artık siz de kıyamam demeyip iyisini alın alacağınız eşyanın yiyeceğin giyeceğinBenim esim memur ben de memurum biz universitede tanistik esim pesimden cok kostu ben istemedim aileme seni kabul ettiremem dedim ama bi sekilde gonlume girdi asik oldum kendisini.de cok seviyorum esim yillarca ailesine bakmis maddi.anlamda biz evlendik.kayinvaldemin 5 kurus bir faydasi olmadi.ne altin ne esya.ne.dugun kredi.cektik kendi cabamizla herseyi.yuklendik benim ailem 2 bilezik takti onlardan tik yok.bide daha onlarin ayakkabisi kiyafetine kadar esim aldi esim 1 seni.nisanlili durduk 1 tane bilezigi zor aldi anasigilden artirip.evlendik.2 sene oldu daha hala her sorumluluk esimde babalari yurt disina gidiyor issizlik maasi.aliyor abileri.var onlarin hic umrunda degil.her yuk bizde bide kayinvaldem 2 kiz var evde ve hic idareyi bilmiyorlar esim annesinin sigortasini yatiriyor 1000lira para gonderiyor sigorta icinde onun disinda dogalgaz elektirik esime ait 350.den asagi.dogalgaz 150 den asagi.elektirik.gelmiyor hic idare yok beni istemeye geliyor esime diyoki.bizim yanimizda benim bilezigimi gorup diger geline.de.alinacak diyo.artik evlendik tamam bende calisiyorum ama bebek istiyoruz yani nereye kadar gidecek bu allah.askina tek sorumluluk esimde ben bisey.isteyince ihtiyacimiz mi var diyo onlardan.artip sira bana hic gelmiyor ne yaparsam kendi maasimla yapiyorum hic 5 kurus birikim.yok altinlari.bozdurduk kredi borcu yatirdik anasina daha rahat para gondersin diye bir çöpü yok kaynanamin kendi.adina yani ben esime soyleyince cok kötü bir insanmisim gibi muamele goruyorum artik evlendik kendimize gore ihtiyaclarimiz var ben kiyamadim en uygun esyalardan aldirdim ama yine birikim yok.olani anasi istoyor ayin 6 da para istiyor 20 gune bir sanki 6 da maas aliyor ben bilmiyorum ne olacak vallahi fazlasi var eksigi yok bu anlattiklarimin ben kötü bir insan miyim
Tamam gelirleri yok ama hic idareleri.de yok hep esim tek.bu yokki ailede yani ben mi sucluyum kabul mu etmeliyim ?
resti çekin benceBenim esim memur ben de memurum biz universitede tanistik esim pesimden cok kostu ben istemedim aileme seni kabul ettiremem dedim ama bi sekilde gonlume girdi asik oldum kendisini.de cok seviyorum esim yillarca ailesine bakmis maddi.anlamda biz evlendik.kayinvaldemin 5 kurus bir faydasi olmadi.ne altin ne esya.ne.dugun kredi.cektik kendi cabamizla herseyi.yuklendik benim ailem 2 bilezik takti onlardan tik yok.bide daha onlarin ayakkabisi kiyafetine kadar esim aldi esim 1 seni.nisanlili durduk 1 tane bilezigi zor aldi anasigilden artirip.evlendik.2 sene oldu daha hala her sorumluluk esimde babalari yurt disina gidiyor issizlik maasi.aliyor abileri.var onlarin hic umrunda degil.her yuk bizde bide kayinvaldem 2 kiz var evde ve hic idareyi bilmiyorlar esim annesinin sigortasini yatiriyor 1000lira para gonderiyor sigorta icinde onun disinda dogalgaz elektirik esime ait 350.den asagi.dogalgaz 150 den asagi.elektirik.gelmiyor hic idare yok beni istemeye geliyor esime diyoki.bizim yanimizda benim bilezigimi gorup diger geline.de.alinacak diyo.artik evlendik tamam bende calisiyorum ama bebek istiyoruz yani nereye kadar gidecek bu allah.askina tek sorumluluk esimde ben bisey.isteyince ihtiyacimiz mi var diyo onlardan.artip sira bana hic gelmiyor ne yaparsam kendi maasimla yapiyorum hic 5 kurus birikim.yok altinlari.bozdurduk kredi borcu yatirdik anasina daha rahat para gondersin diye bir çöpü yok kaynanamin kendi.adina yani ben esime soyleyince cok kötü bir insanmisim gibi muamele goruyorum artik evlendik kendimize gore ihtiyaclarimiz var ben kiyamadim en uygun esyalardan aldirdim ama yine birikim yok.olani anasi istoyor ayin 6 da para istiyor 20 gune bir sanki 6 da maas aliyor ben bilmiyorum ne olacak vallahi fazlasi var eksigi yok bu anlattiklarimin ben kötü bir insan miyim
Tamam gelirleri yok ama hic idareleri.de yok hep esim tek.bu yokki ailede yani ben mi sucluyum kabul mu etmeliyim ?
Tesekkur ederim tam hislerimi yazdiniz beni ne kadar iyi anladinizAaaa bu ne bee cinnet sebebi yemin ederim
Bir olur iki olur ama her ay her ay da olmaz ki
Eşin ailesine diyecek bizim bebeğimiz oluyor masraflarımız artıyor diğer kardeşlerimde yardım etsin konuşun onlarla demeli !
Valla yorumlarada şaşırdım bakacak tabiii yapacak tabii cilere
Tek evlat senin kocan değil kardeşim
Kaynanan tek senin kocanı besleyip büyütmemiş!
Diğerleri de bakmalı !
Sana diyorsa ki ben oğlumu büyüttüm bakmaya mecbur , ee diğerleri ağaç kovuğundan mı çıkmış onları doğurup büyütmemiş mi ?
Onlarada söyleyecek her kardeş yardım yapıcak!!
Ayrıcaa o iki kız kardeş evde niye oturuyo armut piş ağzıma düş ohh valla ne güzel memleket ya !
Girsinler işe çalışsınlar bu nedir böyle
Sinirimden patladım Allah yardımcın olsun
Olmadı resti çek böyle ömür mü geçer allasen
Kocan seviyorsa seni zaten anlayacaktır hatasını
Bebeğine yazık onu düşün
Ağlama sakın yavrun etkilenmesin dik dur bak babanda arkandaymış
Her halükarda haklısın
Yine söylüyorum
Allah yardımcın olsun
Allah askina normal bi anne olsa bunu yapar mi ?
Yaaa benim ihtiyacim yokki size diyorumki esim rahat para gondermek icin krediyi odemedi benim altinimi bozdurdu o benim hakkim degil mi bu da mu yanlis allah askina
Kac gundur sinir stresim hamile hamile bak agliyorummm bana oldun mu kaldin mi demiyor bilmiyorum yaaa allah kimseyi kaderinde boyle sinamasin
Benim evliligimde oturmamis hic bir yer yok anlatamiyorum galiba benim esim mutfagi da toplar bulasik da yikar ev de temizler ben rahatsiz olsam ilgilidir de sevecendir. Benim onunla bi derdim yok huyunu da seviyorum anlayislidir da ama benim kayinvalidem asalak !!!! Anlatabildim mi normalde ay basi gelmeden 20 gun olmadan tekrar para istenmez anne idare et benden iyisin demesini de biliyor benim esim ama kadin sıkıntı! !!!! Bol keseden harcıyor! Oturmayan bisey yok bizi kendi halimize biraksa esim ay basini getirmekte zorlaninca benim hic bir istegim yapilmayinca ben kiziyorum ben istiyorum ki cift maasiz her ay3 4 binlira koyalım kenara bu olmayinca kiziyorum ben ANLASILDI MI ?
Valla çatır çatır yaptim o cocuguda allah izin verirse dogaracagimda o.issiz herifinin sirtina dogurmus 6 tane de bana ne olmus esim cocul.diye deliriyor hele onu bi yuva sahibi yapiyim da bak bakalim sen anasina !
Uslubum cirkinse yazma kardesim zorla mo yazdiriyorum ? Ben parami biriktiriyorum diyorum anlatamadim galiba ama ailesin o kadar da keskin cizgilerle ayri olmuyor herşey sizin üslubunuz düzgün mü oluyor ?
cevremizdejiler yapiyor ..."ben istiyorum ki cift maasiz her ay3 4 binlira koyalım kenara bu olmayinca kiziyorum ben"
İkinizde memursunuz evet ama, ay da 3, 4 bin arttırabilen memur var mı? üst tabakaysa tabii ki olur ama... bu düşünce, bu zihniyet, bu yazım tarzı zor be gülümmmm,
Kocan suçlu işte. Vermesin.cevremizdejiler yapiyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?