Madde bağımlılığı mücadele

3cocukAnnesiyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2022
37
5
1
32
Arkadaşlar iyi akşamlar Evliyim 3 çocuğum var. Eşim madde bagimlisi. 4yildir cok stresli hayatımız geçti. Nihayetinde gecen yıl öğrendik bağımlı olduğunu. Bir yıl içinde de iki defa hastanede yatti ara ara kendiside bırakmaya çalıştı ama hep yeniden başladı. En son 3 buçuk aydir içmiyordu. Ve yine başlamış. Cok üzüldüm aslında kendiside bırakmak istiyor ama olmuyor cok çaresiz kaldik. Kullanınca hep beni kötülüyor sabahlara kadar uyumuyor uyutmuyor sürekli konuşuyor çalışamıyor. Kac defa gittim boşanmak için. Ama içip içip kapıya dayanıyor tehdit ediyor adeta gözü dönüyor ne yaptığını bilmiyor. Cok çaresizim ne yapabilirim

Önceliğiniz boşanıp çocukları bu ortamdan uzaklaştırmak olmalı. Gidin polise şikayetçi de olun gerektiği takdirde.

Polise gidin bence tehdit ediyorsa madde bağımlısı olduğu için de uzaklaştırma alabilirsiniz. En kötüsü çocuğunuz da onun gibi Allah korusun bağımlı olabilir, psikolojik olarak çok kötü duruma düşer. O yüzden bir an önce boşanmaya bakın bence.

Gecen bir habere rastladım babası evde madde kullanırken buharindan mi gazından mi neyse cocuk ölmüş 4 yasinda
Çocuklarınız için ondan uzak durmanız lazım
Tedaviyi de denemiş yine olmamış
Veya gitsin düzgünce tedavi olsun
Cocuklara yazık değil mi böyle bir ortamda bulunmak

Allah korusun haberi görmedim ben. Bilmiyorum tedaviyle mümkün mü. Bırakan var mi yoksa hiç bırakılmıyor mu

Allah yardımcın olsun öncelikle
Tedaviye yanıt vermeyi önce kendisi istemeli ve olduğu ortamdan uzak durmalı diye düşünüyorum
Kendisi çok istiyor aslında. Ama bulunduğumuz yer kucuk bi yer ve hep arkadaşları içiyor. Hastaneden yatti 3 buçuk ay geçmişti. Yine içti. Kac defa dedim burdan gidelim bir yıl filan gelmeyelim diye. Olmadı işte

Boşanmak istiyorum çok korkuyorum. Kucuk bi ilçedeyiz kardeşlerime zarar vermesinden korkuyorum .. Okuldan cocuklari alıp bi zarar vermesinden korkuyorum.
Boşanmayıp aynı evde kalmak daha korkutucu değil mi? Daha yeni Bağcılar’da yaşanan akıl almaz bir olaya şahitlik ettik, aynı evin içindeki annesine canice işkence etti ve bununla kalmadı biliyorsunuz; hâlâ tüylerim ürperiyor bahsederken. Size çok sabır diliyorum, çok zor bir durum. Korkunç hatta. Şehir değiştiremez misiniz?

Geçen yıl öğrendik demissiniz de adam geçen yıl başlamadı herhalde.nasil anlamadınız?
Hic anlamadık hic bir kokusu yok belirtisi yok. Zaten iki yıl saklayabiliyormus kullananlar . Biz de öyle olduk aileside anlamadı bende. Sonradan hareketler davranışlar iyice değişince anladım. Stresli olurdu fela olurdu yorgunum derdi konduramadim hic

Kesinlikle olduğunuz yerden çekin gidin hiç bilmediği çevrede hem utanma duygusu olacak hemde o sapkın arkadaşlarından uzak olacak

Ailem esnaf buradan çıkamazlar bende cesaret edemem . Cok sıkıntılar çektim gerçekten hep susturuldum hep bekledim bırakacak bi gün diye. Ama artık hic umudum kalmadı. Mesela bugün bosanalim diyor ben gidiyorum iki üç gün sonra gelip kapıya dayanıyor. Kendi bilmez şekilde

Kesinlikle olduğunuz yerden çekin gidin hiç bilmediği çevrede hem utanma duygusu olacak hemde o sapkın arkadaşlarından uzak olacak
Doktoruda dedi aslında hastaneden sonra kesinlikle gitmeyecek yaşadığı yere en az 6 ay diye. Cok söyledim ama kabul etmedi. Dunde üstüme geliyor sen benimle gelmedin yoksa bırakmıştım diye. Hatırlattım böyle böyle oldu diye. Sonra hatırladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…