Evet bende gitmiştim. WhatsApptan konuşuyorduk ne var ki bundaMacfitte hocanız ile WhatsApp üzerinden mi iletişim kuruyorsunuz? Ben ilk kez bugün yazıldım bana program atacağı o söyledi uygulamadan sandım ama biranda mesaj geldi telefonuma wp'dan. Bu doğru mu?
Erkek arkadaşım var ve tavırları biraz gereksiz samimi gibiydi. Tabii wp'fan da iletişim kurulduğunu bilmiyordum.Spora gittiğim dönemlerde Whatsapptan program atan hocalar olmuştu bana da. Rahatsız mı oldunuz siz?
arkadaşım var ve tavırları biraz gereksiz samimi gibiydi. Tabii wp'fan da iletişim kurulduğunu bilmiyordum.Evet bende gitmiştim. WhatsApptan konuşuyorduk ne var ki bunda
Canım merak etme sana aşık olmamıştır. Bu tarz yerlerde hocalar sevimli sempatik sıcakkanlı oluyorlar sana karşı değil yani. Çok rahatsız olduysan WhatsApptan iletişim kurma. Sadece programı al teşekkür falan etme konu uzamasınarkadaşım var ve tavırları biraz gereksiz samimi gibiydi. Tabii wp'fan da iletişim kurulduğunu bilmiyordum.
Sizli bizli konusursaniz o da vazgeçer. Erkek arkadaşınız var diye kimse sizinle konuşmuyor mu ?Erkek arkadaşım var ve tavırları biraz gereksiz samimi gibiydi. Tabii wp'fan da iletişim kurulduğunu bilmiyordum.
Sevgilisi varmış ???yeterince garip değil miwhatsapp bir iletişim aracı. kızımı kreşe yazdırdım. Hocaları gün içerisinde yaptığı aktiviteleri whatsapp’tan paylaşıyor. Fotograflarını atıyor. Yemek listesini yolluyor.
bunda garipseyecek neyi buldunuz?
Sana aşkından ölüp bittiğinden değil müşteri başına komisyon alıyo pt’lerErkek arkadaşım var ve tavırları biraz gereksiz samimi gibiydi. Tabii wp'fan da iletişim kurulduğunu bilmiyordum.
Demek ki bir şeyden rahatsız olmuşsunuz ki, burada sorma ihtiyacı hissetmişsiniz. Spor salonu antrenörleri genelde sosyal yönleri kuvvetli, sıcakkanlı kişiler oluyorlar, o yüzden yakın davranmış olması sizi endişeye sürüklemesin. (fiziksel veya müstehcen bir yaklaşım olmadıkça)Macfitte hocanız ile WhatsApp üzerinden mi iletişim kuruyorsunuz? Ben ilk kez bugün yazıldım bana program atacağı o söyledi uygulamadan sandım ama biranda mesaj geldi telefonuma wp'dan. Bu doğru mu?
Mesajdaki "evli"yi okuduktan sonra rumuzun altındaki "half evil" yazısını bir an "half evli" olarak okudum.Biz genellikle dumanla iletisim kuruyoruz. Cunku ben evli oldugum icin o yontem sadece munasip
O iyi yine, genelde nickimk memesiz okuyorlar.Mesajdaki "evli"yi okuduktan sonra rumuzun altındaki "half evil" yazısını bir an "half evli" olarak okudum.
Ben güvercin uçuruyordum "evli" olduğum için ama haklısın. Duman daha münasip.Biz genellikle dumanla iletisim kuruyoruz. Cunku ben evli oldugum icin o yontem sadece munasip
Body shaming, hiç yakıştıramadım KK üyelerine...O iyi yine, genelde nickimk memesiz okuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?