- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
Maaşi telefona yatirmak nedir yaa 2.el uygun bir telefonu taksitle alabilirdi yada faturalandirip ayda toplam 60 ödiyerek 0 alabilirdi.otursun telefonu yesin artıkSlm kızlar
benim sorunum başlıktada gördüğnüz gibi maddi sıkıntılarımız. bu ay telefonum bozulduğu için eşim maaşını alır almaz bana telefon almış maaşının yarısıylada tel borcunun yarısını kapatmış. bize bişey kalmadı. kira faturalar 2 çocuk onların masrafları mutfak masrafı derken baya para lazım. daha maaş alalı 1 hafta oldu evde para yok napcamı bilmiyorum inanın. eşimde asgari ücretten biraz fazla alıyor normalde yetiyor çok şükür. tam rahatladık biraz kenara koyalım diyoruz hooop bi masraf daha çıkıyor. evimizde nazar mı var bereketsizlikmi anlamadık. balkonumda çok sayıda çiçeğim var çicek bahçesi gibidir komsularım ev sahibine keşke o evde biz otursak falan diyomuş nazar mı değiyor anlamadım. bildiğiniz bereket duası yada önerebileceğiniz başka şeyler varmı kızlar. çok stres yapmış durumdayım şuan
Asgari ücretten biraz fazla alan birinin 1500lük tel.kullanması tam bir saçmalik.bizim gelirimiz onun 5 katı telefonlarimiz 900liralik.e o telefon sizin karninizi doyursun ozamandondurucuda yemeklik var eşim bugün etli yemek istedi etin fiyatlarıda malum para yok diyorum verdimya sana diyor. verdiğide 1000 lira onunla kira faturalar mutfak masrafına ayırdım ama bize bişey kalmadı ay sonunu nasıl getircez bilmiyorum. telefonum 1.500 lira
Ayağınızı yorganına göre uzatmıyorsunuz sonra da nazar var göz var diyorsunuz yapmayın yani asgari ücretten biraz fazla alan 2 çocuğu olan bir insan maaşının yarısıyla size telefon alıp yarısıyla nasıl kendi tel borcunu ödüyor kaç paralık telefon kullanıyorsunuz siz? elinde para kalmayacağını bile bile uzun vade taksit yaptırmamak ne demek? hiç mi düşnmüyor ne yiyip içeceğiz diye ya da siz neden telefon alırken yanında değilsiniz uygun birşey alsaydınız. Ya da bu ay almasaydınız bende anlamyorum üç kuruş maaş alan insanların pahalı telefon kullanmalarını.
Nazar filan degil dengesiz hesapsiz harcamalariniz sizi bu duruma getirmis. Maasin yarisini telefona verirsen internette gorursun et yemeklerini diyeceksin cani et istediginde beyefendininSlm kızlar
benim sorunum başlıktada gördüğnüz gibi maddi sıkıntılarımız. bu ay telefonum bozulduğu için eşim maaşını alır almaz bana telefon almış maaşının yarısıylada tel borcunun yarısını kapatmış. bize bişey kalmadı. kira faturalar 2 çocuk onların masrafları mutfak masrafı derken baya para lazım. daha maaş alalı 1 hafta oldu evde para yok napcamı bilmiyorum inanın. eşimde asgari ücretten biraz fazla alıyor normalde yetiyor çok şükür. tam rahatladık biraz kenara koyalım diyoruz hooop bi masraf daha çıkıyor. evimizde nazar mı var bereketsizlikmi anlamadık. balkonumda çok sayıda çiçeğim var çicek bahçesi gibidir komsularım ev sahibine keşke o evde biz otursak falan diyomuş nazar mı değiyor anlamadım. bildiğiniz bereket duası yada önerebileceğiniz başka şeyler varmı kızlar. çok stres yapmış durumdayım şuan
Askari ücretten biraz fazla kazanan 2 çocuklu bir baba İçin sigara içmek lükstür. Bırakmasını rica edin . O zaman bayağı tasarruf olur. Nazar duasını e- devletten öğrenebilirsiniz. Alo fetva hattı kapanıp e devlette taşındı
Bu gelirle sigara lüks olduğu gibi binbeşyüzlük telefonda lüksEvet sigarayı acilen bırakması lazım normalde söylüyorum zaten ama artık biraz daha baskı yapmam lazım.
Bu gelirle sigara lüks olduğu gibi binbeşyüzlük telefonda lüks
Eşi yapmış bir hata haklısınız benim telefonum max 200 liradır isteyene markasini modelini söylerim annemin telefonundan yazıyorum buraya. Ama ortada küçük çocuklar var son cümleniz çok acımasız kayıtsız kalamadımAsgari ücretten biraz fazla alan birinin 1500lük tel.kullanması tam bir saçmalik.bizim gelirimiz onun 5 katı telefonlarimiz 900liralik.e o telefon sizin karninizi doyursun ozaman
Belki bu siteden atılacağım ama gerçekten umrumda değil, siz nasıl bir insansınız ya?Asgari ücretten biraz fazla alan birinin 1500lük tel.kullanması tam bir saçmalik.bizim gelirimiz onun 5 katı telefonlarimiz 900liralik.e o telefon sizin karninizi doyursun ozaman
Hakli bir insanBelki bu siteden atılacağım ama gerçekten umrumda değil, siz nasıl bir insansınız ya?
Haklı da olsa üslûp farkı denen bişey var.Telefonu yesinler ne demek , kadıncağız zaten sıkıntı içinde hatalı da olsa böyle mi söylenmeli? Mutsuz insanların buraya gelip mutsuzluklarını , öfkelerini burdan çıkardığını düşünüyorum bazen.Hakli bir insan
Cok üstüne gidilmiş konu sahibinin.konu sahibi eşiniz size masraflar konusunda cok güvenmiş.buzlukta birseyler var mı onları kullanın yazın zaten agır yemekler yenmiyor kızartma makarna gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?