Madden ve manen cokmus durumdayim

6 ustu 1 anne

Yorgun savaşçı
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
2.485
7.646
158
34
Artik bunaldim . maddi sıkıntı ve ruhi bunalım bitirdi beni. Nefes alamaz hale geldim.
Ve eşimin bu sıkıntılar karşısındaki rahatlığı benim ona olan sinir ve öfkemi arttırıyor.
Aldığı asgari ücretin yarısına banka el koydu ve bebek olduğu için bnde çalışamiyorum.
Ablaları ise Ac o kadar acki küçük bir arsamiza el koymak istiyorlar.satmayin bizim olsun diyorlar.borç bitince alin diyorlar ve borç ta kendi anne babaları için çekilen borctu.
Bize verin banka alamasin diyorlar .
Babalarından kalan herşeyi aldılar ve halada istiyorlar.
Hele bir tanesi afedersiniz donuma kadar istedi .
Kısaca özet bu.
Eşimin rahatlığı,maddi sıkıntı ve bnm tokama kadar göz diken ablaları.
Çok bunaldim
Saçma sapan yazmış olabilirim belki ama inanın kelimeleri bile toparlayamiyorum..ve bozuk telle bu kadar zor yaziyorum

Son düzenleme:
O aç gözlü ablalarına bir çift laf etmiyorsa sizin eşinizde iş yokmuş kusura bakmayın. Banka neden el koydu ne borcunuz var?
Babasını n hasta lığında işin e gidemedi ve dükkân kapatmak zorunda kaldı banka borcunu kapatamadigu için naaş el konuldu

Yine asgari ücret ve yine bebekli bir konu..
Artıık "neden" diye sormuyorum bile..
Kendi isi vardı babası kanser trdavi icin olunca başka bir ile gitmek zorunda kaldı ve babası sigortalı değildi
Elektrik ustası esim aldığı bütün isleri iptal durumunda kaldı ve iki sene içinde madden sifirlandik tam toparlanirken bu abla meseleleri çıktı
Yani kimse keyfi bu durumda değil.hamileyken birden sifirlandik

Çocuğunuz kaç aylık ? 2 sene içinde sıfırlandık diyorsunuz..
Ve nickinizin altına yazdığınız gibiyse 3 çocuk annesisiniz.. bu durumda insan ileriyi kestirebilir aslında.. iki çocuğun masrafı bile dağdır zaten.. üzerine bi de üçüncü..
İyi cesaret..

Hamilelik sürpriz oldu kazayla 3 buçuk aylık hamileyken hastalık çıkti vs doğumdan önce iflas ettik. İki yaşına girmek üzere çocuğum
Herşey iyiye gidiyorken birden tepe Taklak olduk ve bi boşlukta gibiyim
Maddiyat i geçtim manen çok tüm
Ben yetimim ailem yok
Boşlukta gibiyim
Derdimi paylaşmak içimi raharlatnk için buraya yazdim

Son düzenleme:
Arsayı satıp, düze çıkmak varken, eşiniz ablalarının ağzına bakıp, üç çocuğunu sefil etmez herhalde, değil mi?
Ablalarının arsayı bize verin de banka alamasın demesinden bir şey anlamadım. Banka zaten maaşın yarısına el koymuş, var olan borç hali hazırda ödeniyor, niye arsayı alsın ki? Parasını verip arsayı sizden satın alacaklarsa, o zaman alsınlar tabi.

Vermez diye düşünüyorum normalde de vermez vr ben sat diye ısrar ettik ce satmayip bu sıkıntı lari çekmesine kiziyorum
Ablaları mal hastası,ben yetimim diye saf sandılar, parayla değil bedava istiyorlar
Zaten çok küçük bi yer ev bile yapamazlar ana mühim ola n bizde birşey kalmasın onların olsun

Ablaları çok meraklıysa gözleri tarladaysa çocuğunuza baksın sizde girin bi işe çalışın..

Çocuğu kreşe verip çalışacaksınız o zaman
Birçok kişi öyle yapıyor

Canim Rabbim sana yardimci olsun..
Yetim olduğunu bilmiyordum soylemedin hic..
Annen vardi sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…