- 2 Nisan 2017
- 424
- 443
- 18
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Tek yapman gereken Allaha siginmak..Kızlar merhaba.borcumuz çok hepsini beiden ödemeye çalışırken çok zorlanıyoruz maddi olarak çok zor durumdayız.. bayramdı memlekete git gel bizi daha da dibe çekti.inanin evde kahvaltılık bisey yok.peynir domates ve yumurta var sadece .yemeklik hiçbirşey yok...ne sebze ne meyve. Pirinç mercimek Yok.annem biraz bu ay destek oldu para verdi ama o da bitti.simdi annemi aramaya bile utanıyorum .esim sormuyor demiyor ne yiceksin sabah kahvaltıda öğle yemeğinde? Kredi kartları dolu.hamileyim.olmeyi bile düşünüyorum bu aralar...Allahim yardımcımız olsun. Bana ne borcu vs diye sormayın lütfen .ayrıntılı anlatmak istemiyorum.sadece bu zor durumda ne yapmalıyım kafamı nasıl toplamalıyım? Bana yardımcı olacak birileri var mı? Yoksa tek çare ölüm mu???
Üzüldüm ya :/Ayağını yorganına göre uzat lafı nı eşime çok söyledim sizede söylüyorum
Dolabımda yumurta domates ve peynir var yazmışsınız İnan'ın 1 ay hiç birşey olmadı dolabımızda birara
Kaldı ki kimsede yardım etmedi
Evde tek 1yumurta yı günlerce yemedim yarın yiyeyim bugün idare edeyim diye
Zaman geldi oglum yedi (ki onun hakkı doğmayı o seçmedi ) biz aç yattık eşimle
Ben iş bulamadım
Defalarca uğraşmama rağmen
Zaman oldu iş buldum ama çocuğumu kimse kabul edip bakmadı
Çok aç kalıp ağladım
Bide yardım etmek yerine insanların en yakınlarım bunlar laflarına aşagılamalarına maruz kaldım
Evinde bal kaymak yiyen ailem bana hiç yollamadı
Bahaneleri eşiminde bogazından geçerse korkusu
Hasta olup günlerce evimi temizleyemedim günler oldu bir kapımı açanım olmadı
Lütfen şükredin
Yahu insanlar uzulmus, hamile kadin ac kaldi diye fakirlik yardimi falan onermisler, konu sahibi calisiyor ve ogretmen, ve evlendiginden beri borclari, klimasi bilmemnesi icin aglayip bir yandan da cocuk istiyorum diye konu acmis,
Belediye buna niye yardim etsin?
Millet issiz, hasta, engelli, evsiz barksiz sürünürken, kari koca calisan devlet memurlarina mi fakirlik yardimi yapilacak?
1 hafta sonra ne yiyeceginin hesabini yapmadan tatile gitmeselerdi, hamileyken nasıl beslenecegini hesaplamadan cocuk planlamasalardi.
Bos yere duygu somurusu yapip burdaki iyi niyetli insanlari da uzuyor konu sahibi, hic de acinacak bir hali yok eminim burdaki ona aciyanlarin cogundan daha yuksek geliri vardir.
Üzülme canım hayat bu her halime şükürler olsun yaşıyorum oglum yanımda sağlıklı eşim haram lokma geçirtmedi bogazımdan şuan gelirimizden fazla borcumuz var Araf dayım şıkışıp kaldım ama klimam yok vs yazan birine üzülemiyorum malesefÜzüldüm ya :/
Bende hiç üzülmedim konu sahibineYahu insanlar uzulmus, hamile kadin ac kaldi diye fakirlik yardimi falan onermisler, konu sahibi calisiyor ve ogretmen, ve evlendiginden beri borclari, klimasi bilmemnesi icin aglayip bir yandan da cocuk istiyorum diye konu acmis,
Millet issiz, hasta, engelli, evsiz barksiz sürünürken, kari koca calisan devlet memurlarina mi fakirlik yardimi yapilacak?
1 hafta sonra ne yiyeceginin hesabini yapmadan tatile gitmeselerdi, hamileyken nasıl beslenecegini hesaplamadan cocuk planlamasalardi.
Bos yere duygu somurusu yapip burdaki iyi niyetli insanlari da uzuyor konu sahibi, hic de acinacak bir hali yok eminim burdaki ona aciyanlarin cogundan daha yuksek geliri vardir.
Bende bekarken baba evinde çok sıkıntılı geçirdigimiz günler oldu.Üzülme canım hayat bu her halime şükürler olsun yaşıyorum oglum yanımda sağlıklı eşim haram lokma geçirtmedi bogazımdan şuan gelirimizden fazla borcumuz var Araf dayım şıkışıp kaldım ama klimam yok vs yazan birine üzülemiyorum malesef
Hamileyken çok terlerdim evimiz dar ve baskın
Bırak klimayı vantilatör bile alamadık hergün suyun altına defalarca girmeme rağmen serinlemiyordum
Annesi kabul etmiyor sanırım öyle bi konusu vardı.Yaa kuzum, domatesi peyniri yumurtayı afiyetle ye sonra topla 3-5 parça birşey annenin evine git.kocana da mesaj yaz evde hiç birşey yok açım ben anneme gidiyorum biraz orada kalacağım.
Yahu insanlar uzulmus, hamile kadin ac kaldi diye fakirlik yardimi falan onermisler, konu sahibi calisiyor ve ogretmen, ve evlendiginden beri borclari, klimasi bilmemnesi icin aglayip bir yandan da cocuk istiyorum diye konu acmis,
Allah razı olsun ben parasızım evimizde para yok eşim aç işe gidiyor ben de tek öğün yiyorum ama oğluma günlük az az peynir zeytin taneyle yumurta vs alıyorumBende bekarken baba evinde çok sıkıntılı geçirdigimiz günler oldu.
Şimdi şükür bi eksik yok babamlarda iyi durumda,
Ama hep yarını düşünüyorum, annemler benden iyi onları düşünüyorum hala zordalar sanki gibi gelio psikolojik olarak eskiden kalan bişey sanırım.
Allah yardımcınız olsun düze çıkarsın inşallah sizi,
Bende param yoksa düşünecegim son şey klima olurdu heralde.
Aynen canim ya. Demekki cok durumda. Bosver vicdan meselesiBir de bir sürü insan beğenmiş. Yuh yazıklar olsun size ne diyeyim. Ne olursa olsun hamile bir kadın aç kalmış üzülmeyelim mi? Neymiş karı koca memurmuş. Bir şekilde parasız kalmışlar. Kadın hamile ve aç yani. Kaymakamlık herhalde çalışan maaşı olan insana yardım etmeyecek. O seviyede değiller diye üzülmeyelim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?