Maddi durumu iyi olmayan biriyle olur muydunuz

Kesinlikle doğru benim annem 55 yaşında bir avmde temizlik görevlisi olarak çalışıyor. Eleman aranıyor gelen durmuyor . Kaç kadına dedi gelin çalış diye hepsi burun kıvırıyor evde durana çalışmak zor gelir arkadaşlar . İş var beğenen yok

Ben kimseyle ilişkiye bile girmedim hayatımdan gidenlerde bunun için gitti çoğu çünkü tek amaçları sex yapmaktı. Yoksa ben istesem çok güzel paralarını yer istediklerini de verirdim
Sen erkekleri cüzdan olarak görürsen onlar da seni, cinsel obje olarak görürler. Bi düşün acaba neden herkes sana o gözle yaklaştı.

vajina demek yasak.hem ayıp.
Direkt yasak diyemeyiz, ayıp da değil ama kelimeleri nasıl ne maksatla kullandığınıza göre değişiyor, mesela bu konuda kullanılması maksatlı e o yüzden ceza sebebi oldu ama çok alakalı bir topikte yazınca vajina yazdı auvvv ne ayıp hem de yasak deyip banlamıyoruz.

Ağzımı hayra açmıyorum uçtu kız

Çalışsın istiyorlar evet,ex kişisi mesela.Ama Öğrt oluşumu hep eleştirdi içten içe bir fesatlık oldu.Calissin istiyorlar ama bir yandan da ayar vereyim diyorlar

Ben kimseyle ilişkiye bile girmedim hayatımdan gidenlerde bunun için gitti çoğu çünkü tek amaçları sex yapmaktı. Yoksa ben istesem çok güzel paralarını yer istediklerini de verirdim
Bi kadar gururluysanız değerlendirseydiniz o zaman burada bize caka satmaya çalışacağınıza.samimice arkasında durmuyorsunuz hayat tarzınızın.siz de emin değilsiniz bence. Bir karar vermen lazım.aklın hâlâ gidenlerde olduğuna göre cinsellik yaşayın bir de öyle deneyin bakalım.ya da aklınız kalmasın.çözüm ikisinden biri.

Ben Öğrt o düz memur.Geliri de benden az.Ust değil yani..Olan maaşı borçlarına gidiyordu,benim ise kredi kartı borcum bile yoktu birikim yapıyordum evlendigimizde.Duzenli geliri ve düzenli çalışma saatleri hafta sonu tatili olan biri olsundu iş konusundaki kriterim.Onceden biriyle nisanlanmistim,o da taserondu belediyede.İkisi de kompleks yapıp beni ezmeye çalıştılar.O yüzden ne üst ne alt denk olacak insanlar.
Ben liseden sonra illa sağlam bir bölüm kazanmalıyım dedim aynı seviyede biriyle denk olabilmek için.Once denkliği ayarlamak lazım aslında,üstünü de istemeyeceksin altını da.Benden üst birileriyle sevgili olmuştum geçmişte,evet konfor sağlanıyor iyi bir şey ama bu defa yine ezik hissediyor insan.O yüzden denklik diyorum kendi adıma ben de

O zaman dengini bulacaksın işte.çirkinsen çirkin, fakirsen fakir
Ama yok öyle diilmis erkek parasıyla kadın güzelliğiyle. Sonradan dokunuşları saymazsak öyle dillere destan güzel kaç tane var . Çirkinsem koca parası nasıl yicem ?

Bazen insanların canlarını çıkartıyorlar ama.

Arkadaşımın kocası öğretmen atanamayip başka unvanlı memur olunca kızla kafayı bozmuştu. Sürekli öğretmen asagilayip mesai saatlerinden dolayı eziyet ediyordu . Kendini yetersiz görüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…