- 22 Kasım 2010
- 11.334
- 20.380
- 598
Sen ne iş yapiyorsun canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Izinliyim canım şu an işten ayrıldım. Doktorum ben.
Ne güzel ankarada kolay kolay bu sartlarda is bulunmuyor. Cumartesi
calisman, yol problemi de cabası. Benim için çok sorun oldu bunlar
cumartesi 1e kadar pazar da ızınlıyım. sen nerde çalısıyorsun.
Benim cumartesim de yoktu, 3 haftada 1 de pazar nöbeti vardı. Inşaat sektoruydu canım benimki. Şimdi ayrıldım
hayırlısı olsun canım inşallah istediğin türde bir iş bulursun.
ben asistanım akşama kadar yatıyorum tatillerim de var sabah 9 akşam 6 daha çok alıyorum valla
Kizlar konu acim mi acmim mi diye dusundum burayi gorunce burdan yazim dedimm...
Dun aksam birsey ogrendimm cildirdim resmen boyle haksizlik olur mu yaaa deliriyorum valla((
Ben yurt disinda tip fakultesinde 4. sinif ogrencisiyim toplam 6 yil suruyor mezun olunca turkiyeye gelicem denklikti uzmanlikti derken bir 6 yil daha gececek ondan oncesindede fen lisesi mezunuyum...
Dun aksam sevgilimin bi arkadasinin bir hastanede anestezistlik yaptigini ogrendim aaa tip mezunu mu dedim yok lise mezunu dedim 😳😳😳 nasil yaaa dedimm meslek lisesi saglik bolumu mezunu 2800 maas aliyor dedi...
Yemin ediyorum size meslekten sogudum butun cabalarim sanki bosuna annemin beni var gucuyle okutmaya calismasi bosuna ben anestezistlik icin 6 sene tip okucam ustune 5 sene uzmanlik okucam brans diplomasi alabilmek icin tabi yetmicek uzmanliktan once denklik sinavina ve tusa gircem...
9 senemi bu meslege vericem ve meslek lisesi mezunu (kac yil oluyor bilmiyorum atiyorum 4-5 olsun) gelip benimle ayni konumda olucak ameliyatlara giricek hastanede anestezist adi altinda calisicak.
Ben anlamiyorum gercekten bu nasil bir sistemdir bu nasil birseydir.. Turkiyede hic yasamadim nedir ne degildir hic bilmiyorum sevgilimin soyledigi yetti zaten cildirmam icin butun docentleri profesorleri arayip beni egitmek icin bosa zaman kaybetmissiniz siz de ben de diyip isyan edesim var..
Nolur bana sen eksik biliyorsundur yada yalandir deyin NOLUURRR!!!!
kim demişse bilmiyor sanırım.Hiç doktorla meslek lisesi çıkışlı bir olur mu? İş yükünüz,maaşınız,kıdeminiz her zaman daha fazladır
Evet bi arkadas doktor degil teknisyendir o dedi... Sanirim dogru..
Nebilim valla delirdim ben bi an bosuna mi paraliyorum ben kendimi diye.
Ben bu mesleklerin var oldugunu gayet iyi biliyorum ama turkiyede hic yasamadim dogma buyume baska bir yerdeyim iste onemi yok.. Ve burda saglikla ilgili butun meslekler tip fakultesinin "kanadi" altinda oluyor..Canim radyoloji uzmani var radyoloji teknisyeni var, anestezi uzmani var anestezi teknisyeni var. yanlis anlama ama tipta okuyup bu ayrintilari bilmemene sasirdim. Dunyanin bir cok ulkesinde buna benzer meslekler var cunku. Bence calismalarina ofaklandigin kadar diyer saglik meslek gruplari hakkindada bilgi edinsen ilerde ki egitim kadrmelerin icin iyi olur.
Sen tusunu musunu kazanip uzman olunca al sunu yap su igneyi vur diyeceksin anestesi teknikeride yapacak. O 2bin civari alirken sen 10bin alacaksin. Bunu az cok anlaman gerekti.
Ve uzmanlikta anestezi rahat cok yorucu degil bi akrabam anestezi uzmani 12bin falan aliyor oyle nobet skntisi asiri yok rahat yani. Oldugu kadar rahat dyeyim
Yanlis anlama hangi ulkedesin bilmiyorum ama yurtdisindaki tip egiimleri cok tusa uygun degil iyi calis birde bunun denkligi susu busu var. Cok zorluk cikardilar bi suru sey
tip da para icin okunmaz zaten sana ayda 10bin veriyolar ama 3kurus versinler az uyuyim diyosun abimden biliyorum. Cok fazla yorucu. Bende tip istiyorum tum rezilligine zorluguna ragmen. Ama hep hastalarimin hayir duasini alma hayalim vardir bunu yasamak istiyorum..
İnsallah birgun meslektas oluruz:) kolay gelsin
umarim universitede asistan deyilsiniz. Vah Turkiyenin bilimine diyim o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?