Kedimi sahiplendigimde 7 liraya aldığım kedi kumu Mart'ta 110 liraydi
Eki Görüntüle 3180930
Şimdi aynisina baktım ama satıştan kalkmis,aynı kiloda adını duymadığım marka
130 olmus .
8 yılda 8 liralik kumu 130 liraya çıkan bir ekomomimiz varsa kedilerin suçu mu?
İyi, maddi kaygıniz var diye annenize vitamin takviyesi de almayın bu hesapla , onu da sahiplendirin gitsin

Veteriner ücretleri pahalı, kedime endoskopi yaptırdim en uygun yere 2000 lira ödedim. Ama gebeliğini takip edecek özel hastanenin vizite ücreti de zaten 500 falan. Testler birkaç bin lirayı buluyor.
Üstelik hamile kalınca hayvanını sahiplendiren bir insanin kötü karmasinin işleyeceğine ve zaten hep kötü olayları çekip parasının bereketinin iyice gideceğine, hayrını göremeyecegine de inancım tam.
Konu dışı olmasın diye yorumumu da duseyim, sevgili konu sahibi, hiç sigorta girişiniz var mı?
Eğer yıl içinde 90 günlük sigortanız varsa devletten doğum parası alacağınızı biliyor musunuz?
Guncelini bulamadım ama 2021 yılına ait rakamlar sunlarmis (şimdi de üç ile çarpılmış hali falandır)
Eki Görüntüle 3180933
Zaten hamile olunca iş bulmanız imkansıza yakın..o yüzden herhangi bir işe girin, birkaç ay sonra korunmayı bırakırsınız, hem aldığınız parayı dolar altın yapıp birikime ayirirsiniz hem de devletten toplu para alırsınız. Sonra iş yerindeki rahatlığıniza göre ister devam eder ister bırakırsıniz.
Çalışırsanız aklınız başka başka seylere de dagilacagi için süreç sizin için daha kolay geçer.
Çünkü şimdi bütün gün evde , oyalanacak doğru dürüst bir şey yok. Aklınıza devamlı kaybınız gelip durur. Evde kalmak psikolojiyi kötü etkileeyen bir şey..oysa ise gidersen o kosusturmada insanın kendini dinlemeye çok da bir vakti olmaz. hem arkadaş edinirsin.
Yerinde olsam önce iyi kötü bir işe girer sonra çocuk sahibi olurdum.
Zaten her şey el yakiyor...