- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi heartless-
-
YANİ bence diyor ki sevgili baban; kızım ben seni kiz oğlan kiz veriyorum (bakire veriyorum)tertemiz veriyorum bunlar onlar için en iyi ödül daha ne yapayım. ...Babam anlamiyor ki cildirtti beni bu aksam ya ben kiz vericem ben onun ogullarini almicam bana yatak odasi almak yakismaz diyor bu nasil mantiktir ben anlamadim ne yapabilirim ne diyip konusabilirim ben cildirdim artik mantikli dusunemiyorum
Esimle evlenirken ne benim tarafimdan ne de esimin tarafindan kimse bisey almadi hepsini biz hallettik.iyiki de oyle yapmisiz cunku hic bi konuya karisamadilar.sizin asgari ucretle hepsini tek basina karsilamasi imkansiz.baban maasi az diye dusunup vazgecmeniz icin yapiyo olabilir.paraya onem vermem ama bu zamanda asgari ucretle gecinmek gercekten cok zor.simdi pembe gozluklerle yaparim ederik diyebilirsiniz ama evlenince isler hic oyle olmuyor.o yuzden sevgiliniz baska islerde arasin bu surecte
Babaniz hakliYakinda istemem olacak sevgiliminde maasi asgeri ucret. Babam işlerimi zorlastiriyo gelsinler istemeye tanisalim dedi ama her seyi erkek tarafi yapacak diyor bir kiz evlenirken hanimlar yatak odasini tabak canagini kiz tarafi almaz mi ? Babam ben kiz veriyorum hepsini oglan tarafi yapacak diye tutturuyor bizimde durumumuz normal ne iyi ne kotu karsi tarafinda durumu aynisi ama babam isi hep zorlastirici sekilde konusuyo sevdigin adamin duzgun isi yok tamam ama seviyorum ben ne yapayim ki sirf durumlar boyle diye sevdigimden nasil kopabilirim ben babami ailemi nasil yumusatabilirim misal ornek veriyorum bi aile buyugumuz nişanda erkegin yuzugunu kiz kizin yuzugunu de erkek alir dedi benin cevremdede evlenenlerde nisani olanlarda erkegin yuzugunu kiz aldi ama babam oyle sert konusuyo ki ben kiz veriyorum oglanin yuzugunu neden ben alacakmisim diyor arkadaslar ben ne yapayim o kadar bunaldim ki babamdan bu konusmalarindan ne diyim ne yapayim ben bu adama kendisi de annemle severek evlendi evlendiklerinde evlerinde hicbir sey bile olmadigi halde ama simdi herseyimiz de var ama babam laftan anlamiyor cok bunaldim ben artik ..
Ben eskiden calisiyodum şuan calismiyorum birikimimde yok şuanda ben sonucta baba evindeyim bende calismadigim icin babam kizina yardim edebilir evladina kizina yardimci olmasi yanlis bir sey mi ? Calissaydim ben babamdan da istemezdim is aramaya sa basladim zaten bulup girene kadar da bana yardimci olsalar cokmuBabaniz hakli
Dogru duzgun isi meslegi olmayan adamla evlenilmez. Sizin isiniz var mi? Asgari ucretle nasil gecineceksiniz? Bu arada oglanin yuzugunu babaniz almayacak siz alacaksiniz ya,babanizla sevgiliniz evlenmiyor. Tabagi canagi da siz alacaksiniz babaniz degil
Calissam alicamda her seyi is aramaya basladim ise girdim mi bende alicam edicem ama 2 haftaya gelicek ailesiyle o zamana kadar is bulabilirmiyim bilmiyorum bulamadim hala diyelim babam gene o aksam konusuldugunda her seyleri onlara yuklucek ben zor durumda kalicam olaylar tatsizlasacak iyiceÇalışıyorsanız erkek arkadaşınızla beraber alın. Bir tek erkek tarafına yüklenmek olmaz yarın öbür gün erkek tarafının tek diyeceği şey baba evinden bir iğne dahi getirmedi herşeyi biz yaptık.
Zamaninda çalıştım makinelerimi aldım evlenince mutfak eşyalarını ve oturma odasını aldım yatak odası mutfak perdesi halısı oturma odası halısı perdesi aldim bir tek erkek tarafı yapsın olur mu herkesin kendine göre ayırdığı miktar vardır.
Babanizla konuşun bu konuyu bence vermemek için bahanelere başlamış .
Aynen oyle bunu demeye getirdiginin bende farkindayim ama herkes de bunu bilmez mi kiz tarafi yatak odasini alir ama o o olmaz deyip tutturuyor bi is bulsamsa girsem asla ailemden bir sey istemicemYANİ bence diyor ki sevgili baban; kızım ben seni kiz oğlan kiz veriyorum (bakire veriyorum)tertemiz veriyorum bunlar onlar için en iyi ödül daha ne yapayım. ...
Bana ciftleseceginiz yatağı almak yakismaz diyor kısaca.
Bence bu konuşmaları ailelere bırak, müdahale etme. Erkek arkadaşına da babanla ilgili olumsuz hiçbir şey söyleme. Sonra evlendiğinizde başına kakılır her şey. Ayrıca 2 hafta sonra gelmesin onlar da. Sen ne zaman iş bulup çalışmaya başlarsan gelsin onlar da.Calissam alicamda her seyi is aramaya basladim ise girdim mi bende alicam edicem ama 2 haftaya gelicek ailesiyle o zamana kadar is bulabilirmiyim bilmiyorum bulamadim hala diyelim babam gene o aksam konusuldugunda her seyleri onlara yuklucek ben zor durumda kalicam olaylar tatsizlasacak iyice
ben de eşimle evlilik yaparken benim yarı maasıma calıısyorduYakinda istemem olacak sevgiliminde maasi asgeri ucret. Babam işlerimi zorlastiriyo gelsinler istemeye tanisalim dedi ama her seyi erkek tarafi yapacak diyor bir kiz evlenirken hanimlar yatak odasini tabak canagini kiz tarafi almaz mi ? Babam ben kiz veriyorum hepsini oglan tarafi yapacak diye tutturuyor bizimde durumumuz normal ne iyi ne kotu karsi tarafinda durumu aynisi ama babam isi hep zorlastirici sekilde konusuyo sevdigin adamin duzgun isi yok tamam ama seviyorum ben ne yapayim ki sirf durumlar boyle diye sevdigimden nasil kopabilirim ben babami ailemi nasil yumusatabilirim misal ornek veriyorum bi aile buyugumuz nişanda erkegin yuzugunu kiz kizin yuzugunu de erkek alir dedi benin cevremdede evlenenlerde nisani olanlarda erkegin yuzugunu kiz aldi ama babam oyle sert konusuyo ki ben kiz veriyorum oglanin yuzugunu neden ben alacakmisim diyor arkadaslar ben ne yapayim o kadar bunaldim ki babamdan bu konusmalarindan ne diyim ne yapayim ben bu adama kendisi de annemle severek evlendi evlendiklerinde evlerinde hicbir sey bile olmadigi halde ama simdi herseyimiz de var ama babam laftan anlamiyor cok bunaldim ben artik ..
Siz is bulup calisip birikim yapana kadar evlenmeseniz cok mu? Gencecik insansiniz. Ailenize yuk olmayin.Ben eskiden calisiyodum şuan calismiyorum birikimimde yok şuanda ben sonucta baba evindeyim bende calismadigim icin babam kizina yardim edebilir evladina kizina yardimci olmasi yanlis bir sey mi ? Calissaydim ben babamdan da istemezdim is aramaya sa basladim zaten bulup girene kadar da bana yardimci olsalar cokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?