Maaşını yüksek söylemiş.....

Eee yani flört ederken herkes kendini olduğundan iyi göstermeye çalışıyor sonuçta. Adam da böylece takılmış. Adam kendini 5 cm uzun söylese abla bu kasar içerlemezdi ama konu maaş olunca akan sular durmuş. Kadınlar da 1 kg makyaj yapıyor, saç baş yaptırıyor. Her 2 taraf da yüksekten uçuyor yani malı kakaladıktan sonra da salıveriyorlar:)

Merhabalar... Yazismalarin tamamını okumadım ancak size cevaben; ben bizzat kendimden örnek vereyim. Primlerimle birlikte Ocak ayında aldığım maaş ile vergi dilimine girdikçe azalan ve Aralık ayında giderek daha çok etkilenen maaşım arasında %15-20 seviyesinde farklılık olabilmekte. Bildiğiniz üzere hanımlar için yaş güzellik vb gibi hususlar ayırt edici ve onemli olabilirken ve uzerinde fazla sorgulama yapılmazken, beylerin kazançları kendilerini begendirebilmeleri için bir kıstas olabiliyor. Yukarıda belirttiğim aylara göre değişimi göz önünde bulundurduğunuzda, daha kazançlı olduğu ayları esas alması ve damadın ablanıza kendini daha güçlü ve ailesini rahat ettirebilecegini belirtebilmek adına daha dolgun bir maaş söylemiş olması bence bu denli kötü bir yalan olmazdı. Ben şahsım adına aile hakkında söylenmiş ya da ılişkiler kapsamında söylenmiş doğru olmayan bir açıklamaya şiddetle bozulabilirken, aldığı maaşı abartmis dahi olsa sözlümü yargılamazdım.

Brüt se5000 neti 3500 düşer yaklaşık 500 TL civarında yılsonuna kadar kademe kademe düşer kimi iş yerleri bunu uyguluyor anlaşması öyledir baştan bunu bilerek anlaşılır iş verenle

Evet erkekler de cok merakli öyle sirf paralari icin peslerine takilan kadinlara...bana göre "bakire olsun" diye tutturan adam ve "maasi ama sukadar bukadar olsun" diye tutturan kadin ayni zihniyetde. Millet kendine kullanabilecek birilerini aramasin. Hem kendi calismiyorsa birine yalanci demeden önce acip okusun vergi ve is kurallarini.

Çalışmadığı kısmını görmemişim ama yine de karşı taraf, okey sen çalışma ben yine de seninle evlenmek istiyorum diyorsa biz ne diyebiliriz ki? Bekaret konusunda da (aksi görüşte olsam da) artık insanları yargılamayı bırakmaya çalışıyorum. Bir erkek ben ille de bakire ile evleneceğim diyorsa, karşı taraf da sorun etmiyorsa bu düşünce yapısını, yine bize söyleyecek söz kalmıyor. Vay efendim sen neden bakire ile evlenmek istiyorsun diyebilir miyiz? Ben sarışın biri ile evlenmek istiyorum, hayata bakış açım bu diyen birine anca yallah o zaman diyebiliriz. İlle esmerle evlen diyemeyiz.
Off cidden bunaldım artık. İsteyen istediği kavramla kafayı bozsun. Boşuna dil döktüğümle kalıyorum. Herkesin değerleri kendine. Alan memnun satan memnunsa bize halt yemek düşüyor. Yeter ki insanlar birbirlerini kandırmasın. :110:

Eee yani flört ederken herkes kendini olduğundan iyi göstermeye çalışıyor sonuçta. Adam da böylece takılmış. Adam kendini 5 cm uzun söylese abla bu kasar içerlemezdi ama konu maaş olunca akan sular durmuş. Kadınlar da 1 kg makyaj yapıyor, saç baş yaptırıyor. Her 2 taraf da yüksekten uçuyor yani malı kakaladıktan sonra da salıveriyorlar:)
Mal derken?
Sana bu sexist yaklaşım hiç olmadı.
Çeliştin kendinle.

daha bir aylık sözlüyken aylık kazanç konusu 2 kez gündeme gelmiş. bence sen burda sorup boşuna yorulma ablan bu gidişle 2 ay içinde varını yoğunu ayrıntılarıyla öğrenir zaten.

evlilik yaparken konuşulacak tanımaya çalışılacak yüzlerce konu var, siz en basitine kafayı takmışsınız. zenginlik bir anda elden gidebilecek bişey, inşallah damat beyin ahlakını, insanlığını da maaşı kadar didiklemişsinizdir
:KK51:

Maaşın 3 ünü 5ini bilemem ama güvrnilir olmanası büyük bir ğroblem. Tek yalam söylediği konunun bu olduğu ne belli. Bir de ben yalan söylemedim ayağına doğruyu çarpıtmak da yalandır bana göre.

Maaş dediğin bir üste yuvarlanan birşey değil midir?
2.250 alıyorsan 180 yol parasını da ekler düz hesap 2bucuk dersin :)
Bence normal şeyler bunlar. Bir arkadaş ne güzel demiş, bu işler boyledir. Boylarda da aynı şekilde... Ben hiç 177 erkek duymadım, kesin 180dir. Hee inatla 177 diyorsa belki de 175tir :KK49:

Aslında her iki cins için de geçerli. Bu konuda abimiz için tabi:) Herkes flört ederken daha özenli, evlenip aynı eve girince rahatlayıp iki taraf da kendini salıveriyor işte.
Yani yine de malı kakalamak hoş değil
Hem kadın hem erkek
Sen şakayla karışık yazdın, ama her şey dilde başlıyor, bilinçaltına öteleniyor :)

Maaş dediğin bir üste yuvarlanan birşey değil midir?
2.250 alıyorsan 180 yol parasını da ekler düz hesap 2bucuk dersin :)
Bence normal şeyler bunlar. Bir arkadaş ne güzel demiş, bu işler boyledir. Boylarda da aynı şekilde... Ben hiç 177 erkek duymadım, kesin 180dir. Hee inatla 177 diyorsa belki de 175tir :KK49:

Kız benim sevgilimde 1.78 boyunda. Kimseye inandiramiyor. Soranlara "valla ciplak ayak 1.78" diyor. Millet gerçekten inanıyor. :rolleyes:

Back
X