- Emoji Skoru
- 806
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Minimini22
-
Bana 2.700 TL’lik otomatik ana kucağına 750 tl teklif veren oldubir de benden sırf evden gitsin kalabalık olmasın diye 10 tl ye sattığım 12 tl lik sıradan züccaciye biblolarını alıp kendi sayfasında tanesini 25 tl’den hepsini 130 tl’den hiçbir şekilde ait olmadığı z...a home diye markadan satışa koyan biri oldu
Dolabı hep marka ürünlerle dolu bir hanımdıay adamda ki ticari beyne bak hayatta beceremezdim sanirim
Olur tavsiye almak isterim tesekkurlerDolabı hep marka ürünlerle dolu bir hanımdıbu düpedüz kul hakkı ya..3-5 kuruş fazla alıcam diye milleti dolandırmak resmen..iyi bir platform yinede tavsiye ederim..uygun fiyata koyarsanız anında satılıyor..
bende bir kez lazer aletimi koymustum
erkekler ariyodu hep ben genital bolgeme kullanacagimda siz kullandiniz mi acaba diye
luzumsuz dangalaklar.
Ben satıyorum ancak çok sıkıntılı.Bir kıyafet koyuyorsun 40 liraya yüz tane soru soruyorlar.Yok ölçüsü ne ? Yok kumaşı ne ? Ölçüp gönderir misiniz falan derken ben 200 tl den aşağı ürün satmamaya karar verdim. 30 liraya koyduğum tshirt 15 lira olmaz mı diyen var.Bedavaya verecek halimiz yok.Bu sebeple ben vazgeçtim.Bağışlıyorum ilgili kurumlara.
Hem koyduğunuz anda hemen satılan var aylarca satılmayan var.
Allah yardımcınız olsun. Ben ikinci el satış yapıyorum uygulamalardan. Çok büyük gelirler olmuyor yani bende öyle en azından. idare edecek kadar olsa yeter derseniz deneyin derimIyi aksamlar
Herkesde ki gibi pandemi maddi bunalim bir kargasa icindeyiz
Gelen odemeler derken bir cok kisi bunalimda
Bende onlardan biriyim
2. El kiyafet icin uygulamalar geldi aklima kullanmadigimiz kiyafetleri satmak icin denediniz mi daha once gozlemleriniz nelerdir
Allah yardımcınız olsun. Ben ikinci el satış yapıyorum uygulamalardan. Çok büyük gelirler olmuyor yani bende öyle en azından. idare edecek kadar olsa yeter derseniz deneyin derim
Burdan isim olarak yazmak yasak mı bilmiyorum. Dolap modacruz ve gardrops. Yasaksa uyarın lütfenTesekkurler hangi uygulama