Maaşın içinde agi gösterilir mı.

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.407
383
123
Merhaba herkese hayırlı haftasonlari.İki gün önce bir tekstil firmasina görüşmeye gittim gittiğimde başvuru formuna 3000 yazdım maaş beklentisi olarak görüşme esnasında 2600 artı agi dedi yani ağıtı maasin içinde gösteriyor.Dun de beni aradı mülakatıniz olumlu sonuçlandi dedi sekreter ben de arkadaşım ve annemle konuştum ve maaşı az buldum çünkü en son ayrıldığım yerde de böyle yapıyorlardı agiyi hep maaşın içinde gösteriyorlardı.
Yani en azından agiyi ayrı verseler o da yok.
Agiyi maaşın içinde göstermeleri yasal mı.

Merhaba herkese hayırlı haftasonlari.İki gün önce bir tekstil firmasina görüşmeye gittim gittiğimde başvuru formuna 3000 yazdım maaş beklentisi olarak görüşme esnasında 2600 artı agi dedi yani ağıtı maasin içinde gösteriyor.Dun de beni aradı mülakatıniz olumlu sonuçlandi dedi sekreter ben de arkadaşım ve annemle konuştum ve maaşı az buldum çünkü en son ayrıldığım yerde de böyle yapıyorlardı agiyi hep maaşın içinde gösteriyorlardı.
İçinde göstermemişler ki net + agi denmiştir. Sizin beklentinizden az teklif etmişler yani. Beklentinizi teklif etme zorunlulukları yok

Agi hariç 2557₺ maaş. Her zaman agi ile birlikte maaş ödenir ve asgari ücret de dahil öyle hesaplanır🤷🏻‍♀️
Bordronuzda göreceksiniz ya da daha evvel çalıştığınız yerden aldığınız bordronuzda da görmüşsünüzdür.

Beklentimi teklif etme zorunlulukları yok tabi ben de bu yüzden kabul etmedim en azından 2825 artı agi istiyordum.İnsallah böyle bir yer olur.

Tekstil firmasında hangi iş için bu para teklif ediliyor? Az gerçekten.

Maaşıda da bir dahakine başvuru formuna x+agi olarak belirtmelisin.

Patron milleti bayılıyor böyle 3 kuruşun yasal yıldan peşine düşmeye.

H HaslanmisPattis sekreterlik için canım beş yıllık bir tecrübem var görüşmeye gidince başvuru formunu doldurdum orda da maaş olarak 3000 yazmıştım yani 2825 maaş artı agi 268 toplam 3093 yapıyor

Agiyi maasta göstermemiş ki
Siz 3000 demişsiniz onlar da 2600 demiş

Agi zaten maasin içine dahildir. Yani yasal diye biliyorum. Ben kamudayim ama hesap yaparken hep agi otomatik dahil edilir. Evli ve cocukluysa kisi, onlar ekstra ekleniyor o kadar.

Bana agi yok muafız demişlerdi neyse işten çıkarken belge imzalatılıyor ya orada agi aldığım yazılıyordu onu da maaşın içinde göstermişler . Sorun şu ki 3000 de verseler sizin için az olacakmış iyi düşünün öyle yazın forma

Back
X