Maddi külfet

Durum belli imiş 60 kredi neden çektiniz

Yani yarısına da her şey olur hatta sıkarsan beşte birine de

Ben hamile halimle kac gundur.huzursuzum tam ilgiye bakima ihtiyacim olan bi donemde esimle bu yizden olmadik kavga yaptik kaynanamda rahat olmayacak dedim aradim bugun dedimki biz huzursuzus dedim kac gundur dedim sizin maddi yukunuzden bize bisey kalmiyor dedim kadin bana karsi o kadar doluymus ki sanki ben kumaymisim gibi bana bakacak tabi anasi babasi diyor. Ben diyorum dogalgaziniz elektiriginiz benden fazla geliyor diyorum gelecek biz aileyiz diyor ben dedim annem gilin maasi oldugu halde o kadar yakamiyolar dedim ben senin diyo zaten bu ince hesaplarini.biliyordum diyo herseyin farkindayim esek degilim diyo bende onu büyüttum diyor sende parana sahip cik diyor anne gonder diyor bende dedim ki ben anneme o annesine nasil ev olacagiz biz dedim bizde evlendik diyor 1 sene olmadan diyor sen bunlari soyluyosun diyor oglanlarim hata yapti diyor bana buyuk oglu da kendinden 10 yas buyuk dul iki cocuklu bi kadini aldi bedellisini odetti kadina almanyaya gitti asalak oglu hata yapmis. Ben esime soyleme zaten huzursusuz dedim bana yok.soyleyecegim dedi utanmadan yenilmedi laf saydi ben.yine.esimin hatrina saygimi korudum

evlenmeden önce de durumaynıymış, yani biliyordunuz o halde neden evlendiniz, şimdi söylenmeye hakkınız yok, abisiişsizlik maaşı alıyor anladığım kadarıyla kızlar da işsiz, sonuçta eşiniz bakacak söylenmeye hakkınız yok

Insallah sizde ayni durumda kalirsiniz o.zaman konusiruz

o ne öyle asalaklar gibi yaşayıp gidiyorlar öyle iş mi olur bu devirde

Esinizi yuklu borca sokun, ev ya da araba alin krediyle, onu odetin, yoksa ömür boyu ailesine bakmaya devam eder.

Lutfen bana yuklenmeyin babam birak gel diyor ama ben kolay kurmadim yuvami esimle bizim hic bor sorunumuz yok napiyim ben yiyemedim al rahat rahat ye mi.diyim ?

Yapacağınız şey maaşınızla sadece kendi kişisel ihtiyaçlarınızı alacaksınız. Eve market dahil hiçbir katkınız olmayacak. Eşinize de zırnık koklatmayacaksınız. KV 350 yakıyorsa siz 500 yakacaksınız. Eşinizin elinde verecek para kalmayana kadar uğraşacaksınız.

Ya da biraz dik durup resti çekeceksiniz.

Bunları yapamam derseniz aynen devam edeceksiniz.

Ben hamile halimle kac gundur.huzursuzum tam ilgiye bakima ihtiyacim olan bi donemde esimle bu yizden olmadik kavga yaptik kaynanamda rahat olmayacak dedim aradim bugun dedimki biz huzursuzus dedim kac gundur dedim sizin maddi yukunuzden bize bisey kalmiyor dedim kadin bana karsi o kadar doluymus ki sanki ben kumaymisim gibi bana bakacak tabi anasi babasi diyor. Ben diyorum dogalgaziniz elektiriginiz benden fazla geliyor diyorum gelecek biz aileyiz diyor ben dedim annem gilin maasi oldugu halde o kadar yakamiyolar dedim ben senin diyo zaten bu ince hesaplarini.biliyordum diyo herseyin farkindayim esek degilim diyo bende onu büyüttum diyor sende parana sahip cik diyor anne gonder diyor bende dedim ki ben anneme o annesine nasil ev olacagiz biz dedim bizde evlendik diyor 1 sene olmadan diyor sen bunlari soyluyosun diyor oglanlarim hata yapti diyor bana buyuk oglu da kendinden 10 yas buyuk dul iki cocuklu bi kadini aldi bedellisini odetti kadina almanyaya gitti asalak oglu hata yapmis. Ben esime soyleme zaten huzursusuz dedim banayok.soyleyecegim dedi utanmadan yenilmedilaf saydi ben.yine.esimin hatrina saygimikorudum

Kaynananda hic suc yok. Esinde bitiyor her sey. O istemese vermez ama veriyor iste, hem de sizin dusuncenizi onemsemeden.

tabi ki benim annem çok gururlu, para alırken çok rahatsız oluyor, hayatta bir tek kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılayabilmeyi çok isterdim der durur. evlat neyse de kim ister ki damat, gelin vs böyle maddi külfet olarak görsün kendisini.
bu durumda siz eşinize annene yardım etme demek yerine, belli bir miktar yardım et bizde önümüzü görelim diyebilirsiniz. miktarı belirler ve bilirseniz onun o parayı nasıl harcadığı rahatsız etmez sizi. ve siz de o kadar esik maaş alıyorsunuz gibi düşünürsünüz. çok hassas bir konu.kimse eşi istiyor diye annesini soğukta ya da aç bırakmaz.

Allah askina normal bi anne olsa bunu yapar mi ?

tabi ki benim annem çok gururlu, para alırken çok rahatsız oluyor, hayatta bir tek kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılayabilmeyi çok isterdim der durur. evlat neyse de kim ister ki damat, gelin vs böyle maddi külfet olarak görsün kendisini.
bu durumda siz eşinize annene yardım etme demek yerine, belli bir miktar yardım et bizde önümüzü görelim diyebilirsiniz. miktarı belirler ve bilirseniz onun o parayı nasıl harcadığı rahatsız etmez sizi. ve siz de o kadar esik maaş alıyorsunuz gibi düşünürsünüz. çok hassas bir konu.kimse eşi istiyor diye annesini soğukta ya da aç bırakmaz.

Kabullen yada boşan. Kadının geliri yok napacak kocan? Bakacak tabiki. Kapı dışarı mı etsin?

Yada zengin koca bulacaktın şekerim.

Bende de aynı sorun var. Hiç istemiyorum sinir oluyorum. Hele ki benden lüks yaşamlarını görünce. Sonra dayanamayıp neyse gönder gönder diyorum. Net bir tavrım yoktu. Evimde eksiğim gediğim yok. Eşim ilgili bir eş ve baba . Aman boşver dedim. Artık hiç sormuyorum bile. Kendimden de kısmıyorum. Paramız da ortak yetiyor çok şükür.
Siz de sorun yapıyorsanız net tavır koyun ve önlemlerinizi alın . Maaşınızı ayırabilirsiniz. Annesinin dediği gibi ;
"karınım mecbur bana bakacaksın!" dersiniz . Kendi paranızı da biriktirirsiniz. Eşiniz isterse kararlı bir şekilde vermezsiniz.
Yoksa da benim gibi parayı vermesine göz yumar karışmazsınız. Yoksa mutluyum dediğiniz evliğiniz mutlaka çatırdar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…