Neden malini satip odemiyor sigortasini pekiYa kayinpederime.babadan mal düşmüş yurt disinda 12 yil sigortasi.varmis 5 yilda burda simdibo 12 yili getirse 80 binlira para odemel zorunda emeklilik icim yarisini.getirse 30 40 binlira bunu da malini.satsa iyi.kötü oder olmadigi yerde 5 10 esim versin ona da bisey.demiyorum emwkli olacak.iste ama gayret caba yokki hiç umrunda degil kimsenin
Kac gundur sinir stresim hamile hamile bak agliyorummm bana oldun mu kaldin mi demiyor bilmiyorum yaaa allah kimseyi kaderinde boyle sinamasin
Bak canim yerden göğe kadar haklisin. Ama bu asla degişmez.
1. Adam anasini ac acilda birakmaz
2. Kardeşleri icinde aynisi gecerli
3. Bu bir ömür devam edecek....anasi düşce yakasindan kardeşi damlicak...abi para gönder...dügün dernek derken kocana yine yüklü bir mebla girecek.
4. Yani para heeeeeeep kocandan cikicak.
AMAAAAA....KIMSE AILESINI ACIKDA BIRAKMAZ.
Haksizlikda olsa yapmaaaaz.
Mesela ben:
Nişanlimin tüm gelir giderini bilirim. Ve geriye kalan paranin tümünü kenara koyarim.
Kendi gelirim hakkinda aciklama yapmadim. Her ay ablam icin 250 Euro kenara atarim. Ölüm var kalim var diye.
Yani...herkezin ailesi kendine hoş
Mantigima uymadimi bir sey ben hic bir sey anlayamiyorum, esin niye odemeleri icin telkinde bulunmuyor peki.Iste diyorum ya adamlar.tuhaf yaaa boyle bi bosvermislik var
Ya evlenirken emekliligine su kadar vat deniyodu 1 yil bilmem ne nerden biliyim boyle oldugunu
Ya yanimda aradi babasini boyle soyle soyle diye adama hayirlisi olsun diyo bide bunlar cok dindar gecinirMantigima uymadimi bir sey ben hic bir sey anlayamiyorum, esin niye odemeleri icin telkinde bulunmuyor peki.
Aynen oyle benim cevremde yok boyle asalak bizim orda yuva kurana yardim edilir bilemedim ki cahillik bu iste bende parami biriktirip bir kurusuna dokunmayacagim eve girecegim hemde kendi memleketimdeYurdum kadını hep saf kalpli. Madem yine evlenmeyi sectin
Sende deseydin ya canım biz evleniyoruz ev gecindircez artık diğer çolugunuz cocugunuz da emekli olana kadar eşit destek cikacaklar. Yoksa bu işin olur yani olmaz diye neden anlaşma yapmadin. Bu saatten sonra zor gemileri yakman gerek anca öyle. Alışmış kudurmustan beterdir. Esinin ailesi alışmış bir kere.
ben ne yaptım ya, şöyle mi deseydim peki o zaman çözüm şu bir g.menkul alın, bir borca girsin, sonra kimseye beş kuruş veremez :)Insallah sizde ayni durumda kalirsiniz o.zaman konusiruz
Simdi oldu k bakma cok doluyum ben hatali degilim ben iyi niyetliyim ama o her zamam olmuyor kadin beni hic istememis bunu bugünkü konusmasindan anladimben ne yaptım ya, şöyle mi deseydim peki o zaman çözüm şu bir g.menkul alın, bir borca girsin, sonra kimseye beş kuruş veremez :)
amcam sürekli babamdan para isterdi, annem babamı babam da annemi çok sever ama sırf bu yüzden iki kez birinde annem 40 diğerinde 55 yaşındaydı ayrılma noktasına geldiler, annem tabi gideceği yer olmadığından gidemedi, gece yarısı dayım ve yengem geldi, aralarını buldular vs dediğim şu ki bu konular açıldığında hep bir tatsızlık olurdu vs, yakın zamanda babamın abisi vefat etti de artık bal gibi geçiniyorlar şu an annem 64 yaındaBenim evliligimde oturmamis hic bir yer yok anlatamiyorum galiba benim esim mutfagi da toplar bulasik da yikar ev de temizler ben rahatsiz olsam ilgilidir de sevecendir. Benim onunla bi derdim yok huyunu da seviyorum anlayislidir da ama benim kayinvalidem asalak !!!! Anlatabildim mi normalde ay basi gelmeden 20 gun olmadan tekrar para istenmez anne idare et benden iyisin demesini de biliyor benim esim ama kadin sıkıntı! !!!! Bol keseden harcıyor! Oturmayan bisey yok bizi kendi halimize biraksa esim ay basini getirmekte zorlaninca benim hic bir istegim yapilmayinca ben kiziyorum ben istiyorum ki cift maasiz her ay3 4 binlira koyalım kenara bu olmayinca kiziyorum ben ANLASILDI MI ?
Valla çatır çatır yaptim o cocuguda allah izin verirse dogaracagimda o.issiz herifinin sirtina dogurmus 6 tane de bana ne olmus esim cocul.diye deliriyor hele onu bi yuva sahibi yapiyim da bak bakalim sen anasina !
Hanımefendi pardon da tüm konunuzu okudum . Burda kendinizi acındırıp ağlayacağınıza pek kıymetli kocanıza söz geçirin o zaman . Sizin o pek kıymetli kocanız evlenmiş ama kendi ailesinin farkında değil . Sizin eşinizden bulduğu yüzle kayınvalideniz o lafları esiyor siz de bir güzel oturup ağlıyorsunuz bu da kaynananızın Sefa'sı oluyor . Sabahtan beri sorup duruyorsunuz ne biçim anne bu diye evet iyi bi anne değil belki duymak istediğiniz buysa . Ama siz bu tavırla hiçbir şeyi çözemezsiniz . Öyle kocaman harflerle ' anlaşıldı mı' yazmakla olmuyor . burda insanlar size yardımcı olmaya çalışıyor para biriktir diyorlar Yok kıyamam diyorsunuz eşinle konus diyorlar sorunum yok diyorsunuz . Eşiniz de en az kaynananız kadar suçlu . Sizde ya bu deveyi güdersiniz yada bu diyardan gidersiniz bu kadar basit sinir krizleri geçirmenize gerek Yok yani . Üslubunuz cok çirkin gerçektenBenim evliligimde oturmamis hic bir yer yok anlatamiyorum galiba benim esim mutfagi da toplar bulasik da yikar ev de temizler ben rahatsiz olsam ilgilidir de sevecendir. Benim onunla bi derdim yok huyunu da seviyorum anlayislidir da ama benim kayinvalidem asalak !!!! Anlatabildim mi normalde ay basi gelmeden 20 gun olmadan tekrar para istenmez anne idare et benden iyisin demesini de biliyor benim esim ama kadin sıkıntı! !!!! Bol keseden harcıyor! Oturmayan bisey yok bizi kendi halimize biraksa esim ay basini getirmekte zorlaninca benim hic bir istegim yapilmayinca ben kiziyorum ben istiyorum ki cift maasiz her ay3 4 binlira koyalım kenara bu olmayinca kiziyorum ben ANLASILDI MI ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?