Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar sevgilimin maç sevdası delirticek beni!!
nerdeyse herşeyimizi maçlara göre ayarlar olduk maçla bitse iyi özeti yorumuu..
kızdığımdada ne olur anla onun yeri ayrı dio
sizinkilerde ölemi
bizde durum tam tersi
aşkım sevgilim maç hastası değildir
takım tutar, tuttugu takımın maçlarını da öyle pek izlemez
amma lakin ben tam bi holiganım :roflol:
ispanya, italya ve ingiltere liglerinden maçlari bile izlerim vakit bulsam :lepi:
ovv bizde biribimizi buldukk benimkide hasta fenerliii benim gibi fanatağin önde gidenii.. Staddan geri gelmezdi ilk seneler ama ben evine lig tv aldırdım ve artık evinde izliyo çook özel maçlarda nadiren kadıköye gidiyo izin isteyip :) canım bazı erkekler maç sevdalısıdır evet maç onların hayatında farklı bir rol oynar sakın maçla kendini yada iliişkinizi kıyaslama. Bak sana nedicem aşk tutulması diye bir film var onu alıp izlemeni şiddetle tavsiye ediyorum nedemek istediğimi çok iyi anlicaksın filmden sonra :))
kıyası ister istemez yapıorum bazen kızıyor
ama sinirleniyorum tavır yapıyorum unutuyo pazar günleri beni
mesela fener yada gs yabancı takımla oynasın yabancı takımı tutuyo bi değişikk..
kıyası ister istemez yapıorum bazen kızıyor
ama sinirleniyorum tavır yapıyorum unutuyo pazar günleri beni
mesela fener yada gs yabancı takımla oynasın yabancı takımı tutuyo bi değişikk koluma bjk bandı takıp bunu hiç çıkarma falan dio ne romantik dimi(
benim sevgilimde milli maçlar boks ve kik box maçları dışında sporla ilakası yoktur. ben severim futbolu.sevmeseydim ve o çok düşkün olsaydı ona ayak uyururdum. sende onunla maça git biraz bilgi edin hem onunda hoşuna gidecektir. emin ol zamanla sende onun gibi fanatik olacaksın..:hooray:
ay hıc ole bı problemımız yok esım ızlemez ama ben mıllı macları falan ızlerım fenerlıyım ve eskıden cook maclara gıdıodum ssstt sakın solemeyın esım galatasaylı
jnm benm sevgılımde duşkun maclara mesela macı izleıp benı alıo eve gıdınce de yorumları izlio.başlarda bende kızıodum ama alıştım artık beraber izlioruz:içelim: yorum bile yapar oldumkaydirigubbakcemile3bu gidişle onu geçiçem tribünlerde görülebilirimhihoyyyt
bir zamanlar sevgilim olan sahis cok severdi futbolu...
beni deli ederdi....
hatta bu her cuma arkadaslariyla toplanir berabre oynarlardi...
bi ara cok sinirime gitti...
oynamasina izin vermiodum...
arada bi benden gizli sakli oynuodu tabi...
tel actigimdaa sesinden anliodum valla top oynadigini....
kiziyordum ama hosuma gidiyorudu...
hep söyle derdi:
"askim özür dilerim istemedigin birseyi yaptim...kizma ne olur"
tabi bunu diyince...benim icimin yaglari eriyordu......
ahhh.....ahhhh
galiba özledim....