Maaşlarınız ne kadar

Canim benim ben turkiyede yasamiyorum bana doktorluk yapiyor ameliyatlara giriyor anestezist olarak dedi teknisyen demedi..
9 senemi verecegimi var sayarsak kafamin takilmasi gayet normal lise mezunu olmakla 6 yil tip ustune 5 yil uzmanlik arasinda daglar degil galaksiler kadar fark var..

sizin için kötüymüş gerçekten off off

ymeke işyerinde yol servis benm çalıştığım yer fabrika işi yoğun bi yer hep irsaliye falan kesiliyor mal çıkışı apıylıyor

E tabi ameliyatlara giriyor hasta uyutuyor ama yaptığı her işten anestezi doktoru sorumlu
Epidural,spinal anestezi yapamıyor
Anestezi doktoru gibi yoğun bakım konusunda uzman değil
Bir kere hastadan primer sorumlu değil

malesef öyle oluyor cnm

Meslekten sogumayi gectim suanda butun egitim hayatimi bosa gecmis gibi hissediyorum.
Ustte bi arkadas doktor degil teknisyendir o dedi insallah oyledir yoksa hakikaten omrum bosa gecmis 😔

Benimde maaşım pek iyi sayılmaz
Ama diğer artıları sebebiyle işi bırakmadım
Senede 2 maaş ikramiyesi, eşimle aynı sokak ve kardeş firma oluşu, beraber gidip geliyo olmamız, yemek kartı, bulunduğum katta tekim karışanım edenim yok, müdür her aradığımda izin verir gibi sebepler nedeniyle kötünün iyisi diyerekten razı oluyorum

Bizim muhasebeci bayan 1750 alıyor. seninki bu şartlara göre baya düşükmüş

Tavsiyem ozelde surunme
Ben bi ara cok süründüm oradan bilirim. Izin alacaksin dert biriyle kavga etsen dert pek garantin yok
Kpss ye yuklen guzelce calis devlete atanmaya ugras
Hasta oldygumda raporumu alirim
Dogum yapicam dort ay dogum izni sonra gunde uc saat sut Iznim olacak ins
Sabah 8 aksam 5
Devlet memuruyum maasim 3400

Son düzenleyen: Moderatör:
E tabi ameliyatlara giriyor hasta uyutuyor ama yaptığı her işten anestezi doktoru sorumlu
Epidural,spinal anestezi yapamıyor
Anestezi doktoru gibi yoğun bakım konusunda uzman değil
Bir kere hastadan primer sorumlu değil

Ay derin bir oh cektim sayende Allah razi olsun cildiriyodum meslek lisesinden doktor nasil cikilir diye ((
Ne yapcam ben turkiyede diye kafayi yiyodum valla ...

sizin eşinizle aynı gidip gelmeniz yönünden bile çok avantaj aslında artıları da çok yani :)
Bizim muhasebeci bayan 1750 alıyor. seninki bu şartlara göre baya düşükmüş
güzel alıyormuş kaç senelik eleman nelere bakıyor biliyor musunuz
aslında kpss ye giresim var ama onda puanı çok istiyorlar çünkü katılım çok ayrıyeten atanma derdi ama genede giricem ya

sakın şıyaket etme on muhasebe ıcın aldıgın rakam cok cok ıyı dalga gectıgımı dusunen olabılır ben bır malı musavır kızıyım ortalama 30 yıldır babam bu meslekte bende 5 yılımın ıcındeyım bırcok sırketın muasebe departmanına kendı alıyor verılen rakamlar 750-800 gecmıyor yol paraları vs 1000 tlyı buluyor tecruben kac senelık olursa olsun yaptıgı cok bısı yok on muhasebenın fatura kesımı takıbı kasa takıbı tel ac kapa bu yanı standart dunyanın hangı ulkesıne gıdersen gıt ıstersen 40 yıl calıs... ıs kapasıtesı bu cok bısı bekleme bu sektorden bende 5 yıldır resmı hesaplarla ılgılı calısıyorum malı musavır burosunda 800 tl ıle basladım aldıgım maas 1100 tl agi ile birlikte istanbulda bıde yanımızda calısan abımız var 25 yıldır aynı ıs yerınde aldıgı rakam 2500 tl agiyle beraber resmı tatıl yok ıkramıye bılmem ney... cogu zaman kdv gecıcı vergı donemlerınde pazarları bıle gelıyor mesai yok bu sektor bole kurumsal bır fırmada degılsen malesefkı yapacak bıseyın yok ıs kapasıtesı bellı yukselme sansın yok .... ondan sebep ucretler dusuk

Öğretmenim.Net maaşım 2300 tl ama genelde hep tam ekders aldım,egzersiz, kurs yaptım.Aylık elime 3500 tl geçti bu yıl her ay.Ama sabah 7 akşam 16:30 aralıksız derse girdim.Haftalık kurslarda 44 saat ders anlattım.yazın iki ay 2300 tl.

ben bi gidip ağlayım geleyim o zaman. dört senelik tecrübeme rağmen senden biraz fazla. izin almak için resmen yalvarıyoruz. bi pazar tatil. sabah 8 akşam 6.30 ama akşam tam saatinde çıkamıyorsun. çıkmak istesen suç işlemişsin gibi hissettiriyorlar. cumartesi 5e kadar. geçen hafta izin istedim nişanlım evci gelecekti. bide görümcelerim gelecekti bize şehirdışından. ilk önce izin verdiler sonra çok izin (!) alıyorsunuz diye yarım gün verdiler. ha bide bizim burda yıllık izin de kullanılmıyor

birisi Allah rızası için bizim burayı şikayet edebilir mi?

1.5 yıldır çalışıyorum. sabah 9 akşam 6 Cumartesi- Pazar tatil maaşım 1.600TL. Ama sana verilen rakam ilk başlangıca göre normal. Malesef muhasebe iş böyle en fazla 2.000TL.

öğretmenim maaş 2150 ek ders 500
Allah bereket versin

sen az alıyorsun

özel sektör zorluyor insanı

Merhaba,

Bi an için bu yazıyı ben yazdımda unuttummu diye bakıyorum. Maaşından yemek kartına, Hafta sonların ve resmi tatillerin oluşuna, Eşimle aynı işyerinde çalışışıma VE en önemlisi karışanım olmayışına tek bayan oluşuma kadar tıpa tıp benim :)

sen niye etmiyorsun ki

Sabah akşam gece gündüz izinsiz,sigortasız çalışıyorum karşılığında aldığım kocaman bi 'Atanamadınız'

Belli başlı şehirler dışında kalan illerde aldığını çok normal.Hatta benim bulunduğum şehirde bi ön muhasebeci asgari ücreti bulsa öpüp başının üstüne koyar.Varsa daha iyi bi iş imkanı arayın yoksa hiç kıpırdamayın

Bende devlet memuruyum. Konuya göz attım ve halime bir kez daha şükrettim.
Rabbim asgari ücret ve civarında alanlara yardım etsin.Hakikaten çok zor..

Bende devlet memuruyum. Konuya göz attım ve halime bir kez daha şükrettim.
Rabbim asgari ücret ve civarında alanlara yardım etsin.Hakikaten çok zor..

Bu zamanda en iyisi devlet memurluğu. Maddî açıdan çok tatmin edici özel sektörler de var ama bence kamunun yerini tutmaz. Kamunun şartları, rahatlığı hiçbir yerde yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende özel sektördeyim.haftanın 6 günü saat 09:00 akşam 18:00 çalışıyorum.çooooook sıkıcı bir iş sahibiyim.aldığım maaş daha bu sene 1000 oldu 2 yıldr 900 e çalışıyordum.tek bi çekilirliği var o da izin konusunda problem çıkarmıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…