- 20 Ekim 2022
- 37
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi 3cocukAnnesiyim
-
Gramı az olunca içici diye geri birakiyorlarmis bi kac arkadaşına olmuştu.Polis evinize baskın düzenlese mesela evde içtiği madde varken. En azından içeri girer kurtulursunuz
Aklıma başka çözüm gelmedi. Çünkü anladığım kadarıyla sizi koruyan kollayan kimse yok
Ablalari annesi ailesi hep arkasında ama tedavi ile de olmuyor . Hastaneler özel cok iyi hastaneydi ama bırakmadı hatta ilaçlarını bile düzenli kullanmasına rağmenÇocuklar o ortamda olmamalı. Kafası yerinde değil Allah korusun bazı durumlardan. Tedavi olması için ikna edin. Siz edemiyorsanız başkasına söyleyin konuşsun
Ablalari annesi ailesi hep arkasında ama tedavi ile de olmuyor . Hastaneler özel cok iyi hastaneydi ama bırakmadı hatta ilaçlarını bile düzenli kullanmasına rağmenÇocuklar o ortamda olmamalı. Kafası yerinde değil Allah korusun bazı durumlardan. Tedavi olması için ikna edin. Siz edemiyorsanız başkasına söyleyin konuşsun
Ailem esnaf buradan çıkamazlar bende cesaret edemem . Cok sıkıntılar çektim gerçekten hep susturuldum hep bekledim bırakacak bi gün diye. Ama artık hic umudum kalmadı. Mesela bugün bosanalim diyor ben gidiyorum iki üç gün sonra gelip kapıya dayanıyor. Kendi bilmez şekilde
özel hastane derken böyle hastalar amatem de tedavi edilmiyor mu?Ablalari annesi ailesi hep arkasında ama tedavi ile de olmuyor . Hastaneler özel cok iyi hastaneydi ama bırakmadı hatta ilaçlarını bile düzenli kullanmasına rağmen
Yok benim için yazıldı orayı terkedin diye de kendim cesaret edip buradan çıkamam diye yazdım. Hayir burada bulunduğu sürece bırakmak imkansız çünkü kolay ulaşıyor maddeye. İçtiği zaman bana düşman oluyor bildiğiniz ne dersem kabul etmeyip düşman gibi konuşuyor. Sabahlara kadar onu dinliyorum odadan çıkamıyorum.Gitmezseniz adam tedavi olamayack eblli ki. Beraber içtiği arkadaşları ararsa çıkıp yine gider orda olduğunuz sürece bu adma tedavi olamaz. Adam da gitmek istiyorsa gidin, ailenizin esnaf olmasıyla bu işin ne alakası var anlayamadımYok derseniz de boşanıcaksınız. Bunun bir arası yok, ye beraberce taşınıp gideceksiniz adam temizllenecek ya da boşanıp kendinizi kurtaracaksınız.
Ozel hastanenin amateminde tedavi oldu birinde 21 gün. İkincide 28 gün kaldıözel hastane derken böyle hastalar amatem de tedavi edilmiyor mu?
ben mi yanlış biliyorum
Gramı az olunca içici diye geri birakiyorlarmis bi kac arkadaşına olmuştu.
İstiyor gibi hissediyorum bende ağlıyor yardım edin bırakmak istiyorum diye. Ama çaresiz kaldik artik yıldım diyor madde bulmaktan o yoksunluktaki sıkıntılar. Ama artık kullanincada rahatlamiyor . Beynimde sürekli sesler var diyor .uykusuzluktan olmayan şeyler görüyor. Bıraktığı şu 3 aylık süreçte o kadar iyiydiki. Artık bende dayanamıyorum isyan ediyorumBüyük konuşmak istemiyorum çünkü bilemem madde kullanan psikolojisini ama acaba gerçekten istemiyor olabilir mi? Sırf siz istiyorsunuz diye deniyor olabilir mi?
Öncelik evlatlar olmalı. Yazık herşeyi görüyorlar. Aile sosyal politikalara gidip bir yardım isteseniz sizin ve çocukların sağlığı önce gelir. O da istiyorsa bıraksın. İstemiyorsa devam etsin. Artık önemli olan 3 yavru
İfade alıp bırakılıyor maalesef. O kadar çok şey gördüm duydum ki bir yildaHer içtiğinde her seferinde ihbar edin. İçeri girip çıksın sürekli madem. En azından siz değil polisler uğraşır
Ya bilemiyorum dediğim gibi ama lütfen öncelik siz ve 3 yavru olsun. Onlar sağlıklı bir ortamda büyümeliİstiyor gibi hissediyorum bende ağlıyor yardım edin bırakmak istiyorum diye. Ama çaresiz kaldik artik yıldım diyor madde bulmaktan o yoksunluktaki sıkıntılar. Ama artık kullanincada rahatlamiyor . Beynimde sürekli sesler var diyor .uykusuzluktan olmayan şeyler görüyor. Bıraktığı şu 3 aylık süreçte o kadar iyiydiki. Artık bende dayanamıyorum isyan ediyorum
Okuldan gelince cocuklar babam iyi mi diye sorarlar kapıdan girmeden. Hic kiyamiyorum cocuklarimaBüyük konuşmak istemiyorum çünkü bilemem madde kullanan psikolojisini ama acaba gerçekten istemiyor olabilir mi? Sırf siz istiyorsunuz diye deniyor olabilir mi?
Öncelik evlatlar olmalı. Yazık herşeyi görüyorlar. Aile sosyal politikalara gidip bir yardım isteseniz sizin ve çocukların sağlığı önce gelir. O da istiyorsa bıraksın. İstemiyorsa devam etsin. Artık önemli olan 3 yavru
Gramı az olunca içici diye geri birakiyorlarmis bi kac arkadaşına olmuştu.
Ailemle aynı yerdeyiz. Met maalesef bazen gözü dönüyor sonrada hatırlamıyor bileHangi maddeyi kullanıyor?Neden soruyorum çünkü bunların etkileri ve etkinlik süreleri vs farkli.Metaanf... var mesela.Şu an en yaygin kullanılan . Kullaninca tamamen kendinden geçerek herseyi yapabilir hale geliyor gibi.
Bunlar önemli konular.Ben evladımı asla bu tehlikenin içinde tutmazdim.Ayrilin o adamdan 3 çocuğunuzu da kurtarmalisiniz.Kadin derneklerinden yardim isteyin.Yada aileniz baska şehirde yeni bir hayat kurmaniza destek olmaz mi
Valla cok düşündüm bunuda yapamadımHa ben olsam ne yapacağımı da söyleyeyim gider bir avukata kaç gr bulunursa uzun süre hapis yatar diye sorup evde o kadar mal buldururdum. Onun der içeri attırırdım. Sonuçta benim değil desede kullandığı için inanmazlar. Çocuklarımın canından kıymetlide değil gitsin yatsın içerde
Valla cok düşündüm bunuda yapamadım
Böyle bir yöntem çözüm değil bu seferde bir yıl sonra tekrar başlar. Gidicekseniz geri dönmeyeceksiniz. Arkadaşların ihbar yöntemi mantıklı. Allah yardımcınız olsun çok zor bir durumdasınız. Geçtiğimiz haftalarda madde bağımlılığının korkunç boyutlarını izledik. Çocuklarınız ve kendiniz için eşinden ayrılmalısın. Yabancı bir ülkede olsak devlet o çocukları çoktan korumaya almıştı.Kendisi çok istiyor aslında. Ama bulunduğumuz yer kucuk bi yer ve hep arkadaşları içiyor. Hastaneden yatti 3 buçuk ay geçmişti. Yine içti. Kac defa dedim burdan gidelim bir yıl filan gelmeyelim diye. Olmadı işte
Bırakıyorlar ama her hafta gidip kan/idrar falan veriyorlar belirli bir süre, icemiyor en azından,içerse de zorunlu hastane tedavisi falan veriliyor,öyle başıboş git bı daha iç diye bırakılmıyor yani.Gramı az olunca içici diye geri birakiyorlarmis bi kac arkadaşına olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?