Maddî anlamda sıkıntıdayım

Eşin işi kendisi bırakmamış. İş yeri kapandığı için işsiz bırakılmış. İkisi arasında fark var.
Birikimler zor zamanlar içindir. Sizde zor zamanlardasınız. Anladığım kadarıyla bu birikim evlilik birliğinde değil, evlenmeden önce kişisel birikimin olmuş, bu nedenle verip vermemekte kararsız kaldın sanırım. Ben olsam verirdim. Çünkü dediğim gibi işsiz kalmak eşinin tercihi olmamış, yeni bir iş için de çaba gösteriyor.

Henüz bir bebeğiniz yokmuş, işleriniz yoluna girince tekrar bebek için birikime başlarsınız.

Tabi burada herkes kendine göre yorum yapıyor, belki kendi evliliğini referans alıyor. Eşini en iyi sen tanırsın, niyetini en iyi sen bilirsin.

Eşimin iş yeri kapandı tazminatını 1 bucuk aydir alamadı ehliyet yükseltme sınavlarıma girdi kamyonu stc4 aldi simdi tır ehliyetini alcak borca girdi cok tartistik daha iyi maas aliyum diye ugrasiyor uzun yolla gitmesini istemiyorum gitmeyecek arkadasima uydu bu işe kalkıştı bi dunya borc elimde ki birikimimi vercem mecbur evlilik iyi gunde kötü günde birbirine destek olmak değil mi 😔
Sen elinden geleni yap Allah kerim.Hem eşinin niyeti güzel

Back