- 3 Nisan 2017
- 288
- 1.334
- 113
- Konu Sahibi ombreistiyorum
Merhaba, erkek kardeşim madde kullanıyor. Fakat ayrıntılarını öğrenemiyorum. Şuan kesin olarak bildiğim esrar kullandığı, fakat başka maddeler olma ihtimali maalesef var damar yoluyla bir şey olduğuna rastlamadım izi yok. Hastaneye gidip tedavi olmaya pek razı değil. 26 yaşında ve düzenli bir işe adapte olamıyor. Kendi çabalarımla üzerine çok gitmeden soruyorum neden kullandığını, hayatını olumsuz etkilediğini bana tek cevabı "Bunalımdayım" . Ergenlik vakitlerinde benimle çok iletişme geçmez ve aşırı sinirli şekilde bu konulara karşılık verirdi. Şimdi ise daha sakin iletişim kurabiliyoruz, bazı olumsuz sonuçlarını gördü maddi açıdan da sıkıntı çektiğimizden dolayı tedaviyi kafasına yerleştirmiyor gibi geliyor. Açıkçası araştırmalarımda da bazı tedavi merkezlerine ben güvenemiyorum, olumsuz yorumlar gördüğümden dolayı.
Amatem merkezini bilen kişiler var mı? tedavi başarısını gören oldu mu?
Ne yapmalıyız bu durumda, ailecek çok mağduruz nereden başlayacağımızı şaştık.
Burada bu gibi yaşamlara tanık olmuş, destek almış kişiler yol gösterirseniz sevinirim.
Amatem merkezini bilen kişiler var mı? tedavi başarısını gören oldu mu?
Ne yapmalıyız bu durumda, ailecek çok mağduruz nereden başlayacağımızı şaştık.
Burada bu gibi yaşamlara tanık olmuş, destek almış kişiler yol gösterirseniz sevinirim.