Maddi külfet

Biz ayri memleketlerdeniz ailesi bi isterken.bi sozde geldi yani icine girmeyince bilmiyorsun ki nerden bileyim aile yapilarini telefonla meraba meraba ikimizde.memuruz.aman uzakta olacaz dedik bize ne zarari olacak ki.dedik

Neden malini satip odemiyor sigortasini peki

Iste diyorum ya adamlar.tuhaf yaaa boyle bi bosvermislik var

Borc yaptiracaksin, dun kk da yine okudum birisi yazmisti, erkek adami borctan cikarmayacaksin diye de adam krediyi odememis yine gondermis. Su an en mantiklisi bin tl degilde mesela 500 tl gondermesi. Bitiremiyorsaniz azalttirin.

Kac gundur sinir stresim hamile hamile bak agliyorummm bana oldun mu kaldin mi demiyor bilmiyorum yaaa allah kimseyi kaderinde boyle sinamasin

Kim arayıp sormuyor? Siz bu kadından bir de sizi arayıp sormasını mı bekliyorsunuz? Bunu beklemeyin çünkü o kafada insanlar değiller.

Bakın bu arkadaş doğru söylüyor. Özellikle 3. madde olacak. Evlenmemiş kardeş varsa evlenirken size yapmadıklarını abisinden onlara yapmasını bekleyecekler. tuhaf tuhaf şeyler yaşayacaksınız. Bunlara hazırlıklı mısınız?

Ne yapayım diyorsanız. Öncelikle eşinizle aranızda sürtüşme olmasın istiyorsanız kaderinize razı geleceksiniz. Yok ben bunu çözmek istiyorum diyorsanız da eşinizin biraz burnunun sürtmesi gerekiyor. Bunu içinde siz de ailenize aynı miktarda para vereceksiniz Eşiniz de elinizde kalan kuş kadar paranın yetmediğini görecek. Ve eşiniz bunu görene kadar devam edeceksiniz ki anlasın. Yoksa anlamaz. Konunuzda hatalı insan kv değil. Aradaki dengeyi kuracak insan eşiniz. Sorunluluk eşinizde. Eşiniz bir şeylerin yanlış olduğunu kabul etmeden hayatta hiç bir şey düzelmez. Büyülü bir şekilde kv utansa para almasa bile eşiniz onlara yardım etmeye zorla vermeye devam edebilir. İhtiyaçları olduğunu düşünüp. Eşinizin durumu anlaması gerekiyor. Bunun içinde bir takım anlaşmazlıkları göze alıp yola çıkmanız gerekiyor.

Ama hamilesiniz o yüzden bunları daha sonra yapabilirsiniz. Şu an ise içinizden ne geliyorsa bebeğiniz için alın. Kesinlikle kısmayın. Bebeğiniz doğduktan sonra zaen evde olacaksınız bir süre, kombiyi de yakın sıcacık sıcacık oturun.

Ya evlenirken emekliligine su kadar vat deniyodu 1 yil bilmem ne nerden biliyim boyle oldugunu

Yurdum kadını hep saf kalpli. Madem yine evlenmeyi sectin
Sende deseydin ya canım biz evleniyoruz ev gecindircez artık diğer çolugunuz cocugunuz da emekli olana kadar eşit destek cikacaklar. Yoksa bu işin olur yani olmaz diye neden anlaşma yapmadin. Bu saatten sonra zor gemileri yakman gerek anca öyle. Alışmış kudurmustan beterdir. Esinin ailesi alışmış bir kere.

Mantigima uymadimi bir sey ben hic bir sey anlayamiyorum, esin niye odemeleri icin telkinde bulunmuyor peki.
Ya yanimda aradi babasini boyle soyle soyle diye adama hayirlisi olsun diyo bide bunlar cok dindar gecinir

Aynen oyle benim cevremde yok boyle asalak bizim orda yuva kurana yardim edilir bilemedim ki cahillik bu iste bende parami biriktirip bir kurusuna dokunmayacagim eve girecegim hemde kendi memleketimde

ben ne yaptım ya, şöyle mi deseydim peki o zaman çözüm şu bir g.menkul alın, bir borca girsin, sonra kimseye beş kuruş veremez :)
Simdi oldu k bakma cok doluyum ben hatali degilim ben iyi niyetliyim ama o her zamam olmuyor kadin beni hic istememis bunu bugünkü konusmasindan anladim

Benim evliligimde oturmamis hic bir yer yok anlatamiyorum galiba benim esim mutfagi da toplar bulasik da yikar ev de temizler ben rahatsiz olsam ilgilidir de sevecendir. Benim onunla bi derdim yok huyunu da seviyorum anlayislidir da ama benim kayinvalidem asalak !!!! Anlatabildim mi normalde ay basi gelmeden 20 gun olmadan tekrar para istenmez anne idare et benden iyisin demesini de biliyor benim esim ama kadin sıkıntı! !!!! Bol keseden harcıyor! Oturmayan bisey yok bizi kendi halimize biraksa esim ay basini getirmekte zorlaninca benim hic bir istegim yapilmayinca ben kiziyorum ben istiyorum ki cift maasiz her ay3 4 binlira koyalım kenara bu olmayinca kiziyorum ben ANLASILDI MI ?

Valla çatır çatır yaptim o cocuguda allah izin verirse dogaracagimda o.issiz herifinin sirtina dogurmus 6 tane de bana ne olmus esim cocul.diye deliriyor hele onu bi yuva sahibi yapiyim da bak bakalim sen anasina !

amcam sürekli babamdan para isterdi, annem babamı babam da annemi çok sever ama sırf bu yüzden iki kez birinde annem 40 diğerinde 55 yaşındaydı ayrılma noktasına geldiler, annem tabi gideceği yer olmadığından gidemedi, gece yarısı dayım ve yengem geldi, aralarını buldular vs dediğim şu ki bu konular açıldığında hep bir tatsızlık olurdu vs, yakın zamanda babamın abisi vefat etti de artık bal gibi geçiniyorlar şu an annem 64 yaında

Hanımefendi pardon da tüm konunuzu okudum . Burda kendinizi acındırıp ağlayacağınıza pek kıymetli kocanıza söz geçirin o zaman . Sizin o pek kıymetli kocanız evlenmiş ama kendi ailesinin farkında değil . Sizin eşinizden bulduğu yüzle kayınvalideniz o lafları esiyor siz de bir güzel oturup ağlıyorsunuz bu da kaynananızın Sefa'sı oluyor . Sabahtan beri sorup duruyorsunuz ne biçim anne bu diye evet iyi bi anne değil belki duymak istediğiniz buysa . Ama siz bu tavırla hiçbir şeyi çözemezsiniz . Öyle kocaman harflerle ' anlaşıldı mı' yazmakla olmuyor . burda insanlar size yardımcı olmaya çalışıyor para biriktir diyorlar Yok kıyamam diyorsunuz eşinle konus diyorlar sorunum yok diyorsunuz . Eşiniz de en az kaynananız kadar suçlu . Sizde ya bu deveyi güdersiniz yada bu diyardan gidersiniz bu kadar basit sinir krizleri geçirmenize gerek Yok yani . Üslubunuz cok çirkin gerçekten

Uslubum cirkinse yazma kardesim zorla mo yazdiriyorum ? Ben parami biriktiriyorum diyorum anlatamadim galiba ama ailesin o kadar da keskin cizgilerle ayri olmuyor herşey sizin üslubunuz düzgün mü oluyor ?

Sanırım hamile olduğunuz için de epey hassassınız.Giderek az gönderin mesela 1500 gönderiyorsanız bir ay 1000 gönderin bebek için bişeyler aldık yok hastane masrafı oldu şu oldu bu oldu diye.Ki olacaktır da.

Acaba kayınvalidenize başka bir gelir kaynağı bulamaz mısınız? Kendisinin sağlık durumu nasıl?
Bi de görümceler bekarsa koca bulun yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…