- 4 Ağustos 2018
- 191
- 43
- 13
- Konu Sahibi heartless-
-
Birde gelmis her seyi madem yapamayacaklar altindan kalkamayacaklar neylerine guvenip benim karsima gelip oturacaklar diyo onlar icin laftan anladigi yok ben ona bize dusen neyse yapalim babacim diyorum anlamiyor cildirdim ben artik kafayi yedimTatlım babanın karakteri buysa değişmez. Karşı tarafla babanı hemen bir araya getirme. Sevgilinin ailesinin yüzüne bunları söylerse o aile korkabilir. Maddi durumları iyi değilse oğullarına vazgeç diyebilir. İlerde sevgilin her şeyi benim ailem yapti diye seni ezebilir. Sen para biriktir ve iki sene sonra evlen ama babanla onları yüz göz etme. Sonra çok sorun yaşarsın.
Destek olacagina köstek olmasi beni geriyo destek olmayacaksa köstekte olmasin istiyorum tamam ben calisicam edicem alicam bunuda dedim bana sen safmisin yoldami kaldin kizim sen cahilmisin erkek yapacak bunlari o seni aliyo sen onu almiyosun diyoYahu adam almak istemiyorum diyor. Hala daha almalarını istiyorum diyorsunuz. Demek ki damat adayını beğenmemiş veya aileye saygı duymamış veya cimri. Sebep ne olursa olsun, almak istemiyorum diyen adamı zorlamak çok saçma.
Ayrıca konu başlığı da yanıltıcı olmuş. Babanız o adamla evlenme, istemeye gelmesinler vs denemiş, sadece para harcamak istemiyorum demiş. Sevdiğinizden vazgeçmeniz gerekmiyor yani.
Maalesef yok anneannem vardi bu aksam konustu ona da karsi cikti o kadar sacma ve yersiz konusuyor ki babam sen sirf seviyosun diye ben seni kuru kuruyami verecegim diyorSiz alınıp verilebilen birşey misiniz babanızın gözünde? Ne çirkin davranıyor babanız. Siz çalışıyor musunuz? Sevgilinizle el ele herşeyi ortak yapın o zaman. Babanızı ikna edebilecek bir aile büyüğünüz var mı?
Annem ben tarafindaydi oda babamin doldurusuna geliyo kimse bana destek olmuyo hepsi birden benim uzerime geliyolarBu kafadaki bi babayla zor kendin annen Vs gizliden gizliye yapacaksın elimden geldigince
Yaşın kaç pekiBirde gelmis her seyi madem yapamayacaklar altindan kalkamayacaklar neylerine guvenip benim karsima gelip oturacaklar diyo onlar icin laftan anladigi yok ben ona bize dusen neyse yapalim babacim diyorum anlamiyor cildirdim ben artik kafayi yedim
Destek olacagina köstek olmasi beni geriyo destek olmayacaksa köstekte olmasin istiyorum tamam ben calisicam edicem alicam bunuda dedim bana sen safmisin yoldami kaldin kizim sen cahilmisin erkek yapacak bunlari o seni aliyo sen onu almiyosun diyo
Bu zamanda evlilik çok zor madem böyle bi baban var çocuğa söyleyeceksin beraber düşünüp bi orta yol bulacaksınız hemen evlenmez para biriktirir sen de çalışırsan birlikte para biriktirip evlenirsiniz Allah evlenene yardım eder ama herşeyi onun üstüne yıkmak olmaz tabak çanağına bari annen yapsaydı kız çeyizi diye bi şey varAnnem ben tarafindaydi oda babamin doldurusuna geliyo kimse bana destek olmuyo hepsi birden benim uzerime geliyolar
Aynen oyle kafama nasil takmim ama bize geleceklerinde ailesiyle babam onlara da boyle konusacak diyecek ama siz yapin edin her seyi diyecek ee onlarinda durumu belli ama bi zıtlaşma olacak ben ne yapicam ne edicem bilmiyorum
Kuru kuruya mı vereceğim derken? Tövbe ya derdi belli oldu aileleri anlamak ne zor biri kızının takılarını elinden alır kendine serit döşer araba alır diğeri damadından ev ister. En iyisi herşeyi kendin yapmak biz eşimle ikimiz yaptık babam el gibi çeyrek takıp geçti düğünümdeMaalesef yok anneannem vardi bu aksam konustu ona da karsi cikti o kadar sacma ve yersiz konusuyor ki babam sen sirf seviyosun diye ben seni kuru kuruyami verecegim diyor
Yok işte anlasalar laftan tutturdular biz kiz veriyoruz diye laftan anlamiyolar ne desem anlamiyolarBu zamanda evlilik çok zor madem böyle bi baban var çocuğa söyleyeceksin beraber düşünüp bi orta yol bulacaksınız hemen evlenmez para biriktirir sen de çalışırsan birlikte para biriktirip evlenirsiniz Allah evlenene yardım eder ama herşeyi onun üstüne yıkmak olmaz tabak çanağına bari annen yapsaydı kız çeyizi diye bi şey var
Ilk kiz evlat benim ama cok yoruldum artik laf anlatmaya calismaktan babama ne desem adam anlamiyor baba onlarinda durumu boyle boyle her seyi onlara yikiyosun diyorum madem oyle durumlari bunlar neyine guvenip gelecek evimize de kiz isteyecekler diyo bana ee ben ne yapayim durum illa boyle diye sevdigimden mi vazgeceyim diyorum bende anlamiyo ne desem adam anlamiyorSevgilinizle siz yapın aileler gonullerindne ne koparsa yardım etsinler.
Evinizi gonlunuzce duzersiniz belki biraz daha uzar düğün ama geç olur güç olmaz.
Hem is resmiyete döndü mu sözdu , nisandi babaniz damadi ile yakinlasir belki sever.
Destek olur :)
Benim babam, annem " kız evlenir belki " deyince , " sen kızı evde istemiyor musun o nasıl söz " dedi geçen gün
Babalar kizlarini kaptirdigini düşünüyor ve babanizin hazimsizligi biraz oradan daha ilk tepkisi alisacaktir zamanla. Hele de ilk kız ya da ilk dugunseniz bu duygular daha yoğun olmustur belki. Damat bir de sonrasi torun yaslandim mi ben sorulari babaniz da stres olmuştur belki :)
Tabi babanizi siz tanirsiniz.
Siz güçlü durun ve iyi düşünün yeter ki.
Artik ipler koptu kopacak raddesine geldi laftan anladigi yok adamin anca kendisi konusuyo beni dinlemiyo anlamaya calismiyo ben satilik bi et parcasiyim sankiKuru kuruya mı vereceğim derken? Tövbe ya derdi belli oldu aileleri anlamak ne zor biri kızının takılarını elinden alır kendine serit döşer araba alır diğeri damadından ev ister. En iyisi herşeyi kendin yapmak biz eşimle ikimiz yaptık babam el gibi çeyrek takıp geçti düğünümde
Işe suan girmek pat diye kolaymi yaklastik 2 hafta sonra gelecekler istemeye beni onlar gelene kadar hala is bulamadim diyelim ne olacak babam onlara karsi tarafa gene bu konusmalari yapacakSiz para kazandıktan sonra karışamaz. Siz işe girin, paranızı kazanın, babanız yine sorun çıkarırsa, o zaman yeni konu açarsınız. Şimdiden “babam kendi paramla eşya almama izin vermez” diye stres yapmayın.
Çok restleşme akışına bırak karşı taraf geldiğinde birşey isteneyenyüzü olmaz sevgilinde yapabildiğini yapar Allah yardım eder üzülmeArtik ipler koptu kopacak raddesine geldi laftan anladigi yok adamin anca kendisi konusuyo beni dinlemiyo anlamaya calismiyo ben satilik bi et parcasiyim sanki
Ilk kiz evlat benim ama cok yoruldum artik laf anlatmaya calismaktan babama ne desem adam anlamiyor baba onlarinda durumu boyle boyle her seyi onlara yikiyosun diyorum madem oyle durumlari bunlar neyine guvenip gelecek evimize de kiz isteyecekler diyo bana ee ben ne yapayim durum illa boyle diye sevdigimden mi vazgeceyim diyorum bende anlamiyo ne desem adam anlamiyor
Bana boyle konusuyo ama babam acik sozludur onlara da boyle konusacak siz yapin edin her seyi diyecek ben rezil olucam tamam ben bizim durumumuz super demiyorum ama sonucta bi yatak odasi alamicak durumda da degiliz oysaki beni hic anlamaya calistiklarida yokÇok restleşme akışına bırak karşı taraf geldiğinde birşey isteneyenyüzü olmaz sevgilinde yapabildiğini yapar Allah yardım eder üzülme
Aynen hemen dugun olmayacak evet ama babam geldiklerini gun her seyi oturup konusucaz neler yapabileceklerini yapamicaklarini ben sorucam diyo bu konular acilacak bana dediklerini konusup duracak aile buyugu olarak anneannem dedi ki nisanda erkegin yuzugunu kiz taradi alir dedi sevgilimin anneside boyle demisti bizdede oyle demisti bana ama babam ben erkege yuzuk almam onu biz mi gelin olarak alicaz diyo o aksam onlar geldiginde de boyle diyecek onlarda kiz tarafi alir diyecek babam onlarla boyle zitlasak tatsiz olacak aksam oyle gerildimki artik dayanamiyorumSakin olun lütfen önünüzde kale ya da asilmaz dağ değil babaniz bi süre zaman geçsin ortalık bi sakinlessin böyle bi sonuca varamazsiniz.
Sabredin elbet asacaksiniz.
Onlar da dayanmaz ki sizin uzulmenize hele bir yüzükleri takilsin kendinizi çok kurmayın.
Babaniz seni vermem demesin. Gün dogmadan neler doğar.
Istemeye iki hafta sonra geleceklermis hemen düğün olmayacak.
Diyemez merak etme kız babaları atıp tutmayı pek sever ama millet karşısına dikilimce gıkı çıkmaz sen bu süreçte sakın dikleşme biraz sessiz kal üzüldüğünü görsün hiçbirşey yapmaması engel olmasından daha iyidir emin ol onun için restleşme. Lafı açıldığında ben evlendiğimde evimde babamında katkısını görmek arkamda olduğunu hep görmek isterdim karar fikir senin baba dersin geçersin üzülme herşey yolunu bulur sevgilinde madem evliliği göze alabiliyor yapar birşeyler az olur ama öz olurBana boyle konusuyo ama babam acik sozludur onlara da boyle konusacak siz yapin edin her seyi diyecek ben rezil olucam tamam ben bizim durumumuz super demiyorum ama sonucta bi yatak odasi alamicak durumda da degiliz oysaki beni hic anlamaya calistiklarida yok
Aynen hemen dugun olmayacak evet ama babam geldiklerini gun her seyi oturup konusucaz neler yapabileceklerini yapamicaklarini ben sorucam diyo bu konular acilacak bana dediklerini konusup duracak aile buyugu olarak anneannem dedi ki nisanda erkegin yuzugunu kiz taradi alir dedi sevgilimin anneside boyle demisti bizdede oyle demisti bana ama babam ben erkege yuzuk almam onu biz mi gelin olarak alicaz diyo o aksam onlar geldiginde de boyle diyecek onlarda kiz tarafi alir diyecek babam onlarla boyle zitlasak tatsiz olacak aksam oyle gerildimki artik dayanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?