Madden ve manen cokmus durumdayim

evet biliyorum böyle süreçlerin uzun sürdüğünü. o yüzden dedim zaten bu kadar uzun sürecek ve ucu açık bir dönem için işten olmak bana göre mantıksız. çocukları yalnız bırakmaktan kastetmedim zaten. çocuklarla gidilip kalınacak bir süreç yaratılabilirdi. en nihayetinde böyle de olan çocuklara oldu. en azından şu an var olan bir iş ile eski düzenlerine dönmüş olurlardı.

ben yargılamak için yazmadım bu arada. kendi görüşüm ve yapmayı seçeceğim yol bu olurdu anlamında yazdım. herkesin düşünce yapısı farklıdır.

İnşallah insan bazen bunaloyor iste bi error veriyor bazen o moddayin su an
Gücüm kalmadı sanki

İste birden olunca bibhengame koşturmaya içerisinde bulduk kendimizi
Herşey çok cabuk ilerledi
İşiniz var simdi çok şükür borç dışında bi sorun yok
Borç ta sorun olmuyorda düşüncesizlik koyuyor
Hep bna denmesi

Borcu ödeyene kadar ablaları tarlayı napacaklar da sonra size geri vereceklermis. Sakin kanmayinbu yalanlara. Sonra oraya biseyler yaparlar emek verdik simdi size mivericez derler. Hem gercekten anlamadim sözde geri vereckleri tarlayi neden istiyorlar.

Kp niz hastayken niye bir tek siz masraf yaptiniz. Ablalari yardim etmedi diyelim ozaman kp niz hic olmazsa size hakkinizi İlgilendiginiz icin fazla fazla verseydi de bu hallere dusmeseydiniz. Bu devirde hep oglanlar kayiriliyo sizin hikayenizde kızlar ilginc

Ani gelişen hastalık bilmiyordu birden agirlasti ve hastanede tedaviye alindi
Annesi ise yardim edecek ikien vazgeçti kızları sahil kesiminde oturuyor orası iyi geldi ve vekaletini onlara verdi
Arsa meselesinde zaten verdirmiycen net dille konuştum borcu ödeyip rahata ermj varken niye verelim desim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…