Maddi külfet

Kimse sizi evlendirmek zorunda degil. 5 kurus gormedik demişsiniz. Evlilik arifesinde ailesinin ihtiyackarini kiyafet vs karşılaması da gayet normal. Aileniz 2 bilezik takmis onlar takmamis olabilir bunada laf edemezsiniz. En basta sizinde maddi bir beklentiniz var yani bunlardan onu anliyorum.
Durumlari olsa yardim etseler yok demeyecekmissiniz.

Evlendikten sonra ki harcama kismi cok fazla bu kadarina hakki yok ama sizin anlatiminiz yanli geldi bana. Hic idare bilmiyolar falan .

Allah askina normal bi anne olsa bunu yapar mi ?

Bak canim yerden göğe kadar haklisin. Ama bu asla degişmez.
1. Adam anasini ac acilda birakmaz
2. Kardeşleri icinde aynisi gecerli
3. Bu bir ömür devam edecek....anasi düşce yakasindan kardeşi damlicak...abi para gönder...dügün dernek derken kocana yine yüklü bir mebla girecek.
4. Yani para heeeeeeep kocandan cikicak.

AMAAAAA....KIMSE AILESINI ACIKDA BIRAKMAZ.
Haksizlikda olsa yapmaaaaz.

Mesela ben:
Nişanlimin tüm gelir giderini bilirim. Ve geriye kalan paranin tümünü kenara koyarim.
Kendi gelirim hakkinda aciklama yapmadim. Her ay ablam icin 250 Euro kenara atarim. Ölüm var kalim var diye.

Yani...herkezin ailesi kendine hoş

Olur mu oyle sey anne baba nasil cocugunu egitmek zorunda ise evlenirkende yardim etmek zorunda ne kadar gucu varsa. Nicin bas bas bagiriyoruz bakabileceginiz kadar cocuk dogurun diye. Cocugu evlenirken ebeveynler destek olmali maddi olmuyorsa manen olmali.

Tabi ki de dogru olan yardim etmeleri. Ancak etmiyorlarsa beklentiye girmek gereksiz. Sonrasinda yok yardim etmediler5 kuruş gormedik demk anlamsiz. Kimse mecbur degil yapmiyorsa yapmiyor. Hadi burda durumlari yokmus.
Durumu olup destek olmayanda var maddi manevi.

Bizim kv kp manevi destek bile olmadi mesela. Dugun paramiz olmasina ragmen.

Saka geldi.cunku. sana yemin ederim ki bu ay 6 da para icin aradi hesapla kac gun oldu aylik bin lira gidiyor. Yooo hic beklentim yoktu durumu anlattim

Yaaa beklenti icin demedim olan durumu anlattim buna ragmen dedim

Saka geldi.cunku. sana yemin ederim ki bu ay 6 da para icin aradi hesapla kac gun oldu aylik bin lira gidiyor. Yooo hic beklentim yoktu durumu anlattim
Evlendikten sonra bu sekilde gondermesi yanlis soyledigim gibi.
Sizin bir aile oldunuzu anlamalari gerek

Yaaa beklenti icin demedim olan durumu anlattim buna ragmen dedim
Yaaa benim ihtiyacim yokki size diyorumki esim rahat para gondermek icin krediyi odemedi benim altinimi bozdurdu o benim hakkim degil mi bu da mu yanlis allah askina

Sizde ailenize verseniz ne derdi esiniz acaba

Kac gundur sinir stresim hamile hamile bak agliyorummm bana oldun mu kaldin mi demiyor bilmiyorum yaaa allah kimseyi kaderinde boyle sinamasin

Ben para gondermezseniz ne olur, onu merak ediyorum. Ac mi kalirlar ne olur mesela ? O bin lirayla neyi fazla yapiyorlar.

Ben para gondermezseniz ne olur, onu merak ediyorum. Ac mi kalirlar ne olur mesela ? O bin lirayla neyi fazla yapiyorlar.
Ya kayinpederime.babadan mal düşmüş yurt disinda 12 yil sigortasi.varmis 5 yilda burda simdibo 12 yili getirse 80 binlira para odemel zorunda emeklilik icim yarisini.getirse 30 40 binlira bunu da malini.satsa iyi.kötü oder olmadigi yerde 5 10 esim versin ona da bisey.demiyorum emwkli olacak.iste ama gayret caba yokki hiç umrunda degil kimsenin

Valla canım ben senin yerinde olsam maddi anlamda evin hiçbir ihtiyacını karsilamazdim 1 ay boyunca. Kocam para nerde dese bende aileme yardım edicem artık derdim. Bu ne ya başka kimse mi yok. Insan yardım eder ama bunlar somuruyo bildiğin. En büyük suç sende en başından bunlara prim vermişsin. Şimdi ne yapsan da bunlara biraz zor olur ama zamanla asilir yani mecburen alisacaklar. Hakkında hayırlısı.

Neden , nereden , nasıl buluyorsunuz böyle aileleri.
Allah aşkına kafam almıyor hiç mi bakmiyorsunuz gormuyorsunuz.
Tamam aşık olur insan da bu kadar kör kör mü gider evliliğe.
Üstelik nisanliyken de boyleydi diyorsun.
Tahmin edemedin mi siz evlendiğiniz gün kayinvalidene piyango vurmayacagina göre yine esin para gondercek.
Bana sorarsan ben bastan evlenmezdim.
Olan olmuş ya resti cekeceksin yada bu saçma durumu . En iyisi boşanmak.

Cok sagol biraz icim rahatladi beni anladigin icin ssgol

Belki tuhaf kacacak ama kendinize harcayin bol bol...en azindan siz yiyin kendi paranizi

Ya evlenirken emekliligine su kadar vat deniyodu 1 yil bilmem ne nerden biliyim boyle oldugunu

Ben acikcasi kartim kendimde biriktiriyorum ama biriktiyorum da noluyo bisey oluyor araba bozuluyor.kiyamiyorum veriyorum
Vermeyecrksiniz iste. Sizde kendinizi garanti altina alin bu sekilde. Hadi olduda anlasamadiniz ve ayrildiniz nolacak. Bisiler biriktirmeye calisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…