arkadslar merhaba:)) benim bıdıgın uyku sorunu oldugu için çok geç yatıyorum çok geç kalkıyorum, daha dogrusu pek uyuymadan bakıyrm öglen olmuş, bugünde günüme süper uykusuz başladım, sağlıklı sabah kahvaltımı yaptım, ama ben hemen kahvaltıda yapamıyorum

yok önce bebeişi doyur yogurdunu mayala vs bana sıra gelmiyor hemen:))
sabah kahvaltıdan önce sandoloz sakızı ve sirkeli 2 bardak su
o arada bebebişin mamasını yedir
eşim gelicek birazdan diye ona öglen için yemek yap
yaklaşık 1 , 1 30 saat sonrası
1 haşlanmış yumurta(sarısının yarısını oğluş yedi)
1,5 kibrit kutusu beyaz peynir (diyet değil normal yaglı)
1 dilim kepekli ekmek
çay fazla tüketmyrm arada 1 bardak süt dahl edyrm kahvaltıma
sea44 cüm evet canım topikimiz taşımızlar, canım emzirmiyorsan tabii sağlıklı beslenerek kilo vermeyi deneyebilirsin:) minik kuzunuda öp bizim için)
excityciğim ne yaptın canım midenin gurultularını kestin mi:) evet cnaım bende merakla bekliyorum ramazana kadar bu grubu sürüdrelim di,ye düşünüyorum, inşAllah hiç birimiz fire vermeden kişlocuklarmız gitcek yavaş yavaş, ben bu şekilde dikkat ede ede 8 kilo verdim, ama vucudun bi dinlenme zamanı oluyor önce güzel kilo verip sonra duraklama dönemine geçiyor o zaman ben haftada bi kere falan kaçamak yapmıştım bi baktım daha iyi sonuç aldım, sonra o kaçamklar üstüme yapıştı ama 2 haftadır kilom inmedi çıktı bbirazcık:)
ozay37barıscım afiyet olsun canım limonlu suda çok faydalı sirkeden bıkınca onuda denicem inşAllah, canım sen hiç mi ekmk yemiyosun kahvaltıda dahi?
haslicim canım tek ögüne düşmemeye çalış, metobolizman yavaşlamasın canım, ama tabii mide bulantım var diyosun, çok geçmiş olsun canım, inşAllah geçiçi bir dönemdir, acil şifalar diliyorum
minegg , brcntkrr, tripoli35 sizler nasılsınız kızlar?
aa bu arada üst üste 2 gün kaçamak yapanı grubumuzdan uzaklaştıralım diye bu kural koyalım ki, kaçamak kısmını biraz olsun engelleyelim=) ne dersiniz?