Biz dugun icin 60 milyar kredi cektik esim hem o krediyi odedi 2 ser 2 ser hemde anasina gonderdi bu senede 30 binlira altin almostik hepsini bozdurdu.onu kapatti benim gonlum olmadigi halde bide yanimda kizina altinini bozdurdun kocana verdin diye kiziyor.benim altin hic gozune gorunmuyor cok.doluyum nolur elestirmeyin esim iyi bir insan seviyorum ama anne olarak oglunu dusunmesi gerek miyor mu ya
evlenmeden önce de durumaynıymış, yani biliyordunuz o halde neden evlendiniz, şimdi söylenmeye hakkınız yok, abisiişsizlik maaşı alıyor anladığım kadarıyla kızlar da işsiz, sonuçta eşiniz bakacak söylenmeye hakkınız yokBenim esim memur ben de memurum biz universitede tanistik esim pesimden cok kostu ben istemedim aileme seni kabul ettiremem dedim ama bi sekilde gonlume girdi asik oldum kendisini.de cok seviyorum esim yillarca ailesine bakmis maddi.anlamda biz evlendik.kayinvaldemin 5 kurus bir faydasi olmadi.ne altin ne esya.ne.dugun kredi.cektik kendi cabamizla herseyi.yuklendik benim ailem 2 bilezik takti onlardan tik yok.bide daha onlarin ayakkabisi kiyafetine kadar esim aldi esim 1 seni.nisanlili durduk 1 tane bilezigi zor aldi anasigilden artirip.evlendik.2 sene oldu daha hala her sorumluluk esimde babalari yurt disina gidiyor issizlik maasi.aliyor abileri.var onlarin hic umrunda degil.her yuk bizde bide kayinvaldem 2 kiz var evde ve hic idareyi bilmiyorlar esim annesinin sigortasini yatiriyor 1000lira para gonderiyor sigorta icinde onun disinda dogalgaz elektirik esime ait 350.den asagi.dogalgaz 150 den asagi.elektirik.gelmiyor hic idare yok beni istemeye geliyor esime diyoki.bizim yanimizda benim bilezigimi gorup diger geline.de.alinacak diyo.artik evlendik tamam bende calisiyorum ama bebek istiyoruz yani nereye kadar gidecek bu allah.askina tek sorumluluk esimde ben bisey.isteyince ihtiyacimiz mi var diyo onlardan.artip sira bana hic gelmiyor ne yaparsam kendi maasimla yapiyorum hic 5 kurus birikim.yok altinlari.bozdurduk kredi borcu yatirdik anasina daha rahat para gondersin diye bir çöpü yok kaynanamin kendi.adina yani ben esime soyleyince cok kötü bir insanmisim gibi muamele goruyorum artik evlendik kendimize gore ihtiyaclarimiz var ben kiyamadim en uygun esyalardan aldirdim ama yine birikim yok.olani anasi istoyor ayin 6 da para istiyor 20 gune bir sanki 6 da maas aliyor ben bilmiyorum ne olacak vallahi fazlasi var eksigi yok bu anlattiklarimin ben kötü bir insan miyim
Tamam gelirleri yok ama hic idareleri.de yok hep esim tek.bu yokki ailede yani ben mi sucluyum kabul mu etmeliyim ?
Bu durumlarda birde karşı tarafı da dinlemek lazım. Bende 15 sene tek başıma annemin evini geçindirdim. 15 senede sadece bir araba sahibi olabildim. 5 kardeşiz. Ötekiler bakmıyor diye bende mi bakmayacaksın anneme. Evlendikten sonrada çalıştığım sürece hep para verdim. Allah razı olsun eşimin Birgün bile gıkı çıkmadı bu konuda. Eşim annemi maddi külfet olarak görseydi eşimi bosayıp anneme bakmaya devam ederdim. Kv niz belkide rahatsızdır sizden para almaktan fakat almasın da ölsun mu? Asla rahatsiz degil diyorum ya cok idaresiz esim kendi.agziyla söylüyor annem idareyi bilmez diye bir yemek yapiyor kazanla sonra döküyor en cok da bu rahatsiz.ediyor ben evimde her seye dikkat ediyorum ama onlarda zerre dikkat yok kiz kardesi.hatli.telefon kullaniyor iki.adimlik ablasiyla saatlerce konisiyor 50 lira fatura geliyor ?sizin ailenizde boyle miydi
Insallah sizde ayni durumda kalirsiniz o.zaman konusiruzevlenmeden önce de durumaynıymış, yani biliyordunuz o halde neden evlendiniz, şimdi söylenmeye hakkınız yok, abisiişsizlik maaşı alıyor anladığım kadarıyla kızlar da işsiz, sonuçta eşiniz bakacak söylenmeye hakkınız yok
o ne öyle asalaklar gibi yaşayıp gidiyorlar öyle iş mi olur bu devirdeBenim esim memur ben de memurum biz universitede tanistik esim pesimden cok kostu ben istemedim aileme seni kabul ettiremem dedim ama bi sekilde gonlume girdi asik oldum kendisini.de cok seviyorum esim yillarca ailesine bakmis maddi.anlamda biz evlendik.kayinvaldemin 5 kurus bir faydasi olmadi.ne altin ne esya.ne.dugun kredi.cektik kendi cabamizla herseyi.yuklendik benim ailem 2 bilezik takti onlardan tik yok.bide daha onlarin ayakkabisi kiyafetine kadar esim aldi esim 1 seni.nisanlili durduk 1 tane bilezigi zor aldi anasigilden artirip.evlendik.2 sene oldu daha hala her sorumluluk esimde babalari yurt disina gidiyor issizlik maasi.aliyor abileri.var onlarin hic umrunda degil.her yuk bizde bide kayinvaldem 2 kiz var evde ve hic idareyi bilmiyorlar esim annesinin sigortasini yatiriyor 1000lira para gonderiyor sigorta icinde onun disinda dogalgaz elektirik esime ait 350.den asagi.dogalgaz 150 den asagi.elektirik.gelmiyor hic idare yok beni istemeye geliyor esime diyoki.bizim yanimizda benim bilezigimi gorup diger geline.de.alinacak diyo.artik evlendik tamam bende calisiyorum ama bebek istiyoruz yani nereye kadar gidecek bu allah.askina tek sorumluluk esimde ben bisey.isteyince ihtiyacimiz mi var diyo onlardan.artip sira bana hic gelmiyor ne yaparsam kendi maasimla yapiyorum hic 5 kurus birikim.yok altinlari.bozdurduk kredi borcu yatirdik anasina daha rahat para gondersin diye bir çöpü yok kaynanamin kendi.adina yani ben esime soyleyince cok kötü bir insanmisim gibi muamele goruyorum artik evlendik kendimize gore ihtiyaclarimiz var ben kiyamadim en uygun esyalardan aldirdim ama yine birikim yok.olani anasi istoyor ayin 6 da para istiyor 20 gune bir sanki 6 da maas aliyor ben bilmiyorum ne olacak vallahi fazlasi var eksigi yok bu anlattiklarimin ben kötü bir insan miyim
Tamam gelirleri yok ama hic idareleri.de yok hep esim tek.bu yokki ailede yani ben mi sucluyum kabul mu etmeliyim ?
Kızmayın ama dogru söylüyolar yolun başından sonu belli olur nişanlykende böyleymiş neticede evleninceddm degişmemişInsallah sizde ayni durumda kalirsiniz o.zaman konusiruz
Kuzum senin bu dedigini kocasi uygulamis iste geliri olan es almis. Daha ne yapsin adam.Kabullen yada boşan. Kadının geliri yok napacak kocan? Bakacak tabiki. Kapı dışarı mı etsin?
Yada zengin koca bulacaktın şekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?