off aynı sorun bizde de var. Geçen gün erkek arkadaşımın evine gittim maç izliyordu. Maç bitene kadar tek laf etmedi donmuş gibi izliyordu. Maç bitince de yorumlara baktı. Bana da bu arada ütü yaptırdı.
bunu bu kadar problem edecek bı sey kı..esım fanatık deıl ama her salı halı saha macı olur ona gıder... aynı zamanda bız hem gece hem gunduz vardıyalı calısan cıftız... salı gunu ızın gunudur esımın..ben eve geldıgımde kendısı macta olur... haftada bı gun arkadaslarıyla vakıt gecırıor..
sende bu kdr takma bırak ızlesın oynuorsa da oynasın cnm... cok fazla sıkma... sonucta senı aldatmıor ortamda kız da yok.. bır erkek surusu bı topun pesınden kosuolar ıste
Allah baska dert vermesın...
noldu cnm tanıdık mı geldım bı yerden
Maç tutkusundan şikayet etmek çok ilginç. Maç seyretmek ve yapmak bence stres atmak açısından birebir. Erkekler kulübü olsa onlardada eşimin arkadaşlarıyla pasta börek konuşma tutkusu diye başlık olsa komik olurdu
öyyle gibi oldun sankim.nerden acaba:26:
Maç tutkusundan şikayet etmek çok ilginç. Maç seyretmek ve yapmak bence stres atmak açısından birebir. Erkekler kulübü olsa onlardada eşimin arkadaşlarıyla pasta börek konuşma tutkusu diye başlık olsa komik olurdu
sonuçta benim yaşadıgım bi problem bu. ilişkimizin gidişatını bile etkiledi.tabiki yaptıgı kötü bişey degil ama birlikteysek onun fikirleri kadar benim fikirlerimde önemli olmalı.burda hayatından maçı herşeyi cıkartsın denmedi.oda erkekler kulübünde sevgilim maçlarıma tepkili diye konu açsın pasta börek konuşmasına gerek yok :93:
sonuçta benim yaşadıgım bi problem bu. ilişkimizin gidişatını bile etkiledi.tabiki yaptıgı kötü bişey degil ama birlikteysek onun fikirleri kadar benim fikirlerimde önemli olmalı.burda hayatından maçı herşeyi cıkartsın denmedi.oda erkekler kulübünde sevgilim maçlarıma tepkili diye konu açsın pasta börek konuşmasına gerek yok :93:
eğer gidişatını etkilediyse emin ol bu onun degıl cnm senın yuzunden erkeklerın cogunda vardır mac tutkusu bundan vazgecıremezsın ki.. macı ızlerler bı de ustune özet ızlerler.. ne kdr sacma dımı...ama gel gor kı yapcak bı sey yok
sende gıt voleybol oyna basketbol oyna .. voleybol macı seyret basketbol macı seyret onun yanında bak bakım yuz ıfadesıne nasıl oluormusarada kalk bı de tazehurat yap hadı bee nasıl koydu blogu felan de mesela bende de voleybol tutkusu oldugu ıcın ıyı bılırım
var varr böyle planlarım meraklanma sbarancım
tutkusu var degiştirilemez olan ama zaten konunun içinde
ben nasıl başa cıkıcam nasıl engel olucam gibi cümleler de kurmadım problem varsa var maça gidiyo diye yaşanmadı ama temelini oluşturdu herşeyi anlatmıyorum zaten farkındayım tüm bunların
Hangisi sizin oyuncular falan de yada yaramazlık yap biraz dikkatini çekmeye çalış anladın dediğimi
var varr böyle planlarım meraklanma sbarancım
tutkusu var degiştirilemez olan ama zaten konunun içinde
ben nasıl başa cıkıcam nasıl engel olucam gibi cümleler de kurmadım problem varsa var maça gidiyo diye yaşanmadı ama temelini oluşturdu herşeyi anlatmıyorum zaten farkındayım tüm bunların
cnm be bırlıkte gıtsenız maclara felan aılen ızın vermez mı? ne guzel olur
diyorum ya birlikte gideriz izleriz ama böyle sevgili sevgili olmaz bi nişanlanabilirsek olur:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?