Kimse sizi evlendirmek zorunda degil. 5 kurus gormedik demişsiniz. Evlilik arifesinde ailesinin ihtiyackarini kiyafet vs karşılaması da gayet normal. Aileniz 2 bilezik takmis onlar takmamis olabilir bunada laf edemezsiniz. En basta sizinde maddi bir beklentiniz var yani bunlardan onu anliyorum.Benim esim memur ben de memurum biz universitede tanistik esim pesimden cok kostu ben istemedim aileme seni kabul ettiremem dedim ama bi sekilde gonlume girdi asik oldum kendisini.de cok seviyorum esim yillarca ailesine bakmis maddi.anlamda biz evlendik.kayinvaldemin 5 kurus bir faydasi olmadi.ne altin ne esya.ne.dugun kredi.cektik kendi cabamizla herseyi.yuklendik benim ailem 2 bilezik takti onlardan tik yok.bide daha onlarin ayakkabisi kiyafetine kadar esim aldi esim 1 seni.nisanlili durduk 1 tane bilezigi zor aldi anasigilden artirip.evlendik.2 sene oldu daha hala her sorumluluk esimde babalari yurt disina gidiyor issizlik maasi.aliyor abileri.var onlarin hic umrunda degil.her yuk bizde bide kayinvaldem 2 kiz var evde ve hic idareyi bilmiyorlar esim annesinin sigortasini yatiriyor 1000lira para gonderiyor sigorta icinde onun disinda dogalgaz elektirik esime ait 350.den asagi.dogalgaz 150 den asagi.elektirik.gelmiyor hic idare yok beni istemeye geliyor esime diyoki.bizim yanimizda benim bilezigimi gorup diger geline.de.alinacak diyo.artik evlendik tamam bende calisiyorum ama bebek istiyoruz yani nereye kadar gidecek bu allah.askina tek sorumluluk esimde ben bisey.isteyince ihtiyacimiz mi var diyo onlardan.artip sira bana hic gelmiyor ne yaparsam kendi maasimla yapiyorum hic 5 kurus birikim.yok altinlari.bozdurduk kredi borcu yatirdik anasina daha rahat para gondersin diye bir çöpü yok kaynanamin kendi.adina yani ben esime soyleyince cok kötü bir insanmisim gibi muamele goruyorum artik evlendik kendimize gore ihtiyaclarimiz var ben kiyamadim en uygun esyalardan aldirdim ama yine birikim yok.olani anasi istoyor ayin 6 da para istiyor 20 gune bir sanki 6 da maas aliyor ben bilmiyorum ne olacak vallahi fazlasi var eksigi yok bu anlattiklarimin ben kötü bir insan miyim
Tamam gelirleri yok ama hic idareleri.de yok hep esim tek.bu yokki ailede yani ben mi sucluyum kabul mu etmeliyim ?
Allah askina normal bi anne olsa bunu yapar mi ?
Olur mu oyle sey anne baba nasil cocugunu egitmek zorunda ise evlenirkende yardim etmek zorunda ne kadar gucu varsa. Nicin bas bas bagiriyoruz bakabileceginiz kadar cocuk dogurun diye. Cocugu evlenirken ebeveynler destek olmali maddi olmuyorsa manen olmali.Kimse sizi evlendirmek zorunda degil. 5 kurus gormedik demişsiniz. Evlilik arifesinde ailesinin ihtiyackarini kiyafet vs karşılaması da gayet normal. Aileniz 2 bilezik takmis onlar takmamis olabilir bunada laf edemezsiniz. En basta sizinde maddi bir beklentiniz var yani bunlardan onu anliyorum.
Durumlari olsa yardim etseler yok demeyecekmissiniz.
Evlendikten sonra ki harcama kismi cok fazla bu kadarina hakki yok ama sizin anlatiminiz yanli geldi bana. Hic idare bilmiyolar falan .
Tabi ki de dogru olan yardim etmeleri. Ancak etmiyorlarsa beklentiye girmek gereksiz. Sonrasinda yok yardim etmediler5 kuruş gormedik demk anlamsiz. Kimse mecbur degil yapmiyorsa yapmiyor. Hadi burda durumlari yokmus.Olur mu oyle sey anne baba nasil cocugunu egitmek zorunda ise evlenirkende yardim etmek zorunda ne kadar gucu varsa. Nicin bas bas bagiriyoruz bakabileceginiz kadar cocuk dogurun diye. Cocugu evlenirken ebeveynler destek olmali maddi olmuyorsa manen olmali.
Saka geldi.cunku. sana yemin ederim ki bu ay 6 da para icin aradi hesapla kac gun oldu aylik bin lira gidiyor. Yooo hic beklentim yoktu durumu anlattimKimse sizi evlendirmek zorunda degil. 5 kurus gormedik demişsiniz. Evlilik arifesinde ailesinin ihtiyackarini kiyafet vs karşılaması da gayet normal. Aileniz 2 bilezik takmis onlar takmamis olabilir bunada laf edemezsiniz. En basta sizinde maddi bir beklentiniz var yani bunlardan onu anliyorum.
Durumlari olsa yardim etseler yok demeyecekmissiniz.
Evlendikten sonra ki harcama kismi cok fazla bu kadarina hakki yok ama sizin anlatiminiz yanli geldi bana. Hic idare bilmiyolar falan .
Yaaa beklenti icin demedim olan durumu anlattim buna ragmen dedimTabi ki de dogru olan yardim etmeleri. Ancak etmiyorlarsa beklentiye girmek gereksiz. Sonrasinda yok yardim etmediler5 kuruş gormedik demk anlamsiz. Kimse mecbur degil yapmiyorsa yapmiyor. Hadi burda durumlari yokmus.
Durumu olup destek olmayanda var maddi manevi.
Bizim kv kp manevi destek bile olmadi mesela. Dugun paramiz olmasina ragmen.
Evlendikten sonra bu sekilde gondermesi yanlis soyledigim gibi.Saka geldi.cunku. sana yemin ederim ki bu ay 6 da para icin aradi hesapla kac gun oldu aylik bin lira gidiyor. Yooo hic beklentim yoktu durumu anlattim
Yaaa benim ihtiyacim yokki size diyorumki esim rahat para gondermek icin krediyi odemedi benim altinimi bozdurdu o benim hakkim degil mi bu da mu yanlis allah askinaYaaa beklenti icin demedim olan durumu anlattim buna ragmen dedim
Sizde ailenize verseniz ne derdi esiniz acabaBenim esim memur ben de memurum biz universitede tanistik esim pesimden cok kostu ben istemedim aileme seni kabul ettiremem dedim ama bi sekilde gonlume girdi asik oldum kendisini.de cok seviyorum esim yillarca ailesine bakmis maddi.anlamda biz evlendik.kayinvaldemin 5 kurus bir faydasi olmadi.ne altin ne esya.ne.dugun kredi.cektik kendi cabamizla herseyi.yuklendik benim ailem 2 bilezik takti onlardan tik yok.bide daha onlarin ayakkabisi kiyafetine kadar esim aldi esim 1 seni.nisanlili durduk 1 tane bilezigi zor aldi anasigilden artirip.evlendik.2 sene oldu daha hala her sorumluluk esimde babalari yurt disina gidiyor issizlik maasi.aliyor abileri.var onlarin hic umrunda degil.her yuk bizde bide kayinvaldem 2 kiz var evde ve hic idareyi bilmiyorlar esim annesinin sigortasini yatiriyor 1000lira para gonderiyor sigorta icinde onun disinda dogalgaz elektirik esime ait 350.den asagi.dogalgaz 150 den asagi.elektirik.gelmiyor hic idare yok beni istemeye geliyor esime diyoki.bizim yanimizda benim bilezigimi gorup diger geline.de.alinacak diyo.artik evlendik tamam bende calisiyorum ama bebek istiyoruz yani nereye kadar gidecek bu allah.askina tek sorumluluk esimde ben bisey.isteyince ihtiyacimiz mi var diyo onlardan.artip sira bana hic gelmiyor ne yaparsam kendi maasimla yapiyorum hic 5 kurus birikim.yok altinlari.bozdurduk kredi borcu yatirdik anasina daha rahat para gondersin diye bir çöpü yok kaynanamin kendi.adina yani ben esime soyleyince cok kötü bir insanmisim gibi muamele goruyorum artik evlendik kendimize gore ihtiyaclarimiz var ben kiyamadim en uygun esyalardan aldirdim ama yine birikim yok.olani anasi istoyor ayin 6 da para istiyor 20 gune bir sanki 6 da maas aliyor ben bilmiyorum ne olacak vallahi fazlasi var eksigi yok bu anlattiklarimin ben kötü bir insan miyim
Tamam gelirleri yok ama hic idareleri.de yok hep esim tek.bu yokki ailede yani ben mi sucluyum kabul mu etmeliyim ?
Ben acikcasi kartim kendimde biriktiriyorum ama biriktiyorum da noluyo bisey oluyor araba bozuluyor.kiyamiyorum veriyorumSizde ailenize verseniz ne derdi esiniz acaba
Ya kayinpederime.babadan mal düşmüş yurt disinda 12 yil sigortasi.varmis 5 yilda burda simdibo 12 yili getirse 80 binlira para odemel zorunda emeklilik icim yarisini.getirse 30 40 binlira bunu da malini.satsa iyi.kötü oder olmadigi yerde 5 10 esim versin ona da bisey.demiyorum emwkli olacak.iste ama gayret caba yokki hiç umrunda degil kimseninBen para gondermezseniz ne olur, onu merak ediyorum. Ac mi kalirlar ne olur mesela ? O bin lirayla neyi fazla yapiyorlar.
Cok sagol biraz icim rahatladi beni anladigin icin ssgolValla canım ben senin yerinde olsam maddi anlamda evin hiçbir ihtiyacını karsilamazdim 1 ay boyunca. Kocam para nerde dese bende aileme yardım edicem artık derdim. Bu ne ya başka kimse mi yok. Insan yardım eder ama bunlar somuruyo bildiğin. En büyük suç sende en başından bunlara prim vermişsin. Şimdi ne yapsan da bunlara biraz zor olur ama zamanla asilir yani mecburen alisacaklar. Hakkında hayırlısı.
Ya evlenirken emekliligine su kadar vat deniyodu 1 yil bilmem ne nerden biliyim boyle oldugunuNeden , nereden , nasıl buluyorsunuz böyle aileleri.
Allah aşkına kafam almıyor hiç mi bakmiyorsunuz gormuyorsunuz.
Tamam aşık olur insan da bu kadar kör kör mü gider evliliğe.
Üstelik nisanliyken de boyleydi diyorsun.
Tahmin edemedin mi siz evlendiğiniz gün kayinvalidene piyango vurmayacagina göre yine esin para gondercek.
Bana sorarsan ben bastan evlenmezdim.
Olan olmuş ya resti cekeceksin yada bu saçma durumu . En iyisi boşanmak.
Vermeyecrksiniz iste. Sizde kendinizi garanti altina alin bu sekilde. Hadi olduda anlasamadiniz ve ayrildiniz nolacak. Bisiler biriktirmeye calisinBen acikcasi kartim kendimde biriktiriyorum ama biriktiyorum da noluyo bisey oluyor araba bozuluyor.kiyamiyorum veriyorum
Bende oyle yapiyorum kombi 60 da calisiyor 120 lira telefon faturasi geldi temizlik icin kadin tutucamBelki tuhaf kacacak ama kendinize harcayin bol bol...en azindan siz yiyin kendi paranizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?