- Konu Sahibi denizkizi355
25-26 yaşına kadar insan hiç yaşlanacağını düşünmöüyor. aman be diyip geçiyo şimdi insanları daha sık inceler oldum önceden incelemezdim nediyo bunlar diye düşünürdüm ama herşeyi sırası gelince yaşıyomuş insan cnm :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istediğin görüntü tam olarak nasıl bilmiyorum ama nasıl bir görüntü olacağını merak ediyorsan şöyle örnek vereyim.
Mesela elinle yanaklarını yukarı çekersinde gözaltları dolar yüz ovali oturur yüz gerilir ya bu operasyonla o görüntüyü elde edemezsin çünkü onu yaparken deriyide geriyorsun.
Sırtüstü dümdüz yatağa uzandığında yüzüne bakarsın kaşlar kalkık, yüz ovali oturmuş , yanaklar ve göz altları dolgun görünür ya orta yüz bölgesi ve kaşlar o görüntüye kavuşucak zaten o görüntü yumuşak dokunun düşmeden önceki konumudur yer çekiminin etkisiyle ve çeşitli faktörlerle sürekli kilo alıp verme, sıkıntı,stres, dengesiz beslenme vs. zaman içersinde aşağı doğru hareket ediyor.
Ben yüzüme o şekilde baktığımda yada resmimi çektiğimde kaşlarımdada düşüklük olduğu için dik pozisyondaki görüntümden 10 yaş daha genç ve dinç görüyorum![]()
25-26 yaşına kadar insan hiç yaşlanacağını düşünmöüyor. aman be diyip geçiyo şimdi insanları daha sık inceler oldum önceden incelemezdim nediyo bunlar diye düşünürdüm ama herşeyi sırası gelince yaşıyomuş insan cnm :)))
Evet Cnm yaa aynen bende 3-4 sene oncesine kadar bu dertlere dusmezden once gecen zamanin her an bizden biseyler alip goturdugu yaslaniyor olmamiz aklima bile gelmezdi iste bu yuzden kendimi bu kadar hor kullanmisimya ahh akilsiz kafam boyle olacagini bilsem hic biseyi kafama takarmiydim :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben elinle bir müdehale yapmadan elmacık kemiği ve gözaltlarının en doğal haliyle nasıl görüneceğini anlatmaya çalıştım doktor bunu kontrollü ve estetik şekilde yapıcak zaten merak etme.Yaa ama ben sirt ustu yatinca bazen aynaya bakiyorum o zamanda yuzumu pek begenmiyorum, tamam goz altlari dolgun guzel oluyor ama yanaklardaki dolgunluklar goz altlari vede elmacik kemikleri ustune gelsede, buyuk kismi yer cekimin etkisiyle kulak onunede iniyor sonra yuz kaba bi gorunum aliyor :bbo: benim istedigim yontem yuzumun orta yanak bolgesine dusen yag dokusunu elimle yukari goz altlari vede elmacik kemikleri ustune kaldiriyorum, bu sekilde deriyi germeyede gerek kalmiyor ,tabi ben yaparken cokta professional bi goruntu olusmuyor ama zannedersem endoskopik uygulamadan sonra o sonuca ulasilabilir :S
Ha bu arada doktor erhan eryilmaz gonderdigim maile cvp yazmis ( En azindan bir on ve yan resim gorelim ameliyat konusu ciddidir genc grup hasta resimleri gonderiyorum )
diye.. Resimlere baktim once ve sonraki halleri daha dolgun daha ski goz altlari vede elmacik kemikleri gercektende fark buyuk oranda a$ikar..
Sonra bende boyle yazdim ;
Iyi aksamlar Dr. bey $imdilik bilgisayarda en yakin cekim bu resmi bulabildim, burdaki yine en iyi halim, cok net olmamakla beraber problemim alasiliyor, goz altlarim vede elmacik kemiklerimdeki dolgunluk orta yanak bolgesine dustu, gulus cizgilerim ( burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgiler )im derinlesti, orta yanak bolgesinde ( burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgilerin ) hemen yan tarafi yanak bolgem pot gorunuyor, ben mumkunse orta yanak bolgesindeki du$mu$ yag dokusunun, goz altlarim vede elmacik kemikleri uzerine ta$inmasini istiyorum endoskopik yuz germe yontemiyle :S
Acaba bu konuda daha detayli bilgi alabilmek yada randevu icin gun almak icin sizi arayabilirmiyim 1-2 ay sonra turkiyeye gelmeyi dusunuyorum :S
ben elinle bir müdehale yapmadan elmacık kemiği ve gözaltlarının en doğal haliyle nasıl görüneceğini anlatmaya çalıştım doktor bunu kontrollü ve estetik şekilde yapıcak zaten merak etme.
elimle yağ dokusunu yukarı kaldırıyorum demişsin ya doktorda zaten yüzünde o şeklilde tarif ediyor ama dediğin gibi o dokuyu gelişi güzel kaldırdığımız için net olarak anlaşılmıyor onun için o şekilde anlatmaya çalıştım.
evt cnm kafamıza takılıcak bişey yokken takarmışısz herşeyi gittikçe hayat zorlaşıyo(( sağlıklı beslenme sigara içmeme vs... bunlar da çok önemli şeyler... bebek gibi cildim vardı en azından bundan sonrası için mutlu olabiliriz inşallah yüzüm ne kadar değişti burun kenarı çizgileri mi istemiyorum
(((
kurtulmak çok zorda dahada hafiflemesi için yağ enjeksiyonuda talep et sadece endoskopi yeterli olmaz o şekilde daha kalıcı olur.Aynen Burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgilerden kurtulmak istiyorum benneyaptımkibenneyaptımki endoskopik yontemle bundan tamamen kurtulmak mumkun olmayacak belki ama yinede buyuk oranda hafifler umarim :S
Istanbulda kalacak yer sorunum oldugu icin acaba 1 kac gun gibi kisa bir zamanda doktor ameliyat icin gun verip bunu gerceklestirebilirmiyim bilemiyorum :S
Klinik yada hastane her nerede olmam gerekiyosa yakinlardan bi otel ayarlamak lazim ama istanbuluda hic bilmiyorumki :S
Gecenlerde bi bayanla konusmustuk oda hollandadan gitmis istanbula burun estetigi icin yakup avsara ama assistanlar yurt disindan gelenler icin yakindaki anlasmalari olan otelde rezervasyon yapiyolarmis tabi bu her klinikte yada hastanede oluyomu bilmiyorum bu konuda bilginiz varmi Saskin ve Denizkizi :S
hiç bi bilgim yok bu konuda doktor böle bişey önermedi bende yakınlarında ucuz bi otel baktırtıyorum tanıdıklara bayağ masraflı oluyo başka şehirde ülkdede olunca(( bazı doktorların misafirhanesi bile varmış keike öle bişey olsaydı
( en az bir hafta kalmam lazım kontrol dikişler falan. sen de gelmiş olsan hemen ucağa binebilir misin hangi doktoru düşünüyrsan oonunla mailleşip en az ne kadar kalman gerektiğini sormalısın bence .....bi kaç günde dönebileceğini zannetmiyorum en az bir hafta kalmalısın canım gibime geliyo benim
(((
Ha bu arada cnm ben 1-2 ay falan sonra gelmeyi dusunuyorum o zamana kadarda doktorla bunlari konusup ayarlamam lazim ne kadar kisa zamanda gerceklesirse benim icin o kadar iyi olacak sonrada zaten hollandaya donmiycem hemen, konyaya gidicem ordanda nasip olursa :S
Amin cnm in$allah Allah gonlumuze gore verir hayirli memnun olabilecegimiz sonuclar elde ederiz = )
Benim aklima takilan hani yesilkelebek Dr. oytun idile taptirmistiya bu endoskopik yuz germe yontemini yaptirdiktan sonra diger yerdeki yazdigi msjlarda cok arastirdim oytun idile yaptirmaya karar verdim demisti :S
Ama benimde arastirmalarima vede Saskin'inda soyledigine gore bu endoskopik yontemde Dr. Erhan eryilmaz daha basariliymis acaba niye Dr. Erhan eyilmaza yonelmedi aslinda ben yesilkelebeklede ayhaklada bu konuda konusmak istiyorum sonuclarindan memnun kaldilarmi son durumlari nedir ara sira buralarada ugrasalar ne iyi olurdu :S
konuya girmiyor olmaları foruma girmedikleri anlamına gelmezki canım denizkızının dediği gibi mesaj gönder sana en son online oluş tarihlerini yazıyım.Amin cnm in$allah Allah gonlumuze gore verir hayirli memnun olabilecegimiz sonuclar elde ederiz = )
Benim aklima takilan hani yesilkelebek Dr. oytun idile taptirmistiya bu endoskopik yuz germe yontemini yaptirdiktan sonra diger yerdeki yazdigi msjlarda cok arastirdim oytun idile yaptirmaya karar verdim demisti :S
Ama benimde arastirmalarima vede Saskin'inda soyledigine gore bu endoskopik yontemde Dr. Erhan eryilmaz daha basariliymis acaba niye Dr. Erhan eyilmaza yonelmedi aslinda ben yesilkelebeklede ayhaklada bu konuda konusmak istiyorum sonuclarindan memnun kaldilarmi son durumlari nedir ara sira buralarada ugrasalar ne iyi olurdu :S