Anestezi teknisyeni ile anestezi doktoru çok farklı şeyler
Yani nesi kafana takıldı anlayamadım açıkçası
Anestezi teknisyenliği bütün dünyada var olan bir meslek
O zaman ebelik var diye kimse kadın doğum doktoru olmasın
sizin için kötüymüş gerçekten off offen son çalıştığım işte sabah 8 akşam 8-9.30 arası çıkıyordum işten sözde masabaşı işti ama müşteri olsun müdür olsun canımızı çıkarıyorlardı eve gel yemek ye duş alıp ya da alamadan direk yatmaya gidiyordum öylesine yorucu ve yoğundu ne ikramiyesi vardı ne de ek tatili buna rağmen de 815 tl asgari ücret maaştı + eklemek gerekirse önlisans mezunuyum yani kendimi kastetmiyorum daha daha daha ağır işlerde çalışıp yine asgari ücret alanlar var aldığınız rakama şükretmek lazım ikramiyesi de varmış zaten kalıcı olursanız daha daha arttıracaklarını düşünüyorum.
merhaba ;
istanbulda çalışıyorum.6 senem bitti aynı işyerindeyim.1500 tl maaş alıyorum +yemek kartım 225 tl .hafta sonum yok.sabah 8:30 - 9:00 gibi başlarım akşam 18:00 biter işim.resmi tatillerde çalışmıyoruz.belki az olabilir aldığım maaş ama karışanım görüşenim yok.işim varsa tel açarım patronuma izin verir.dışarı çıksam nereye diye sormaz.birde eşimle aynı iş yerindeyiz rahatım yani.tek bayanım.anlayacağım artısı çok.
Tekirdağ da maaşlar nasıl olur bilemem ama ortamın iyiyse dene bakalım.yemek varmı?yol varmı?
Canim benim ben turkiyede yasamiyorum bana doktorluk yapiyor ameliyatlara giriyor anestezist olarak dedi teknisyen demedi..
9 senemi verecegimi var sayarsak kafamin takilmasi gayet normal lise mezunu olmakla 6 yil tip ustune 5 yil uzmanlik arasinda daglar degil galaksiler kadar fark var..
malesef öyle oluyor cnm
Merhaba kızlar benim sorum var ama yeni işe başladım bir şirkete ön muhasebe olarak maaşım çok az 950 tl olarark başlangıç benzer işlerin maaşlarını merak ediyorum. 3 hafta oldu başlayalı alı ayda bir yarım maaş ikramiye bir senede bir tam mmaaş birde resmi tatllerde izin yok mesai de sayılmıyor işçiye bile mesai sayılıyor...
E tabi ameliyatlara giriyor hasta uyutuyor ama yaptığı her işten anestezi doktoru sorumlu
Epidural,spinal anestezi yapamıyor
Anestezi doktoru gibi yoğun bakım konusunda uzman değil
Bir kere hastadan primer sorumlu değil
sizin eşinizle aynı gidip gelmeniz yönünden bile çok avantaj aslında artıları da çok yani :)Benimde maaşım pek iyi sayılmaz
Ama diğer artıları sebebiyle işi bırakmadım
Senede 2 maaş ikramiyesi, eşimle aynı sokak ve kardeş firma oluşu, beraber gidip geliyo olmamız, yemek kartı, bulunduğum katta tekim karışanım edenim yok, müdür her aradığımda izin verir gibi sebepler nedeniyle kötünün iyisi diyerekten razı oluyorum
güzel alıyormuş kaç senelik eleman nelere bakıyor biliyor musunuzBizim muhasebeci bayan 1750 alıyor. seninki bu şartlara göre baya düşükmüş
aslında kpss ye giresim var ama onda puanı çok istiyorlar çünkü katılım çok ayrıyeten atanma derdi ama genede giricem yaTavsiyem ozelde surunme
Ben bi ara cok süründüm oradan bilirim. Izin alacaksin dert biriyle kavga etsen dert pek garantin yok
Kpss ye yuklen guzelce calis devlete atanmaya ugras
Hasta oldygumda raporumu alirim
Dogum yapicam dort ay dogum izni sonra gunde uc saat sut Iznim olacak ins
Sabah 8 aksam 5
Devlet memuruyum maasim 3400
sakın şıyaket etme on muhasebe ıcın aldıgın rakam cok cok ıyı dalga gectıgımı dusunen olabılır ben bır malı musavır kızıyım ortalama 30 yıldır babam bu meslekte bende 5 yılımın ıcındeyım bırcok sırketın muasebe departmanına kendı alıyor verılen rakamlar 750-800 gecmıyor yol paraları vs 1000 tlyı buluyor tecruben kac senelık olursa olsun yaptıgı cok bısı yok on muhasebenın fatura kesımı takıbı kasa takıbı tel ac kapa bu yanı standart dunyanın hangı ulkesıne gıdersen gıt ıstersen 40 yıl calıs... ıs kapasıtesı bu cok bısı bekleme bu sektorden bende 5 yıldır resmı hesaplarla ılgılı calısıyorum malı musavır burosunda 800 tl ıle basladım aldıgım maas 1100 tl agi ile birlikte istanbulda bıde yanımızda calısan abımız var 25 yıldır aynı ıs yerınde aldıgı rakam 2500 tl agiyle beraber resmı tatıl yok ıkramıye bılmem ney... cogu zaman kdv gecıcı vergı donemlerınde pazarları bıle gelıyor mesai yok bu sektor bole kurumsal bır fırmada degılsen malesefkı yapacak bıseyın yok ıs kapasıtesı bellı yukselme sansın yok .... ondan sebep ucretler dusukMerhaba kızlar benim sorum var ama yeni işe başladım bir şirkete ön muhasebe olarak maaşım çok az 950 tl olarark başlangıç benzer işlerin maaşlarını merak ediyorum. 3 hafta oldu başlayalı alı ayda bir yarım maaş ikramiye bir senede bir tam mmaaş birde resmi tatllerde izin yok mesai de sayılmıyor işçiye bile mesai sayılıyor...
Merhaba ;
İstanbulda çalışıyorum.6 senem bitti aynı işyerindeyim.1500 tl maaş alıyorum +Yemek kartım 225 tl .Hafta sonum yok.Sabah 8:30 - 9:00 gibi başlarım akşam 18:00 biter işim.Resmi tatillerde çalışmıyoruz.belki az olabilir aldığım maaş ama karışanım görüşenim yok.işim varsa tel açarım patronuma izin verir.dışarı çıksam nereye diye sormaz.Birde eşimle aynı iş yerindeyiz rahatım yani.tek bayanım.Anlayacağım artısı çok.
Tekirdağ da maaşlar nasıl olur bilemem ama ortamın iyiyse dene bakalım.Yemek varmı?yol varmı?
ben bi gidip ağlayım geleyim o zaman. dört senelik tecrübeme rağmen senden biraz fazla. izin almak için resmen yalvarıyoruz. bi pazar tatil. sabah 8 akşam 6.30 ama akşam tam saatinde çıkamıyorsun. çıkmak istesen suç işlemişsin gibi hissettiriyorlar. cumartesi 5e kadar. geçen hafta izin istedim nişanlım evci gelecekti. bide görümcelerim gelecekti bize şehirdışından. ilk önce izin verdiler sonra çok izin (!) alıyorsunuz diye yarım gün verdiler. ha bide bizim burda yıllık izin de kullanılmıyor
birisi Allah rızası için bizim burayı şikayet edebilir mi?
Bende devlet memuruyum. Konuya göz attım ve halime bir kez daha şükrettim.
Rabbim asgari ücret ve civarında alanlara yardım etsin.Hakikaten çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?