Maaşımı sordu?

Biraz gözlem yap. Bi cafeye falan gidersiniz, dışarıya çıkarsınız zaten ne olduğu anlaşılır. Baktın adam pinti yavaştan yol verirsin.

Cnm karsindaki insan belliki paraci bir tip hemde ilk konusmada kendini belli etmis iliskini kes derim bu kadar geri zekalilik olmaz ben olsam bende gicik olurdum cok haklisin !

Asik olmadiysan kac bence.Bi arkadasimin da basina gelmsti .Adam cok maddiyatciydi...

Yahu olabilir merak edersin tamam da daha ilk konuşmada da bu sorulur mu hiç! Tam bi okuzmus o da. Nasılsa ilk konuşma, bir sonraki olmasa daha iyi gibi görünüyor.

Senin maaşın ev taksidi öder benim maaşım evi geçindirir kafası.. Napıyım elektrik alıp kızdan trafomuyum ben mantığı.. Sevsem ne sevmesem ne, alırız evi arabayı yaşarız işte gül gibi saçmalıkları.. Ama acaba düşünüyormu maaş soran arkadaş acaba mutlu olurmuyuz, uyumlu olurmuyuz?? O kafadaki adamlardan uzak durun, sizin gelirinizin hesabını sizden önce tutacak, dünyalık malını yapacak, hatta aldığınız ortak şeyleride kendi üzerine yapacak, benim kafası ile.. Kaç kardeşim.. Yada bu düşünceleri eğer haksız çıkartır diyorsan o güveni veriyorsa ozaman düşün, erkek kadının kazandığına göz dikerse, huzurun olmaz..

Ben normalde insanlara hep ikinci bir şans verilmesinden yanayımdır. Ancak daha ilk konuşmada kadına maaş soran bir adamdan hayır gelmez. Duygusal zekası çok düşük demektir. Duygusal zekası düşük olan adamda bir kadını asla mutlu edemez.

yuhh bee daha ilk günden manyak mı ne kaç hemen

Benim arkadasima da ilk tanistigi gun hodugun teki "oturdugunuz bina sizin mi? Sizin apartmandan sana kac daire dusecek? Suan kiralara ortak misin? Tarzi sorular sormustu. Ikinci bulusma olmadi tabii ki.

gözü aç mıdır nedir bende hıc sevmem
kadın sorsa para göz olur
oturdugumuz ev kendımızın mı yoksa kıra mı oldugunu soran olmuştu

Ben olsam asla o cocukla gorusmezdim bile... Belki evlendikten sonra sen calismicaksin yada nebilim... Erkekse kendine guvensin sen calisamasan bile evi gecindirebilsin.. Hele hele ilk gorusmede bunu soran bi insan, nekadar bos bogazsin ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İkinci konuşmanızın olacağını sanmıyorum fakat olur da konuşursanız ;
maaş kartınızı da ister bu adam..

Benimde başıma gelmişti Bekar ken aynı şey. Çocuk çok hoş sempatik ve özgüveni tm biriydi ama o soruyu sorduğu an bitti benim için ve ikinci kez çok ısrar etmesine rağmen görüşmedim. Bir erkeğin kadına böyle bir soru sorması çok çirkin bence

Ben olsam o an tepki verirdim "neden sordun" diye. "Evlendikten sonra çalışmayı düşünmüyorum" diye blöf yapardım, maaşım var diye beni seçecekse o adama naşşş

yeni tanıştığın birine maaşını sormak

yüzsüz görgüsüz ve bir o kadarda düşüncesiz

Daha ilk konuşmada bu yüzsüzlükteyse ilerisini düşünemiyorum İkinci konuşman olursa sorgula.
Eskiden erkekler kadının eline bakmazmış şimdi hem kadınlar çalışıyor para kazanıyor hem eziliyor

Düşüncesizlik yapmış ama,hemen önyargılı bakma.Biraz daha tanımaya çalış.Zaten belli eder kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…