Maddi anlamda eş kişisine güvenmemek..

Sırtını kendine yasla, her daim kenarında paran olsun. Günde 5 lira atsan 1 yılda 1800 biriktirirsin. Annem kumbarasına ekmekten artan paraları atardı mesela. Bir yılda 800 falan biriktirmiş.
Kocam olmadığı için normal mi değil mi bilemiyorum ama kendi kendine güvenmekten başka çaren yok gibi duruyor.
Esim cok iyi birisidir maddi manevi iyidir
Ama kenara atmis oldugum para var daha dogrusu ceyreklerim var

Maalesef öyle . 9 yıldır süreç böyle devam ettiği için ufak bir beklenti bile hakkım olmaktan çıktı ..
5 yıldır kira ve evin giderlerini tek başınıza siz mi karşılıyorsunuz yani?
Konudan eşinizin elinde kira, evin geçimi, borçları derken ekstra para kalmıyor anladım ben, hangisi doğru?

Maalesef öyle . 9 yıldır süreç böyle devam ettiği için ufak bir beklenti bile hakkım olmaktan çıktı ..
Evin kirası geçimi derken eline para kalmıyormuş adamın öyle yazmışssınız.
Kirayı siz ödeseniz eline size bir şey alacak para kalır o zaman bakarsınız alıyor mu almıyor mu?

Adam borçlarını ödüyor evi geçindiriyor ee sende çalışıyorsun maaşını napıyorsun? Telefonun bozulduysa zaten çalışan insan eşine deme gereği bike duymaz. Anormal olan ben miyim anlamadım? Eve katkı yapıyor musunuz? Konuda ev giderlerinide eşinizin karşıladığını yazmışsınız. Şirket batmasaydı acaba şunları düşünür müydünüz zannetmiyorum aksine benimde param olurdu ama şu an maaşınız sadece size ait gibi yazıyorsunuz durum tersi olsa adamın zenginliğide size ait sayardınız

çalışmıyor olsaydınız ve eşiniz ihtiyacınızı görmezden gelseydi bunu konuşun kendisiyle derdim
ama çalışıyorsunuz ya,eşiniz başınızın çaresine bakabileceğinizi düşünmüştür,maddi bağımlılığınız olmadığı için kendiniz çözebileceğinizden ben yaptırayım derdine düşmemiştir, alınganlık yapıyorsunuz yani sizi düşünmediği yok :) sizin asıl takıldığınız konu sizi umursamadığını sanmanız,arkadaşlar maddi beklentiniz var sanmış zaten çalışan birisiniz hatta eminim sizin sayenizde eşiniz borçlarını rahat ödeyebiliyordur yani ondan beklentiniz maddi olmadığını anladım. ver ben hallettireyim demiyor nasıl yapsak demiyor diye alındınız siz yanlış mı anladım ?

kira, geçim vs derken

hatta eminim sizin sayenizde eşiniz borçlarını rahat ödeyebiliyordur yani ondan beklentiniz maddi olmadığını anladım. ver ben hallettireyim demiyor nasıl yapsak demiyor diye alındınız siz yanlış mı anladım ?
E adam evin masrafını da üstlenmiş
Adam borcunu ödüyor konu sahibi evi geçindiriyor değilmiş yani
Bi vermediği canı var gibi duruyor valla 🙈😂

E adam evin masrafını da üstlenmiş
Adam borcunu ödüyor konu sahibi evi geçindiriyor değilmiş yani
Bi vermediği canı var gibi duruyor valla 🙈😂
e kadının aldığı maaş ne oluyor ya ? o nerede
konu sahibi maaşınızı ne yapıyorsunuz ?

Hepinize hayırlı kandiller , canı gönülden yazan arkadaşlara teşekkür ederim .. bazı arkadaşlarımız ( her konu müdavimleri) içlerindeki nefreti, mutsuzluğu burada fikir arayan insanlara sararak, nezaketten anlayıştan uzak üsluplarıyla kendilerince akıl vererek , ders öğrettiklerini sanarak baltalasa da bu platform iyiki var . İyi akşamlar 💐

Adım başı telefon tamircisi var, konu sahibi girip birine soramıyor mu? Kadınların bu kadar acizmiş gibi davranmasına ya da beklentiye girmesine katlanamıyorum ben. Bu sevgi, ilgi gösterisi değil bence. Yapabileceğiniz şeyleri eşiniz de olsa bir başkasının sizin adınıza yapmasını beklememelisiniz.

Ayrıca konu bariz para, hiç sizin anladığınız gibi değil. “Sıkıntım maddi” diye başlamış konuya, konu içeriği de tamamen parayla ilgili.
Eminim konu sahibi esinin ivir zivir bi sürü sacma sapan derdine yardimci oluyordur hem ne zaman ayip oldu parayi sevmek. Problemlerin bircogunun altinda yatan sorun para degil mi zaten.

Adam daha ne yapsın işler ters gidince neden kötü oluyor anlayamadım?
Hem çalışıyorsunuz gayet kendi işinizi halledebilirsiniz
Bence biraz kendinizi sorgulayın ne derece desteksiniz onu ne kadar anlayabiliyorsunuz

Bir an birinin beni anladığına inanamadım .. teşekkür ederim ..

Ben anladım, evlenmek karşıdakine güvenmek yorgun olduğu n zamanlarda yaslanmak demek bence de. Ben de mesela maddi olmasa da manevi olarak çok sağlam duran, güvenebileceğim birini arıyorum. %100 anladım ne yazdığınızı, zaten para kazanıyorsunuz derdiniz para değil güvenecek insan, ayslanacak sırt arıyorum demişsiniz.

Back
X