- 2 Şubat 2017
- 256
- 166
- 23
- 29
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
Maaşının tamamını telefona mı yatırmış? Niye taksitle almıyor, ya da sizi idare edebilecek ucuz bir telefon almıyor ki? Gereksiz bir harcama yapmışsınız, bence harcamalarınıza dikkat edin.
Allah agiz tadiyla huzurlu bir yasam nasip etsin size ve cumlemize de insallah..Slm kızlar
benim sorunum başlıktada gördüğnüz gibi maddi sıkıntılarımız. bu ay telefonum bozulduğu için eşim maaşını alır almaz bana telefon almış maaşının yarısıylada tel borcunun yarısını kapatmış. bize bişey kalmadı. kira faturalar 2 çocuk onların masrafları mutfak masrafı derken baya para lazım. daha maaş alalı 1 hafta oldu evde para yok napcamı bilmiyorum inanın. eşimde asgari ücretten biraz fazla alıyor normalde yetiyor çok şükür. tam rahatladık biraz kenara koyalım diyoruz hooop bi masraf daha çıkıyor. evimizde nazar mı var bereketsizlikmi anlamadık. balkonumda çok sayıda çiçeğim var çicek bahçesi gibidir komsularım ev sahibine keşke o evde biz otursak falan diyomuş nazar mı değiyor anlamadım. bildiğiniz bereket duası yada önerebileceğiniz başka şeyler varmı kızlar. çok stres yapmış durumdayım şuan
Dondurucuya attığınız bişeyler var mıydı? Yemeklik için para harcamadan yapardınız..
Bir de, telefonunuz ne kadar?
Allah agiz tadiyla huzurlu bir yasam nasip etsin size ve cumlemize de insallah..
Ara sirada hepimize olur boyle seyler,hersey ust uste gelir,kendimizi evimizi bereketsiz ve hatta sansiz..oncelikle uzulme ve dilinden duayi esirgeme,bakara suresini ac evin icinde okunsun,cuma gunleride cuma suresini ac ve sirkeyle guzelce temizle evini,allahin izniyle iyi gelecek ferahlarsiniz..
İşte.. Nazar değildir hesapsızlıktır üzülmeyin.hepsini değil yarısını ödemiş eşim hesap kitap hiç bilmez taksit yapsaydın dedim uzun vadede ödemeyi sevmiyorum verelim kurtulalım diyor
Ee böyle olunca milletin nazarına gerek kalmaz ki allah aşkına mantıklı olarak harcama yapın kazandığınız zaten asgari ücretten biraz fazlaymış....hepsini değil yarısını ödemiş eşim hesap kitap hiç bilmez taksit yapsaydın dedim uzun vadede ödemeyi sevmiyorum verelim kurtulalım diyor
Ee böyle olunca milletin nazarına gerek kalmaz ki allah aşkına mantıklı olarak harcama yapın kazandığınız zaten asgari ücretten biraz fazlaymış....
2 çocuk ,asgari ücrete yakın maaş ,1500 tl lik peşin alınan telefonla nasıl nazar oluyor.
Hee nazar var. Maaşın yarısını tlfna yatırın sonra subhanake okuyun. :)))
nazar dediğim şey her ay ek masraf çıkması ummadığımız şeyler bir bakıyorsun bozulmuş oyüzden öyle dedim.
Yazdıktan sonra gördüm:))ayy güldürdün benievet haklısın nazar kısmını açıklamıştım yukarda görmedin heralde :)
Yanlis anlamayin yargilamak bana dusmez ama esiniz
Bozulmuş ise uygun fiyatli birşey alirsiniz yada ikinci el.
Hepimizde birşeyler çikiyor, bunun adi nazar değil, hayat. Üstelik zaten sadece asgari ücret ile geçinmek zor ve neredeyse imkansiz. Soğan almak bile kilosu 6-7 lira.
Ve eşinizi anlayamiyorum. Yani cidden yetişkin adam, evde ekmegin olmasi, cep telefonundan daha önemli olduğunu anlayamiyormu? Siz niye cep telefonunu geri götürmediniz bayiye ve cok daha ucuz bir model almadiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?