- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi tomvejerry
sanirim seni anliyorum.. bir yandan yeterince sevmiyorun, bunu kendinde biliyorsun ama kendine itiraf edemiyorsun.. bir yandan cok yalniz kaldin, sevilmek sarmalanmak istiyorsun.. onu birakirsan yine yalniz kalacaksin..bence buna cesaretin yok senin..
dogru anlamis miyim? yoksa yanlis miyim?
Canim aslinda durum soyle.
Sen benim ex'le ayrildiktan sonraki hallerimi bildigin icin boyle dusunuyorsun, ve boyle dusunmekte tabii ki haklisin.
Eski sevgilimle ayrildiktan 7.5 ay sonra suanki erkek arkadasimla bir iliskiye basladik. O zamanlar ondan coooookkkk hoslaniyordum, ve tabii ki yeni bir iliski cok tatli gelmisti. Erkek arkadasim cok tatli biri. Suana kadar beni hic kirmadi. Ama beni kime tanistirsa (onun tarafinda) herkes beni cok begenip, ona beni kaybederse aptal oldugunu vs soyluyordu. o da gelip bunlari bana anlatiyordu. Sanirim gel zaman git zaman bu laflar onda guvensizlik olusturdu. Simdilerde ona baktigimda kendine cok guvensiz birini goruyorum. Bu hafta 3 gun boyunca onunla butun gorusmelerimi iptal etmek zorunda kaldim cunku cok uzun saatler calismam gerekti. ve 3. gun telefonum bozuldu calismadi. is yerinden arayip ona haber verdim ama yine de bu endiselenmesine engel olmamis. erkek arkadasim sedef hastasi. Dun gorustugumuzde bi baktim elleri mahvolmus stressten. benim is yuzunden ondan uzaklastigimi, ondan koptugumu dusunmus.
Onun bu halleri, gucsuz guvensiz halleri benim ona acimama sebep oluyor. (biliyorum kiziyorsunuz bana..) her kadin gibi bende guclu bir adamla beraber olmak istiyorum. ama bu iliskimde guclu kisi benmisim gibi hissediyorum. Ve bu beni artik yormaya basladi..
Son düzenleme: