Maaşlarınız ne kadar

Şartlar aynıymış valla.Ben iş yerime 15 dk yürüyerek gidiyorum yakın yani.Sizinde böyleyse kader ortağımsın diycem yani

cnm yeni baslamissin ise, tecrubesizsin yani, zamanla artacaktir.
bizde bu soyledigin rakamin biraz ustunde baslatiyoruz tecrubesiz muhasebe elemanlarini. tecruben arttikca masinda artar elbet. tecrubeli olanlari da 1200 filan gibi baslatiyoruz. aslinda evet az, ama genel gecer rakam bunlar, sonucta sen lise mezunusun, acik og de okuyormussun ama on muhasebe vasifsiz elemanlarin da cok yaptigi bir is oldugu icin, problem orda

Ben seneye maliyeden mezun olcam ön muhasebe tecrübem olmasına rağmen beklentilerimi çok düşük tutuyorum çünkü sektör bunu gerektiriyo bence

sizin eşinizle aynı gidip gelmeniz yönünden bile çok avantaj aslında artıları da çok yani :)

Kesinlikle
Bi de izin sıkıntım olmuyor
Tek çalışıyorum, işimi bitirdikten sonra istediğim gibi takılıyorum böyle
O yüzden kötünün iyisi bi rakama devam ediyorum burda

2 gün öğlene kadar, 2 gün 15.30a kadar çalışıyorum. 3 günüm tatil. yaklaşık 2500 tl maaş alıyorum.

Mesleğiniz ne?

Konu sahibi arkadaş!
Kpss'ye hazırlanma niyetiniz varsa mutlaka çalışıp deneyin.
Ben de memurum ama izin konusunda sıkıntılarım var o da asaletim olmadığından ama onun haricinde tabii ki şartları özel sektörle kıyaslanamaz
Uzun yıllar iş bulamadıktan sonra atanmış bir önlisans mezunu olarak şunu diyebilirim ki benimle aynı bölümden mezun olan ve işinin ehli olarak yetişen teknik elemanlar bile asgari ücretle işe başlıyor. Maalesef özel sektör şartları ağır ama rahatınız iyiyse, idare ediyorum diyorsanız maaşı çok dert etmemeye bakın, ileride karşınıza daha iyi bir alternatif çıkar belki

Ön Muhasebe elemanlarına genelde o ücreti veriyorlar.
Çalıştığım şirketten biliyorum çünkü.
4 Yıl tecrübeye çok az bi para ama ülkenin durumu bu maalesef

Bu durumdan bende hep şikayetçiyim tek artım iş yerim evimin bi ön sokağında olması
1200 alıyorum yemek şirkette yapılıyor kaç aydır et tavuk birşey yok.. Burası lokanta değil cevabını aldık. 1 ay daha sabretmem gerek istanbulda gerçekten çok Zor.. Yerinize çalışacak asgari ücrette okadar insan var ki.. Maaşımın bankadan yatan kısmı asgari ücret agi yok ssk primide ona göre yatıyor sabah 8:30 akşam 6 öğle arası 45 dk ama oda pek mümkün olmuyor dolu dolu. Sigara içiyorum saatli çıkıyorum. 6 da işten çıkmakta pek mümkün olmuyor. şirket maili telefonlarımıZda tanımlı faturada yazan interenet parasını şirket karşılıyor diye pazar gece gündüz her işe maile cevap vermemiz ve müdahale etmemiz gerekiyor vs vs

Yaptığım iş sigorta teknik elemanlığı herkese kolay gelirde bide bana sorun
Manyak dengesiz patronda cabası..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde yeminli müşavirin yanında 5.yılım doldu. . Cumartesi pazar izin resmi tatillerde ÇALIŞIYORUZz. . sadece dini bayramlarda çalışmıyoruz. sabah 9 akşam 6. . 1500 Tl + 250 yemek kartı + 3 ayda bir Agi 270 Tl alıyorum . . 6 yılın içerisinde olan birine göre düşük bence maaşım ve istanbuldayız. . İşlerimiz aynı olsada çevresel faktörlere göre maaşlarda değişiklik olabiliyor inş. yakın zamanda siizinkide artar

ankara da bir şirkette ön muhasebe olarak başladım bende 2 hafta önce. önlisans mezunu sayılmam okulum haziranda bitecek belki de uzayacak. hiç bir şekilde tecrubem yok. 2 patronum var mükemmel insanlar Allah razı olsun onlardan. istediğim zaman izin alıyorum ki temmuzda tatile bile gideceğim iznimi verdiler. ilk 3 ay 1000 tl sonraki aylar artacak dediler 1350 tlden bahsettiler. ofiste cok rahatım Allah bozmasın fazla bi işim yok, çok yogunda calısmıyorum dakka başı fatura kesip işlem yapmıyorum. odam da istediğim gibi takılıyorum bazen uyuduğumda oluyor :) yemek şirkete ait tabi yol parası yok. konuyu görünce yazmak istedim..

Ne güzel ankarada kolay kolay bu sartlarda is bulunmuyor. Cumartesi
calisman, yol problemi de cabası. Benim için çok sorun oldu bunlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu muhasebe mesleğinin fıtratında var.
Piyasa üç aşağı beş yukarı öyle.
Muhasebeye değer veren bir patrona denk gelirsen iyi maaş alırsında denk gelebilmek önemli.
Ben mali müşavir adayıyım. 7-8 yıldır bu işin içindeyim aynı şirkette çalışıyorum.
Maaşım çoğu kişiye nazaran iyi bende ruhsatımı bekliyorum ruhsat aldıktan sonra maaşım 2 katına çıkacak.

Işten ayrılmadan evvel tam çalıştığım aylarda 4500 civarı bir sey alıyordum. Ama gelin görün ki ayda yaptığım mesai saatinin haddi hesabi yoktu. Dönüş yolunda otobuse binesiye uyuklamaya başladığım anlar oluyordu. Daha az paraya daha az stresli ve daha az yorucu bir işte çalışmayı tercih edebilirdim belki, ama belki.

Ben sizin meslekten degilim ama şunu söylemek istiyorum. genel anlamda kendini çok mutsuz hissetmiyorsan, benim gibi deli gibi yorulup hayattan zevk almama noktasına gelmek de hic hoş degil. Bazen faZladan aldigin para burnundan gelebilir yani. Bununla beraber,Zaten iş hayati kademe kademe ilerledigin bir merdiven, zamanla işler rayina oturur. Daha tatmin edici noktalara varirsin.

Sen ne iş yapiyorsun canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…