- 20 Ekim 2022
- 37
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi 3cocukAnnesiyim
-
Ailem.arkamda ama. Tehdit edince korkup ben geri dönüyorum. Benim yüzünden birine bisey yaparsa naparim benE ablacım ne diyelim sana ailen sahip çıkmıyor adam değişmek istemiyor sen cesaretli değilsin. O evden bir cenaze birde katil çıkacak ama inşallah sen yada çocukların olmaz
Cikmalisiniz ordan. Kadın sığınmaya gidin en olmadı. Aileniz arkanızda mi bilmiyorum ama sizin ve çocukların güvenliği için gidin. Şakası olmuyor bu lanetin. Son haberler çok korkunçtu.Ablalari annesi ailesi hep arkasında ama tedavi ile de olmuyor . Hastaneler özel cok iyi hastaneydi ama bırakmadı hatta ilaçlarını bile düzenli kullanmasına rağmen
6 hafta oda memur felan olursa. Ondan sonra yine devam . İçinde olunca insan öğreniyor herseyiBırakıyorlar ama her hafta gidip kan/idrar falan veriyorlar belirli bir süre, icemiyor en azından,içerse de zorunlu hastane tedavisi falan veriliyor,öyle başıboş git bı daha iç diye bırakılmıyor yani.
Ailem.arkamda ama. Tehdit edince korkup ben geri dönüyorum. Benim yüzünden birine bisey yaparsa naparim ben
En tehlikeli maddeyi kullaniyor.Gözü dönen adami ne çocuklariniza ne kendinize yaklastirmayin lütfen.Allah korusun herseyi yapabilir.Taciz ,tecavüz, dayak, işkence.Bombayla yaşıyorsunuz.Cesaretli olmak zorundasiniz çocuklarınız içinAilemle aynı yerdeyiz. Met maalesef bazen gözü dönüyor sonrada hatırlamıyor bile
Insallah sonsuza dek kurtulurum. O kadar çok istiyorum ki.Çocuklara yazık travma yaşıyolar şu an. Ömür boyu unutamayacaklar bunu. Niye aynı evde olmalarına izin veriyosunuz açın boşanma davasını taşının o evden.
Insallah bu evden kurtuluruz en yakın zamandaÇocuklara yazık travma yaşıyolar şu an. Ömür boyu unutamayacaklar bunu. Niye aynı evde olmalarına izin veriyosunuz açın boşanma davasını taşının o evden.
Madde bağımlı biriyle aynı evde olmak çok tehlikeli daha geçen ay bağımlı bir adam aynı evde kaldığı annesini öldürdü hem de işkence ederek. Kaçın o evden.Insallah sonsuza dek kurtulurum. O kadar çok istiyorum ki.
Son haberler neydi?Cikmalisiniz ordan. Kadın sığınmaya gidin en olmadı. Aileniz arkanızda mi bilmiyorum ama sizin ve çocukların güvenliği için gidin. Şakası olmuyor bu lanetin. Son haberler çok korkunçtu.
Ne kadar acı çocuklar oyun düşünmeli, annem ne yemek yaptı diye düşünmeli, arkadaş düşünmeli ama bunu düşünmemeli. Bir de okula giderken size birşey yapar diye de korkuyorlardır. Çocuklarınızı düşünün önce lütfenOkuldan gelince cocuklar babam iyi mi diye sorarlar kapıdan girmeden. Hic kiyamiyorum cocuklarima
Biliyorsunuzdur. Şu annesini öldüren adam gibi. KorkunçtuSon haberler neydi?
Türkiye de değilim ondan bilmiyorum, merak ettim bakayımBiliyorsunuzdur. Şu annesini öldüren adam gibi. Korkunçtu
Tedaviyle birakmanin mümkün olduğunu söylüyorlar bırakanlar varmis eşiniz bıraksa dahi en azından bırakana kadar çocuklardan uzak kalmalıAllah korusun haberi görmedim ben. Bilmiyorum tedaviyle mümkün mü. Bırakan var mi yoksa hiç bırakılmıyor mu
Katarsis'i izleyin YouTube den . Orda madde bağımlılığından kurtulduğunu anlatan biri var izlesin eşinizde belki bi umut olurArkadaşlar iyi akşamlar Evliyim 3 çocuğum var. Eşim madde bagimlisi. 4yildir cok stresli hayatımız geçti. Nihayetinde gecen yıl öğrendik bağımlı olduğunu. Bir yıl içinde de iki defa hastanede yatti ara ara kendiside bırakmaya çalıştı ama hep yeniden başladı. En son 3 buçuk aydir içmiyordu. Ve yine başlamış. Cok üzüldüm aslında kendiside bırakmak istiyor ama olmuyor cok çaresiz kaldik. Kullanınca hep beni kötülüyor sabahlara kadar uyumuyor uyutmuyor sürekli konuşuyor çalışamıyor. Kac defa gittim boşanmak için. Ama içip içip kapıya dayanıyor tehdit ediyor adeta gözü dönüyor ne yaptığını bilmiyor. Cok çaresizim ne yapabilirim
Boşanın ve polise sığının sizi başka bir şehire gönderip adresinizi vermesin kimseyeArkadaşlar iyi akşamlar Evliyim 3 çocuğum var. Eşim madde bagimlisi. 4yildir cok stresli hayatımız geçti. Nihayetinde gecen yıl öğrendik bağımlı olduğunu. Bir yıl içinde de iki defa hastanede yatti ara ara kendiside bırakmaya çalıştı ama hep yeniden başladı. En son 3 buçuk aydir içmiyordu. Ve yine başlamış. Cok üzüldüm aslında kendiside bırakmak istiyor ama olmuyor cok çaresiz kaldik. Kullanınca hep beni kötülüyor sabahlara kadar uyumuyor uyutmuyor sürekli konuşuyor çalışamıyor. Kac defa gittim boşanmak için. Ama içip içip kapıya dayanıyor tehdit ediyor adeta gözü dönüyor ne yaptığını bilmiyor. Cok çaresizim ne yapabilirim
Bu işler inşallahla maşallahla çözülmüyor yalnız. Onu yapamam bunu yapamam gidemem gelemem cesaret edemem kardeşlerime bir şey yapar, kapıya dayanır... Polis karakol savcı mahkeme var, hiç duydunuz mu? İfadesi alınıp salınıyor olması da bahaneniz. Yani adam dokunulmaz olmuş kimse bir şey yapamıyor. Aile ve sosyal hizmetler bakanlığının her ilde var hizmet merkezleri. Gidin çocuklarımın ve benim can güvenliğimiz yok, eşim kafasında sesler duymaya başladı deyin.Insallah bu evden kurtuluruz en yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?