EWET O KÖTÜ RESMİ TATİLLERDE İZİN OLSA İYİ OLURDUNE KADAR ALIYORSUNUZ
İKRAMİYESİZ CNM
resmi tatillerde çalışması kötüymüş...
KEŞKE SİZİN GİBİ OLSA AMA MAAŞI AZ OLSA DA OLUR :) BURDA TATİL AZ PARADA ŞUAN AZ :991725 alıyorum canım 220 tl de yemek kartı var resmi tatillerde izinliyim hafta sonları çalışma yok mesai hiç yok
1100e geliyor galiba hesapladım da. Çok farketmiyormuş ikramiyelerle. Daha önce ne kadar alıyordun. Sen de haklısın. İnsan 4 yıl tecrübesi olunca beklenti artıyor...
ÇOK DEĞİL ASLINDA BEKLENTİM 1200 FALAN DI AMA ZAMANLA OLUR DİE BEKLİCM BAKALIM
hmmm iyi ben çorluda çalışıyorum burada iş imkannı çok fazla aslında ama başlangıç olarak hepsi aynıtekirdağ için maaşın çok iyi
hem ükselir o daha
küçük bi şehir çok fazla iş imkanı yok
bence sen memnun bi şekilde devam et
ben antalyada iyi bi kurumsal firmada çalışıyorum
otomotiv sektoru 1,200 tl alıyorum
üstelik 3. Yılım
ilersi için ne kadar isteyebilirim o yüzden herkezin maaşını merak ettimişin niteliğine göre
düşük bir maaş sayılmaz
tatmin edici bulmuyorsan
iş arayışlarına devam et
ayrıca tekirdağ için hiç fena değil
özel bir inşaat şirketin de şantiye muhasebe sorumlusuyum, 2.100 tl alıyorum. Resmi tatillerde çalışıyoruz mesai alıyoruz. Haftanın 6 günü sabah 8 akşam 6. Pazar günleri tatil.
Merhaba kızlar benim sorum var ama yeni işe başladım bir şirkete ön muhasebe olarak maaşım çok az 950 tl olarark başlangıç benzer işlerin maaşlarını merak ediyorum. 3 hafta oldu başlayalı alı ayda bir yarım maaş ikramiye bir senede bir tam mmaaş birde resmi tatllerde izin yok mesai de sayılmıyor işçiye bile mesai sayılıyor...
hmm iyiymiş cnmözel bir sektörde 3.yılımın içindeyim maaşım 1200+agi .)) 1280 tl istanbulda
az bana göre ama riske atmak istemedigim için işten çıkmadım ama eylülde işten ayrılıcam hayırlısı
sennkide azmış iki yıl aynı yerde olmana ragmenbence çok iyi
bende muhasebe dep.çalışıyorum 1100 tl maaş
ne ikramiye ne bişi
sabah 8-6
cumartesi 2 ye kadar
ayda bir de akşama kadar nöbetçi kalıyoruz
özel sektörler malesef böyle
2 yıldır bu şirketteyim
daha önceden de tecrübeliyim yani
:) :)ahh bi is bulaydim da o kadar alaydim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok cnm orada yapamam masa başına alışmışımben okuyorum yazın 3 aylığına işe girmek istiyorum. Süpermarketlerde çalışmayı düşündüm önce, maaşlarına baktım hep 850-900. Sonra bimin maaşına baktım. Haftada 48 saate net 1000 brüt 1250-1300 alıyorlarmış. Ki 2-3 sene çalıştıktan sonra mağaza sorumlusu yardımcısı falan olabiliyormuşsun sınavları varmış onlarda en az 1600-1700 alıyormuş. Yani neymiş ben boşa okumuşumDüşünmez misin bimi?
tekirdağ için iyi sayılabilir
bi dene yoğunluğu nasıl diye, değmiyorsa çıkarsın
işyerim uzakta sabah servisle gelebilmek için 8:30 da olan mesai başlangıcından tam 45 dakika erken geliyorum anlayacagınız 7:45 de işteyim..
akşam 18:00..Öglen aramız yok sayılır yemegi şirkette yiyoruz..
günde 10 saat 15 dakika işyerindeyim yani..
cumartesi 13:00 e kadar..
pazar tatil zaten...
Öff içim sıkıldı
cnm bn biliyorum zaten borddro falan muhasebede çalıştımeğer kariyerini muhasebede devam ettirmek istiyorsan mutlaka insan kaynakları bordro hazırlama konularında verilen kurslara katıl. Ileride işine yaracaktır.iş aramaya da devam et ama piyasa genelde 1200 e kadar çıkar o da istanbul'da.
işimiz zor gerçektenişyerim uzakta sabah servisle gelebilmek için 8:30 da olan mesai başlangıcından tam 45 dakika erken geliyorum anlayacagınız 7:45 de işteyim..
Akşam 18:00..öglen aramız yok sayılır yemegi şirkette yiyoruz..
Günde 10 saat 15 dakika işyerindeyim yani..
Cumartesi 13:00 e kadar..
Pazar tatil zaten...
öff içim sıkıldı
malesef öyle oluyor cnmkizlar konu acim mi acmim mi diye dusundum burayi gorunce burdan yazim dedimm...
Dun aksam birsey ogrendimm cildirdim resmen boyle haksizlik olur mu yaaa deliriyorum valla((
ben yurt disinda tip fakultesinde 4. Sinif ogrencisiyim toplam 6 yil suruyor mezun olunca turkiyeye gelicem denklikti uzmanlikti derken bir 6 yil daha gececek ondan oncesindede fen lisesi mezunuyum...
Dun aksam sevgilimin bi arkadasinin bir hastanede anestezistlik yaptigini ogrendim aaa tip mezunu mu dedim yok lise mezunu dedim 😳😳😳 nasil yaaa dedimm meslek lisesi saglik bolumu mezunu 2800 maas aliyor dedi...
Yemin ediyorum size meslekten sogudum butun cabalarim sanki bosuna annemin beni var gucuyle okutmaya calismasi bosuna ben anestezistlik icin 6 sene tip okucam ustune 5 sene uzmanlik okucam brans diplomasi alabilmek icin tabi yetmicek uzmanliktan once denklik sinavina ve tusa gircem...
9 senemi bu meslege vericem ve meslek lisesi mezunu (kac yil oluyor bilmiyorum atiyorum 4-5 olsun) gelip benimle ayni konumda olucak ameliyatlara giricek hastanede anestezist adi altinda calisicak.
Ben anlamiyorum gercekten bu nasil bir sistemdir bu nasil birseydir.. Turkiyede hic yasamadim nedir ne degildir hic bilmiyorum sevgilimin soyledigi yetti zaten cildirmam icin butun docentleri profesorleri arayip beni egitmek icin bosa zaman kaybetmissiniz siz de ben de diyip isyan edesim var..
Nolur bana sen eksik biliyorsundur yada yalandir deyin noluurrr!!!!
allah kolaylık versin kızlar :s
Kizlar konu acim mi acmim mi diye dusundum burayi gorunce burdan yazim dedimm...
Dun aksam birsey ogrendimm cildirdim resmen boyle haksizlik olur mu yaaa deliriyorum valla((
Ben yurt disinda tip fakultesinde 4. sinif ogrencisiyim toplam 6 yil suruyor mezun olunca turkiyeye gelicem denklikti uzmanlikti derken bir 6 yil daha gececek ondan oncesindede fen lisesi mezunuyum...
Dun aksam sevgilimin bi arkadasinin bir hastanede anestezistlik yaptigini ogrendim aaa tip mezunu mu dedim yok lise mezunu dedim ������ nasil yaaa dedimm meslek lisesi saglik bolumu mezunu 2800 maas aliyor dedi...
Yemin ediyorum size meslekten sogudum butun cabalarim sanki bosuna annemin beni var gucuyle okutmaya calismasi bosuna ben anestezistlik icin 6 sene tip okucam ustune 5 sene uzmanlik okucam brans diplomasi alabilmek icin tabi yetmicek uzmanliktan once denklik sinavina ve tusa gircem...
9 senemi bu meslege vericem ve meslek lisesi mezunu (kac yil oluyor bilmiyorum atiyorum 4-5 olsun) gelip benimle ayni konumda olucak ameliyatlara giricek hastanede anestezist adi altinda calisicak.
Ben anlamiyorum gercekten bu nasil bir sistemdir bu nasil birseydir.. Turkiyede hic yasamadim nedir ne degildir hic bilmiyorum sevgilimin soyledigi yetti zaten cildirmam icin butun docentleri profesorleri arayip beni egitmek icin bosa zaman kaybetmissiniz siz de ben de diyip isyan edesim var..
Nolur bana sen eksik biliyorsundur yada yalandir deyin NOLUURRR!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?