- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Kızlar merhaba.borcumuz çok hepsini beiden ödemeye çalışırken çok zorlanıyoruz maddi olarak çok zor durumdayız.. bayramdı memlekete git gel bizi daha da dibe çekti.inanin evde kahvaltılık bisey yok.peynir domates ve yumurta var sadece .yemeklik hiçbirşey yok...ne sebze ne meyve. Pirinç mercimek Yok.annem biraz bu ay destek oldu para verdi ama o da bitti.simdi annemi aramaya bile utanıyorum .esim sormuyor demiyor ne yiceksin sabah kahvaltıda öğle yemeğinde? Kredi kartları dolu.hamileyim.olmeyi bile düşünüyorum bu aralar...Allahim yardımcımız olsun. Bana ne borcu vs diye sormayın lütfen .ayrıntılı anlatmak istemiyorum.sadece bu zor durumda ne yapmalıyım kafamı nasıl toplamalıyım? Bana yardımcı olacak birileri var mı? Yoksa tek çare ölüm mu???
Çok mantikli benim işime yarar bu fikir sagolunEvinizde ceyiz falanda mi yok dantel nakis vs onlari satabilirsiniz guzel para getirir.
Bir kahvaltilik bile alamayacak hale gelene kadar durumu nasil ongoremediniz anlamadim.
Biz kayınvalidemlerin üst katından taşındıktan sonra bir süre, kayınvalidemin evine alınıp,senetleri eşimin üstüne olan borcu ödedik.Bir sabah konu sahibi kadar bile değil,kahvaltılık 1 yumurta bile yoktu.Akşamdan patlıcan yemeğimiz vardı,çayla onu yemiştik:)Ama umutsuzluğa düşmedim ben,hamur kızarttım çayın yanına filan,1 2 günü öyle atlattık.Kara gün kararıp kalmaz konu sahibi,borç ne borcu bilmiyorum ama,tekrar aynı duruma düşmemek için kararlar alın,plan yapın.Arkadasım bir çok kişi bende dahil senin durumundan geçtik. Ölecek bişey yok bunda, bugüne şükür diyeceğiz. Yarına umutlu olacağız.
Ben evimde son kalan soğan ve pirinçle soğan dolması yapmıştım, bende emziriyordum sütüm azalacak diye korkuyordum..
Ama hep böyle değildi, ay sonu böyle oluyordu, 2 gün sonra düzeliyordu.
Sizde borçlar için başka bi plan yapın, mutfağa daha fazla bütçe ayırın..
Eşine de söyle ama bi şekilde bulur bebeğini düşünür en azından.
yazmayım dedim neyse hazırı varmışSürekli maddi içerikli konularınız ve çözüm yolu istemeniz insanda farklı bi düşünce uyandırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?