- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi 6 ustu 1 anne
-
Şimdi hasta bakmıyor, çalışıyor yani.Yanlış yazdm Kv de herşeyin i bıraktı kızına
Kp rahmetli oldu senesi olucak
Hastane koşturur ken iflas etti
Su anda sabah 6 aksa m 8 çalışıyor ek is zor biraz ama inşallah terfi yakin maaş artimi olacak
Amin hepimizin ferahliyim diye yazdım kim ne derse desin sonuç bu konuşacak kimse olmayınca insan gerçekten cokuyorŞimdi hasta bakmıyor, çalışıyor yani.
Anladım.
Hayat her zaman güllük gülistanlık olmuyor. Bazen de en sert şekilde sınıyor Rabbim.
Ama gecenin en karanlık vakti sabaha en yakın olan vaktidir. İçini ferah tut. Rabbim yardımcınız olsun. ❤❤❤❤❤
Sizin bir tane sanırım, durumunuz da iyi.Bir bebek degil üstelik, 3 cocuk.
Ama dogru sorun cadaloz görümceler
Bn evlenmeden önce bir ekmeğe muhtaç durumları da gördüm çocukken
Şimdide gerekirse yavan ekmek yenir ama vurdumduymaz ve nispet yapıldığı nda ruhen bi bitkinlik te buluyor insan kendini
Yargı dağıtmak maalesef kolay, basa gelmeden anlayamazlar,kimsesiz insanlar ailesiz olunca büyük aile özlemi kurarlar ve bnde kurdum 3 çocuğun var sağlıklı hele o aldir dedikleri çocuğun var ya o kadar sevecen ve akillikiValla gercektn sinirleniyorum artik sizene milletin çoluğundan cocugundan.millet derdini anlatmaya korkuyor artik sizin gibiler yuzunden.. Benim ailemde cok fakirdi. Ekmek cay yapip yedirirdi bize cocukken bak ölmedik bisi olmadi bize. Yani butun haklar sanki zengilerinmis gibi davranmayin. Paran varsa cocuk yap yoksa sakin yapma. Cok zengin olup iflas eden insanlar var. Napicaklar var olan cocugu anasinin karnina gerimi sokacaklar. Oldu olacak kari koca iliskiye girince baslarinda bekleyin aaa fakirsin sen hemeb korun sakin cocuk yapma.ya gercekten soruyorum bu haddi nerden buluyorsunuz
Allaha havale ettim hepsiniBen size hak veriyorum. Lütfen görüşmeyin bu tip insanlarla.
Yetimhaneye bira k derler anlamıyorum insanlarıHadi diyelim maddiyat kötü diye üçüncüyü aldırdın, diğer ikisini ne yapacaktın?
Eskiden işimiz vardı kendi işimiz durumuz iyiydi hatta birikin yapmaya başlamıştık
Kp hastalanınca eşim tedavi için il dışına çıktığından iflas ettik çünkü inşaat isi ve usta olan eşim olmadan is yürümesi
Kv ise kendi hasta kocasına bkmadi asla çocuğa da bakmm dedi iki yıl daha bnm çalışmam zor su arsayı sattirabilorsem borç bitiyor ve aylık serbest kalıyor ve mart ayında eşim terfi alınca maaş yükselecek
Umudum bu yönde inşallah ferah a kavusuruz ziraaaa ben çıldırmak uzereyim bu bosvermislikten
Vurdumduymaz maalesef birazSizin olan arsayı sattırabilirsem ne demek, kusura bakma ama kocanda iş yok bence.
3 çocuğu karısı perişan hala onun bunun sözüyle arsayı satmıyorsa ne bileyim.
İl değişikliği yapınca iki gün orda bir gün burada olunca inşaat isi sonuçta teslimat tarihi sıkıntıya girdi ve mecburen isleri geri çektiler aniden gelişen agir ameliyat ve sancılı bir süreçti usta kendi olduğu için isler yurumedibabası hastalanınca işini yapmaması falan değişik olmuş. o ayrı iş ayrı. neticede evli barklı çocuk sahibi insan bunu yapmamalı. bekar da olsa yapmamalı.
Kızları neden gitmedi?Dükkân vardı işlere gidemediği için inşaatlar isi geri çekti ve iflas oldu.çünkü bulunduğunuz yerde tedavi eden hastane bulamadık il dışına çıktı ve o adamcağız tek başına yabancı bi yerde hasta halde eli kolu tutmaz iken napilabilirdi o anda insan herşeyi detaylı düşünemiyor
yani bir seçim yapmış sonuçta. işsiz kalmayı seçmiş. bana göre böyle.İl değişikliği yapınca iki gün orda bir gün burada olunca inşaat isi sonuçta teslimat tarihi sıkıntıya girdi ve mecburen isleri geri çektiler aniden gelişen agir ameliyat ve sancılı bir süreçti usta kendi olduğu için isler yurumedi
Ya öyle düşünme, bak sen çocuklarınla ne kadar ilgilisin, onları düşünüyorsun. Herkes anne olamıyor maalesef, anneliği hak etmiyor. Eşin ailesine gelince, o konuda şanslı çıkan çok az insan var. Ben de bir sürü sorun yaşadım. Boşver onları. Kendine, eşine ve çocuklarına odaklan. Bu günleri de atlatırsınız.Bazen düşünmüyor değilim neden kimseyi mutlu edemedim diye
Neden annen terketti neden ailen yok
Kötü bir çocukmuydun
Neden okula gönderme diler
Neden sevmediler
Eşimin ailesi bni neden kabullenemedi
İyi bir anne degilmiyinm
İyi bir es degulmiyin
İyi bir insan degilmiyin
İyi bir evlat degilmiyim
Tamam yazdınız..Yalan borcum yok ben zaten aldırmaya karşıyım ve spiral takılıydı kaymış farkedemedim bir şekil oldu ve ac kaldılar demiyorum sadece konusanadikca içime attikca boguluyorum p yüzden de buraya yazdim
Belki çocukları küçüktür. Bu tür hastalık durumları bir kaç gün hafta sürmüyor. Daha yeni bir tanıdığımız vefat etti. Kızı gitti onunla. Düşünün Ramazan bayramından sonra gittiler, bir hafta önce cenazesi geldi. Bu kadar sürede insan çocuklarını yalnız bırakamaz. Ama kuzları büyükse onların çocukları da büyüktür, kızları gidebilirdi.yani bir seçim yapmış sonuçta. işsiz kalmayı seçmiş. bana göre böyle.
mesela madem annesi yada kardeşleri gidip ilgilenmiyor, ben olsa kocam işinden olmasın diye ben gider ilgilenirdim.
Tartışmaya açık bi cümle olmuş.Yine asgari ücret ve yine bebekli bir konu..
Artıık "neden" diye sormuyorum bile..
Az önce ki alıntımı okumadın varsay :) 3 çocuk sahibi olduklarını yeni okudumYine asgari ücret ve yine bebekli bir konu..
Artıık "neden" diye sormuyorum bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?