ben sırf bu yüzden çok sevdiğim insandan ayrıldım. öğretmenlik mezunuyum arkadaşlara ama kpss den atanamadım geçen yıl karşıma biri çıktı hayatımda ilk kez aşkı tatdım dedim güya onun içinde öyleydi ne yapsam hayallerindeki kız oluyodum. kpss ye girdim atanırım gözüyle bakıyodum aileside öyle düşünüyodu ama olmadı atanamadım.herşey hazırdı nişan kıyafeti bile alındı nişandan birgün önce annesi aradı ve olmayacak ben öğretmen istiyorum dedi. annesini ikna edeceğini söyledi asla bırakmam seni dedi ama 2 ay sonra artık huzursuzluğa dayanamıyorum dedi ve bitirdi ne acıla çektim anlatamam hergünüm ağlamakla geçti 7 kilo verdim bi yandanda kpssye hazırlandım o kitaplarım gözyaşlarımla yıkandı resmen. ara ara arıyo yokluyo kimse varmı hayatımda diye yalan değil hala çok seviyorum bu yıl 82 aldım herkes atanırsın diyo ama nolur bilmiyorum. dua edin bana allah hakımda hayırlısını versin. zaten atanamadım diye çok üzülüyordum bunlarda karşıma çıkıp iyice yaraladılar beni...
Allah yardımcın olsun meslektasım.Valla biz de de ufak tefek oluyo ama bu kadar degil.ama benim edindiğim bir deneyimim var,kayınvalıde kötü de olsa oğluna kötü senin annen deyip şikayet etmeyeceksin ne de olsa o onun annesi.esine böyle dersen senden uzaklasır.esini elinde tutman lazım,mantıklı acıklamalar ile onu kendine cekmen lazım.esinle görüsmeyin biraz ayrı kalın yıne yatışsın ortalık.rahat ol,esini seviyorsan o da seni seviyorsa hersey normale döner.öncelikle tayin isteyip kayın valıdeden uzaklasın:))
biz muştayız canım zaten onlar nevşehirde adamlar telefonda bile yönetiyor.yaz tatiline geldik.yapmadıkları kalmadı.eşimide soğuttular benden.eşimlede güzel güzel konuştum.bak ben onlarla benim aramda dengeyi sağlamanı istiyorum diye yok bu bile suç sen annem babm hakkında yorum yapacak seviyede bi insan değilsin diyo.agzımdan çıkan hersey suc iyide kötüde.parayıda elimden aldı taa gecen aya kadar. afedersin donuma atletime varana kadar tüm ihtiyacımı annem karşılıyor.beyfendi paraları anasıyla babasıyla değerlendiriyo bana soran danışan yok.parasıda batsın ama bunlar parayıda aldıkça arsızlaşıyo.nasıl baş edeceğimi şaşırdım bunlarla.bilmiyorum sonumuz ne olacak
Ben de çalışan bir gelinim. Kayın validem çalıştığım için araya araya beni bulmuş ve ben en baştan bunu biliyordum. Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim daha nişanlanmadan eşim de kendisinin öyle düşünmediğini istersem işi bırakabileceğimi söyledi. Şimdi ise evleneli 2 yıl oldu bir yaşında bir kızım var. Kayınvalidem sürekli bana güvenerek kocama değil de küçük oğluna mal kaçırmaya çalışıyor. ben birşey söyleyince de eşim sen kendi ailene bak 5 kuruş faydaları yok diyor. Halbuki ben eşimden bin tl fazla maaş alıyorm. Eşimin çalışma saatleri de çok sıkıntılı üstelik ama kimsenin gözüne gözükmüyor. İma bile etsem eşim kırılıyor küsüyor. Kayınvalidemin diğer çocukları adına hep bi beklentisi var bizden. Sanırsınız bnm paramı eşim kazanıyor ben evde oturuyorm . Bırakın işi bırakmayı ücretsiz izin bile kullanamadım. Çocuğuma da bnm annem ücretsiz bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?