meeerhaba, konuyu halen takip eden ya da elma diyetine başlamayı düşünen varsa diye yazmak istedim
ben 1 yıl önce yine buraya yazmıştım o zaman yine acil bi şekilde kilo vermem gerekiyordu ve bu diyete başlamıştım 2-3 sayfa öncesinde yorumlarım var 6 gün yaptım 1 gün full kaçamak yaptım ve elma yediğim 6 günde de genel olarak baya kaçamaklarım oldu buna rağmen 3.800 verdim fakat beni inanılmaz zorladığı için yapmayı bırakmıştım.. şimdi anlıyorum geçen sene bu diyeti yaparken nerede yanlış yaptığımı acil bir şekilde kilo vermem gerekiyor diye ben aradan kahvaltıyı da çıkartıp günde sadece 4-5 elma yiyordum zaten diyet kahvaltıyla beraber taş çatlasa 500-600 kalorilik bir diyetken ben 250-300 civarı kalori alıyordum e bu sebeple inanılmaz mide bulantıları, halsizlikler, ayağa kalkınca göz kararmaları, baş dönmeler sebebiyle gözüm dönüyor ve kendimi mutfakta buluyordum ve kaçamak yapıyordum.. zaten günde alacağımız 500-600 kalori bile vücut için azken ben kahvaltıyı da aradan çıkartıp tam anlamıyla dengeyi bozuyordum ama o zamanlar bunun farkında değildim çünkü gözümü karartmıştım tatile gidecektim ve acil kilo vermem gerekiyordu ama yaptığım hatalar yüzünden listeye düzgün uyarak kilo verecekken listeye uymadığım için gerekenden fazla acıkıp kaçamaklar yapıp düzgün bir kilo veremedim.. velhasılkelam biraz uzun yazdım ilgilenen halen birileri varsa kendileri de buna benzer hatalar yapmasın diye