konuda ne düşünüyorsun diye sordum. Tamamen benim fikrim olduğunu nasıl istersen öyle yapabilirsin dedi. Eğer bu soruma direkt niye ki ne gerek var tarzından yaklaşsaydı görüşmezdim bile. Ama şansı hakediyor şu an için :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
telefonda değilde yüz yüze sorsanız daha isabetli olurdu,
yüz ifadesinden ağzı öyle söylesede gerçekten içi öyle mi diyor anlardınız.
Doğru aslında yüzyüze bi daha sorayım en iyisi :) zaten rahatsız olduğumu karşılaşınca söylicem bakalım ne diyecek. Bi de şöyle düşündüm benden az aldığını tahmin ediyordu ve kendisi bilerek bu konuyu açmak istedi ki ben bu durumu sorun yapar mıyım bilmek için. Bu da bi ihtimal :)
Bayanlar hemen soruma geçiyorum. Bizim bir komşumuz var ve uzun süredir benimle yakın bir akrabasının oğlunu yakıştırıyordu ama ne çocuk ne de bn birbirimizi görmedik. Son zamanlarda o kadar çok geldi ki bi kere konuşun diye tmm dedim bnde( buarada fotolarını gördm şans vermk istedim bize:) bu gün ilk defa konuştuk telde. Herşey iyi hoş giderken maaşımı sordu bi de. Gıcık oldum yaa maddiyata düşkün biri mi diyebn ona hiç sormadan o söyledi kendininkini. Bnde dedim ki bnm için o öncelik değil evlilikte ikimizde memuruz sonçta ddm. Sizce abartıyr muym?
Bayanlar hemen soruma geçiyorum. Bizim bir komşumuz var ve uzun süredir benimle yakın bir akrabasının oğlunu yakıştırıyordu ama ne çocuk ne de bn birbirimizi görmedik. Son zamanlarda o kadar çok geldi ki bi kere konuşun diye tmm dedim bnde( buarada fotolarını gördm şans vermk istedim bize:) bu gün ilk defa konuştuk telde. Herşey iyi hoş giderken maaşımı sordu bi de. Gıcık oldum yaa maddiyata düşkün biri mi diyebn ona hiç sormadan o söyledi kendininkini. Bnde dedim ki bnm için o öncelik değil evlilikte ikimizde memuruz sonçta ddm. Sizce abartıyr muym?
Yok yaaa bu kadar trajik değil :)) branşlarımız çok farklı olduğu için mesleklerimizden bahsediyorduk o arada bu malum soruyu da duydum malesef. Ama yine de kötü tabii.şimdi kafamda kuruyorum :
siz : selam nasılsın
o : tşk.iyim siz nasılsınız
siz.tşk bende iyiyim
o: ben 2850 tl maaş alıyorum ya siz
neresinden tutsam elimde kalıyor
önyargılı davranma bence hemen sonuçta ciddi düşünüyor ki sonrasında geçinme durumunuzu öğrenmek istemiş olabilir. tanımaya çalış zaten maddiyat düşkünü olup olmadığını kısa sürede anlarsın o zaman bitirirsin istersen
Yok yaaa bu kadar trajik değil :)) branşlarımız çok farklı olduğu için mesleklerimizden bahsediyorduk o arada bu malum soruyu da duydum malesef. Ama yine de kötü tabii.
o zaman ön yargılı olmayalım :)) yüz yüze gelince konuşunca iyice tanırsınız
eğer evlilik olursa onun maaşta sizin olucak otomatikman
hiç o açıdan bakmamıştım :) şimdi maddi konulardan ne söylese bana batacak taktım bi kere. Bi an önce bu knuşmayı yapıp meselenin iç yüzünü anlamam lazım ki çocuğu tanıma işine odaklanayım.
bence ilk etapta buna takılma kişiliğini çözmeye çalış
yani içinde hiç bir art niyet olmadan sormuş olabilir.
ne bileyim kadınlar kocasının maaş kartınıda almıyormubence enişte adayı boşuna sormuş sizin maaşı
Aynen o gün çok takmıştım ama şu an daha iyi hissediyorum. Evet telde çok kasıldığını ve heyecan yaptığını farkediyorum bi de biraz mesajlaştık mesaj dili çok hoş böyle entellektüel bi havası varValla ben de çok takılırdım. Paragöz olmasından değil ama çok saygısız bi durum... Belki kendi maaşı yüksekti söyleyip hava atmak istedi ki bu da çok çirkin. Ya da daha iyi niyetli bi bakış açısıyla heyecandan saçmaladı. Bence 1 kere buluşun, çuvalladığı 1-2 şey daha çıkarsa bi daha buluşmayın ama sadece bu sebeple silip atmayın. Ne olacağı hiç belli olmaz. Kısmet bu işler...
Aynen o gün çok takmıştım ama şu an daha iyi hissediyorum. Evet telde çok kasıldığını ve heyecan yaptığını farkediyorum bi de biraz mesajlaştık mesaj dili çok hoş böyle entellektüel bi havası vargörüşeceğim ya bakalım kısmet. 6 saat yoldan gelecek sadece akşam yemeği için malum ramazan :)
Benim korktuğum böyle cimri iki kuruşun hesabını yapan bi tipse diye. Hiç katlanamayacağm erkek tipi. Bi görüşeyim de ayrıntıları sonra yine yazarım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?