arkadaşlar ciddi sorunlar yaşıyoruz.evleneli 1,5 yıl oldu falat hala maddi problemlerimizi aşmış değiliz.eşimin bizim için harcaması gereken parayı ailesine harcaması tüm düğün borçlarını ailesiyle ilgili harcamaları evlendikten sonraya bırakması sebebiyle maddi problemler yaşıyoruz.bu problerin sebebide ona göre benim(açık olarak ifade etmesede beni suçluyor düğün istemem falan)
evde ben tasarruf ettikçe borçları için yardım ettikçe borçtur ödenir umudumuzu kaybetmeyelim sıkmayalım dedikçe gurur yapıp işler dahada sarpa sarıyor.
Bugünkü problemin başıma deli gibi ağrılar saplanmasına sebep olan şeyse benim bikaç ay önce korunmayı bırakıp(ortak karar) hamile kalmam fakat hamileliğimin düşükle sonuçlanması idi.olaya ikimizde çok üzüldük ama hiç bir erkek kadın kadar üzülemez bundan eminim.sonra ikimizde tekrar bebek istedik bunun içinde yakınlaşmamızın artması gerekti bunuda konuşmuştuk.sorun bizim maddi problemlerden veya yıpranmışlıktan sürekli evde küs kalmalarımız günlerce birbirimize yakınlaşmamızdan dolayı 3 aydır gebelik sağlayamadık.dün gece yine böyle bi geceydi faturalar nasıl ödencek die yollar ararken (kavgada etmedik ama) birbirimize uzak davrandık.zihnimiz sürekli maddi problmlerle dolu.tamda döngümün en verimli zamanları idi bunu onada söylemiştim.gece zihnim çok yorgun dedi.sabah bende eşime msj attım sürekli çok istediğimiz şeyleri erteliyoruz kendimizi veremiyoruz artık diye bir msj attım.sonrasında beni aradı demediğini bırakmadı maddi problemlerden girip benim ona destek olup olmamamdan bişeyi beceremediğimden ailemden girdide çocuğun olmuyora kadar geldi mevzu.çocuğum olmuyorsa nasıl hamile kaldım.olmayadabilir gayet normal bişey.bende allah büyük senin gibi bi adamdan çocuk sahibi olmama izin vermedi her işte vardır hayır dedim.seninde olmuyor dedim en son aileni arıyorum seni almaya gelsin bu böyle olmuyorla kapattık telefonu.canım çok sıkıldı ben daha acısını atlatamamışken nasıl böyle ortak bi yaraya çirkince çomak sokabilir.söylediği h,ç bşey umrumda değil ayrılmak istemesi falan hiç koymadı bana ama ben böyle büyük bi sınav verirken yarama çare ararken beni nasıl eleştirebilir böyle bişeyle.ailem farklı şehirde şimdi kalkıp gitsem gidecek param yok bi yolunu bulup giderim.şimdiye kadar çok söyledik böyle ağır şeyler ayrılmalar etmeler sinir anında ama asla bebek konusunda olunca çok canıma dokundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?