Maddi durum böyle diye sevdiğimden mi vazgeceğim ?

Ben nasil gelmeyin diyebilirim simdi 2 ay once verildi bu karar agustosun sonlarina dogru diye 2 aydir bekliyoruz biz bunu ben kalkip simdi gelmeyin etmeyin ben ise girdikten sonra gelin nasil diyeyim bi yuzuk takilsa hemen evlenmicez ya zaten yaza dogru olcak allahin izniyle o zamana kadar bende bulur is calisirim diye dusunuyorum sadece bi yuzukler takilsada adı konsa artik istiyorum

Tatlım senin dolardan altından mobilya fiyatlarından haberin var mı? Asgari ücretle nereyi dayayıp döşeyip düğün yapıyosunuz allahaşkına 20 yaşında ne evlenmesi bu. 5 senedir birlikteyiz nedir 5 sene önce çocukmuşsunuz zaten. Sevgili pesinde koşacağına iki okul okusaydın da tekstillerde iş aramasaydın. Babaya gelince dil pabuç ama madem beş senedir birliktesin evlenmek icin yanıp tutuşuyosun neden birikimin yok deyince suspus oluyosun. Evlen iki seneye cocuk yapar konu açarsın buralara

Suan arayip baktigim kadariyla hep tekstil elemani iscisi araniyo baska bi is bulamiyorum bi bulabilsem giricem direk ailemden de bir sey istemicem

Neden erken yasta evlilik isine bu kadar sert bi yorumda bulunma derdinde oluyosun 21 yasindayim oda 24 yasinda eger 28 29 yasinda olsam gene bu yorumu yapabilecekmiydiniz gene ayni durum standart ve sartlarinda olsaydim aa yasin buyukmus bosver et demicektiniz herhalde dimi ben tekstillerde is ariyorumda demedim nerde oyle bir sey yazdim dedim oraya hep calisan ariyorlar dedim

Ahhh ahhh çalışmayan genç kızlar..Baba para vermez evlenir koca para vermez...Okusanız altın bilezigi taksaniz ne olur sanki ..
ben uzuluyorum cidden okuyunca..Asgari ucretle yoksulluk sınırında yasanacak nasıl 1 maasla evlilik dusunirsun..Kira vb yeter mi ki yetmez...

Yoo derdim paran yoksa evlenme hayali kurmayacaksın bu kadar basit. Evinizi kuracak paranız yok evlenip cocuk yapıyosunuz bi de ohh evlere senlik. Kimse mecbur değil sizin evlilik ateşinizde yanmaya. Yaşın küçük diye de degil evlenmeyi herşeyin önüne koyduğun için tepki veriyorum ayrıca. Okul oku meslek edin desek bin bahane bulursun evlenmek bin kat zor yanıp tutuşuyosun evlilik icin. Bi şey olmuyor evlenince yasayıp göreceksin zaten merak etme.

Işe suan girmek pat diye kolaymi yaklastik 2 hafta sonra gelecekler istemeye beni onlar gelene kadar hala is bulamadim diyelim ne olacak babam onlara karsi tarafa gene bu konusmalari yapacak

Bence zaten siz iş bulmadan istemeye gelmesinler. Çünkü iş bulamazsanız zaten evlenemeyeceksiniz. Bir asgari ücretle geçinmeniz çok zor. Atlı kovalamıyor, işiniz gücünüz düzeniniz belli olsun, öyle gelsinler. Yine de siz bilirsiniz tabii.

Babam anlamiyor ki cildirtti beni bu aksam ya ben kiz vericem ben onun ogullarini almicam bana yatak odasi almak yakismaz diyor bu nasil mantiktir ben anlamadim ne yapabilirim ne diyip konusabilirim ben cildirdim artik mantikli dusunemiyorum
ben calistigim icin babama yük olmadım calisin 1 sene taksitle ceyiz alin yüzük alın..ilerde eş tarafı bir donla geldin demesin :)

Sen çalışmıyo musun? Borc girerek ikiniz beraber yapın her şeyinizi. Baban çok gerikafalı bu kafadaki bir babayı hiçbir şeye karıştırmam ben.

bizimkilerde kaçarak evlenmiş ben amcamın yeğeni değil kızı gibiyim her zaman söyler bir suru yeğenim var ama sen benim kizimsin diye o yüzden amcamı araya koydum benim için şehir dışından kalkıp geldi benim içimden geçen ne varsa hepsini babama söyledi keşke sizinde babanızın sözünü dinleyecegi biri olsa :)

Maalesef yok ve ne yapacagimi bilmiyorum her seyi zorlastirip duruyor

Bende kızlarımı evlendirirken herşeyi düşünürüm. Çocuğun düzgün işinin olmaması büyük sorun. Mesleği olsun,çalışkan olsun,azimli olsun . Amaç zenginle evlendirmek değil. İleride sıkıntı çekmemeniz. Kendi mesleği varsa ve çalışkansa zaten taşı sıkar suyunu çıkartır. Ama gelip geçici işlerde çalışıyorsa,düzgün bir mesleği yoksa büyük sorun benim için. Zenginliğinden önce karakterine bakılmalı. Ayrıca gerçekten evlenmeye karar verdiğinizde kuz tarafı olarak elinizi taşın altına sokmalısınız. Herşeyi erkek tarafına aldırmak etik değil,adil değil. Herkes üzerine düşeni yapmalı. Benim nazicazene fikrim iyice düşünün. BUrada çok okuduk. İki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor maalesef ki.

Eğer sevgilinle evlenmeye gücünüz yetmiyorsa ne onun ne de senin ailene guv3nip yola çıkmayın. Ne baban sana tabak canak almaya mecbur ne onun ailesi. Bu arada simdi seviyorsun yarin dolapta iki yumurta bulamayınca emin ol o sevgiden eser kalmayacak. Birbirinizi okşayarak doymayacak karniniz. Hele bi de çocuk yaparsanız kendi sefaletinize o masumu da kurban edeceksiniz. Evlenecek totosu olab adam gibi iş bulur çalışır. Bu senin için de geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…