- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
Merhaba,
Bi an için bu yazıyı ben yazdımda unuttummu diye bakıyorum. Maaşından yemek kartına, Hafta sonların ve resmi tatillerin oluşuna, Eşimle aynı işyerinde çalışışıma VE en önemlisi karışanım olmayışına tek bayan oluşuma kadar tıpa tıp benim :)
sizin eşinizle aynı gidip gelmeniz yönünden bile çok avantaj aslında artıları da çok yani :)
2 gün öğlene kadar, 2 gün 15.30a kadar çalışıyorum. 3 günüm tatil. yaklaşık 2500 tl maaş alıyorum.
sen niye etmiyorsun ki
Mesleğiniz ne?Tavsiyem ozelde surunme
Ben bi ara cok süründüm oradan bilirim. Izin alacaksin dert biriyle kavga etsen dert pek garantin yok
Kpss ye yuklen guzelce calis devlete atanmaya ugras
Hasta oldygumda raporumu alirim
Dogum yapicam dort ay dogum izni sonra gunde uc saat sut Iznim olacak ins
Sabah 8 aksam 5
Devlet memuruyum maasim 3400
2 gün öğlene kadar, 2 gün 15.30a kadar çalışıyorum. 3 günüm tatil. yaklaşık 2500 tl maaş alıyorum.
ankara da bir şirkette ön muhasebe olarak başladım bende 2 hafta önce. önlisans mezunu sayılmam okulum haziranda bitecek belki de uzayacak. hiç bir şekilde tecrubem yok. 2 patronum var mükemmel insanlar Allah razı olsun onlardan. istediğim zaman izin alıyorum ki temmuzda tatile bile gideceğim iznimi verdiler. ilk 3 ay 1000 tl sonraki aylar artacak dediler 1350 tlden bahsettiler. ofiste cok rahatım Allah bozmasınfazla bi işim yok, çok yogunda calısmıyorum dakka başı fatura kesip işlem yapmıyorum. odam da istediğim gibi takılıyorum bazen uyuduğumda oluyor :) yemek şirkete ait tabi yol parası yok. konuyu görünce yazmak istedim..
Şartlar aynıymış valla.Ben iş yerime 15 dk yürüyerek gidiyorum yakın yani.Sizinde böyleyse kader ortağımsın diycem yani
Ben sizin meslekten degilim ama şunu söylemek istiyorum. genel anlamda kendini çok mutsuz hissetmiyorsan, benim gibi deli gibi yorulup hayattan zevk almama noktasına gelmek de hic hoş degil. Bazen faZladan aldigin para burnundan gelebilir yani. Bununla beraber,Zaten iş hayati kademe kademe ilerledigin bir merdiven, zamanla işler rayina oturur. Daha tatmin edici noktalara varirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?