Macfitte hocanız ile WhatsApp üzerinden mi iletişim kuruyorsunuz?

Pembe29

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
8
-22
6
Macfitte hocanız ile WhatsApp üzerinden mi iletişim kuruyorsunuz? Ben ilk kez bugün yazıldım bana program atacağı o söyledi uygulamadan sandım ama biranda mesaj geldi telefonuma wp'dan. Bu doğru mu?

Macfitte hocanız ile WhatsApp üzerinden mi iletişim kuruyorsunuz? Ben ilk kez bugün yazıldım bana program atacağı o söyledi uygulamadan sandım ama biranda mesaj geldi telefonuma wp'dan. Bu doğru mu?
Evet bende gitmiştim. WhatsApptan konuşuyorduk ne var ki bunda

Spora gittiğim dönemlerde Whatsapptan program atan hocalar olmuştu bana da. Rahatsız mı oldunuz siz?

arkadaşım var ve tavırları biraz gereksiz samimi gibiydi. Tabii wp'fan da iletişim kurulduğunu bilmiyordum.
Canım merak etme sana aşık olmamıştır. Bu tarz yerlerde hocalar sevimli sempatik sıcakkanlı oluyorlar sana karşı değil yani. Çok rahatsız olduysan WhatsApptan iletişim kurma. Sadece programı al teşekkür falan etme konu uzamasın

Erkek arkadaşım var ve tavırları biraz gereksiz samimi gibiydi. Tabii wp'fan da iletişim kurulduğunu bilmiyordum.
Sizli bizli konusursaniz o da vazgeçer. Erkek arkadaşınız var diye kimse sizinle konuşmuyor mu ?

whatsapp bir iletişim aracı. kızımı kreşe yazdırdım. Hocaları gün içerisinde yaptığı aktiviteleri whatsapp’tan paylaşıyor. Fotograflarını atıyor. Yemek listesini yolluyor.
bunda garipseyecek neyi buldunuz?

Sevgilisi varmış ???yeterince garip değil mi

Demek ki bir şeyden rahatsız olmuşsunuz ki, burada sorma ihtiyacı hissetmişsiniz. Spor salonu antrenörleri genelde sosyal yönleri kuvvetli, sıcakkanlı kişiler oluyorlar, o yüzden yakın davranmış olması sizi endişeye sürüklemesin. (fiziksel veya müstehcen bir yaklaşım olmadıkça)

Bunun haricinde artık insanlar düğün davetiyelerini bile WhatsApp, iMessage üzerinden gönderiyor, elinize liste verse 3 güne kaybedeceksiniz, farkındalar. :)

Siz mesafenizi ve saygınızı koruyun, karşı taraf da size aynı ölçüde yaklaşacaktır, endişe edecek bir durum yok.

Ben soruyu garip bulmadım. Sonucda telefon numarası özeldir. Kendisinin onayi olmadan alınıp mesaj atılması hoş olmamış. Size gelen mesaj şirket hattı olsaydı daha normal olurdu. İkinizinde kişisel numarası sonucda. Size mesaj atmadan bilgilendirme yapmaları gerekirdi. Sizinle watsap üzerinden iletişime geçeceğiz bilginiz olsun diye. Ben rahatsız olmazdım, ama bekar yada evli farketmez rahatsız olan olabilir. Benm gittigim spor salonunun uygulaması var indirip ordan iletişime geciliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…