• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi Sıkıntı Yüzünden Geleceği İçin Sevgilisinden Nişanlısından Ayrılan Bu Durumu Yaşayan?

Konuyu benim ilişkim üzerinden yorum yapmasak aslında
Ben sizin bu konudaki düşüncelerinizi fikirlerinizi merak ettim
daha doğrusu cogunluğun :)

O zaman şöyle diyim, asgari ücret bile olsa çalışıyorsa kadın da çalışır ve sevgi yetebilir. Ama hiç çalışmıyorsa, başkalarının emri altında çalışamam prensiyse, hayalperestse o zaman sevgi yetmez.

Parasız hayat pastasının kremasını yiyemiyorsunuz evet..

Ama sırf parası var diye biriyle evlenmek pastanın arasına tursu koyup yemek gibi birşey bana göre..

O zaman şöyle diyim, asgari ücret bile olsa çalışıyorsa kadın da çalışır ve sevgi yetebilir. Ama hiç çalışmıyorsa, başkalarının emri altında çalışamam prensiyse, hayalperestse o zaman sevgi yetmez.
haklısınız öyle olur teşekkür ederim düşünceleriniz için :)

Çalışmaya gönlümü yok işe girio çıkıyormu bu sorun olurdu bana öbür türlü asgari ücretli bi çalışır bir ben mis gibi olur yetinmeyi de bilirsek tabi ki her şeyin en iyisine sahip olmak şart değil

Karşı apartmanda zengin çift de var kadın evde çalışmasına da gerek yok altında arabası mutlu mu değil huzuru yok karşında ki adam gibi adam ise taş taşır yine yuvasına sahip çıkar

2 yıllık eski sevgilimden bu sebeple ayrıldım.
Ben okuyordum,o mezun olmuştu.İş aramıyordu,çalışmaya da niyet yoktu.
Zamanla sevgi de kalmadı,ayrıldım,hiç pişman olmadım.

2 yıllık eski sevgilimden bu sebeple ayrıldım.
Ben okuyordum,o mezun olmuştu.İş aramıyordu,çalışmaya da niyet yoktu.
Zamanla sevgi de kalmadı,ayrıldım,hiç pişman olmadım.
İnşallah yeni hayatınızda mutlu olursunuz
teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için

Ben çok aykırı bir örneğim sanırım ya da aptal :D hiç önemsemedim maddi durumu, beraber her şeyi yaparız dedim. Hala da uğraşıyorum. Aile dostlarından biriyle evlenip para içinde yüzebilirdim, istemedim. Avukatım, kazandığımı eve harcıyorum her şeyi sıfırdan yapmaya çalışıyorum, eşim de çalışıyor ama tüm kazandığı borçlarına gidiyor.
Beni sevdiği, saydığı, aldatmadığı sürece yanında olacağım. Maddiyatı önemsemiyorum, zamanla çok güzel günler görülür.

Ben esimle evlenmeden once hic biseyi yoktu ama cok azimli ve hirsliydi ve su an bi cok kisinin imrenerek baktigi ve zamannda ayy sen cok guzelsin bula bula bu zurtumu buldun diyenlere3n bile cok iyi bi hayat yasiyirym cok sukur iyiki de parasi yok evi ok diye birakmammisim kocami ve su an cok mutluyum.

Ben esimle evlenmeden once hic biseyi yoktu ama cok azimli ve hirsliydi ve su an bi cok kisinin imrenerek baktigi ve zamannda ayy sen cok guzelsin bula bula bu zurtumu buldun diyenlere3n bile cok iyi bi hayat yasiyirym cok sukur iyiki de parasi yok evi ok diye birakmammisim kocami ve su an cok mutluyum.
Ne güzel canm cok sevndm senin adına
inşallah bir ömür boyuda mutlu olursunuz

bi arkadaşımın yıllar önce nişanlısı askeri ücretin çok az bi üstünde maaşla çalışıyordu kendi bile zar zor geçiniyordu evlenince ailemle otururuz bir süre bile demişti. sonra kız alıştığım hayatı bozamam dedi ayrıldı. ne mi oldu şuan o çocuk türkiyede hatta dünyada ismini duyurmuş bir şirkette genel müdür oldu en kralından evini en lüksünden arabasını da aldı :)

Ben çok aykırı bir örneğim sanırım ya da aptal :D hiç önemsemedim maddi durumu, beraber her şeyi yaparız dedim. Hala da uğraşıyorum. Aile dostlarından biriyle evlenip para içinde yüzebilirdim, istemedim. Avukatım, kazandığımı eve harcıyorum her şeyi sıfırdan yapmaya çalışıyorum, eşim de çalışıyor ama tüm kazandığı borçlarına gidiyor.
Beni sevdiği, saydığı, aldatmadığı sürece yanında olacağım. Maddiyatı önemsemiyorum, zamanla çok güzel günler görülür.

Ben de maddiyata hiç önem vermem, aynen sizin gibiyim.:KK24:

İnşallah yeni hayatınızda mutlu olursunuz
teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için

Rica ederim,amin inşallah.Benimki uç bir örnektir belki,çünkü adam hayatını ailesinin sırtından ve benim maaş kartımdan geçirmeyi planlıyordu,başlarda anlamadım ama sonradan iş arsızlığa döndü.

Geçti gitti şükür.

Konuyu benim ilişkim üzerinden yorum yapmasak aslında
Ben sizin bu konudaki düşüncelerinizi fikirlerinizi merak ettim
daha doğrusu cogunluğun :)

bu yorumundan anlaşılıyor ki evde yayılıp koca parası yemeyi hayal eden kadınlardansın eh nişanlın da bu şartlar sağlayamadığı için şutladın adamı yazık yani :))

Sen sevgiliyken bu durumu bu kadar kafaya taktıysan evlenince daha beter bir hal alır bu bir gerçek.

çok aşıksan ikinizde mesleğinizi elinize alıp ,maddi olanakları elde etmeden evlenmeyecekseniz sabır edeceksiniz.

tek çözüm bu maalesef.

Back
X