- 25 Temmuz 2014
- 2.498
- 1.612
- 333
Valla bende pazar pazar neyle uğraştığımı unuttum sayenizde , kafamı dağıttınız . Tebrikler :)Teşekkür ederim izin verdiğiniz için, mutluluk gözyaşları döküyorum şuvan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende pazar pazar neyle uğraştığımı unuttum sayenizde , kafamı dağıttınız . Tebrikler :)Teşekkür ederim izin verdiğiniz için, mutluluk gözyaşları döküyorum şuvan![]()
Maalesef öyle . 9 yıldır süreç böyle devam ettiği için ufak bir beklenti bile hakkım olmaktan çıktı ..Evliliği maddi anlamda sadece siz çekip çeviriyosunuz sanırım, sizi de rahatsız eden bu öyle değil mi?
Esim cok iyi birisidir maddi manevi iyidirSırtını kendine yasla, her daim kenarında paran olsun. Günde 5 lira atsan 1 yılda 1800 biriktirirsin. Annem kumbarasına ekmekten artan paraları atardı mesela. Bir yılda 800 falan biriktirmiş.
Kocam olmadığı için normal mi değil mi bilemiyorum ama kendi kendine güvenmekten başka çaren yok gibi duruyor.
5 yıldır kira ve evin giderlerini tek başınıza siz mi karşılıyorsunuz yani?Maalesef öyle . 9 yıldır süreç böyle devam ettiği için ufak bir beklenti bile hakkım olmaktan çıktı ..
Valla bravoNeden eşinizden yatirim hesabi gibi bahsediyorsunuz?
Evin kirası geçimi derken eline para kalmıyormuş adamın öyle yazmışssınız.Maalesef öyle . 9 yıldır süreç böyle devam ettiği için ufak bir beklenti bile hakkım olmaktan çıktı ..
kira, geçim vs derken
E adam evin masrafını da üstlenmişhatta eminim sizin sayenizde eşiniz borçlarını rahat ödeyebiliyordur yani ondan beklentiniz maddi olmadığını anladım. ver ben hallettireyim demiyor nasıl yapsak demiyor diye alındınız siz yanlış mı anladım ?
e kadının aldığı maaş ne oluyor ya ? o neredeE adam evin masrafını da üstlenmiş
Adam borcunu ödüyor konu sahibi evi geçindiriyor değilmiş yani
Bi vermediği canı var gibi duruyor valla![]()
Eminim konu sahibi esinin ivir zivir bi sürü sacma sapan derdine yardimci oluyordur hem ne zaman ayip oldu parayi sevmek. Problemlerin bircogunun altinda yatan sorun para degil mi zaten.Adım başı telefon tamircisi var, konu sahibi girip birine soramıyor mu? Kadınların bu kadar acizmiş gibi davranmasına ya da beklentiye girmesine katlanamıyorum ben. Bu sevgi, ilgi gösterisi değil bence. Yapabileceğiniz şeyleri eşiniz de olsa bir başkasının sizin adınıza yapmasını beklememelisiniz.
Ayrıca konu bariz para, hiç sizin anladığınız gibi değil. “Sıkıntım maddi” diye başlamış konuya, konu içeriği de tamamen parayla ilgili.
Yoo değil. O nerden çıktı?Eminim konu sahibi esinin ivir zivir bi sürü sacma sapan derdine yardimci oluyordur hem ne zaman ayip oldu parayi sevmek. Problemlerin bircogunun altinda yatan sorun para degil mi zaten.
Bir an birinin beni anladığına inanamadım .. teşekkür ederim ..