- 21 Temmuz 2018
- 987
- 806
- 103
- Konu Sahibi Minimini22
-
Iyi aksamlar
Herkesde ki gibi pandemi maddi bunalim bir kargasa icindeyiz
Gelen odemeler derken bir cok kisi bunalimda
Bende onlardan biriyim
2. El kiyafet icin uygulamalar geldi aklima kullanmadigimiz kiyafetleri satmak icin denediniz mi daha once gozlemleriniz nelerdir
Satilabiliyor yani ben daha once denemedim hic ne kadar surede aliniyor guvenlimidirBen ev esyası satiyorum
Hem ev bosaldi hemde kaynak olusturdu
Bence cok mantikli
Hangi uygulama acaba en iyisi hangisidirBen satıyorum ancak çok sıkıntılı.Bir kıyafet koyuyorsun 40 liraya yüz tane soru soruyorlar.Yok ölçüsü ne ? Yok kumaşı ne ? Ölçüp gönderir misiniz falan derken ben 200 tl den aşağı ürün satmamaya karar verdim. 30 liraya koyduğum tshirt 15 lira olmaz mı diyen var.Bedavaya verecek halimiz yok.Bu sebeple ben vazgeçtim.Bağışlıyorum ilgili kurumlara.
Hem koyduğunuz anda hemen satılan var aylarca satılmayan var.
Burda isim yazmak yasak ama popüler olan uygulama benimki d...p uygulamasıHangi uygulama acaba en iyisi hangisidir
Tesekkur ederimBurda isim yazmak yasak ama popüler olan uygulama benimki d...p uygulaması
Ben kullandım.Yeğenimin küçülmüş kıyafetlerini kendi eski motorsiklet ekipmanlarımı yük etmek istemediğim tavlasından kutu oyunlarına biblolara kadar bir sürü şey sattım.Ama bir şikayet sitesinde okuduklarımdan sonra daha cesaret edemedim.Ama düzgün alıcılara denk gelirseniz çok güzel çok faydalı.Iyi aksamlar
Herkesde ki gibi pandemi maddi bunalim bir kargasa icindeyiz
Gelen odemeler derken bir cok kisi bunalimda
Bende onlardan biriyim
2. El kiyafet icin uygulamalar geldi aklima kullanmadigimiz kiyafetleri satmak icin denediniz mi daha once gozlemleriniz nelerdir
Ben yeni evliyim cok esya sevmem
Ama hediye gelen, kullanmadigim, kullanimini sevmedigim herseyi yukledim
Incecik bir kizartma tencerem vardi kizartma yapmam 2kere kullandim
Koydugum gun 2 saatte gitti.
Carsaf vardi 10 dkda satildi
Kullanilan urunlerden fazla maddi cikar beklemeyin. Ben beklemiyorum acikcasi
Artik tekstil urunleri cok ucuzladigi icin kimse 2. El giymiyor. Ya hmye veriyorum ya satista bekliyor. Yada cöp.
Ev esyalarini da cok uyguna koyuyorum birsuru nihale var sos kepcesi var hepsini yukledim hemen sorular basladi bir kac gune satilir.
Bir ayda 7. Satisimi yapmisim
Ben kullandım.Yeğenimin küçülmüş kıyafetlerini kendi eski motorsiklet ekipmanlarımı yük etmek istemediğim tavlasından kutu oyunlarına biblolara kadar bir sürü şey sattım.Ama bir şikayet sitesinde okuduklarımdan sonra daha cesaret edemedim.Ama düzgün alıcılara denk gelirseniz çok güzel çok faydalı.
bende bir kez lazer aletimi koymustumValla ben gelinlik abiye elbise herşeyi koydum bir yıldır soran olmadı sapikalrfan baska
Bana 2.700 TL’lik otomatik ana kucağına 750 tl teklif veren olduBen satıyorum ancak çok sıkıntılı.Bir kıyafet koyuyorsun 40 liraya yüz tane soru soruyorlar.Yok ölçüsü ne ? Yok kumaşı ne ? Ölçüp gönderir misiniz falan derken ben 200 tl den aşağı ürün satmamaya karar verdim. 30 liraya koyduğum tshirt 15 lira olmaz mı diyen var.Bedavaya verecek halimiz yok.Bu sebeple ben vazgeçtim.Bağışlıyorum ilgili kurumlara.
Hem koyduğunuz anda hemen satılan var aylarca satılmayan var.
D...pHangi uygulamayi kullandiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?