Maddi sıkıntılar ..

Ya burdakilerde bi garip telefon bozulsa masraf çıksa konu sahibesine birşey söylüyorlar tamam olabilir kocası hesap yapamamış ama burda kadının ne suçu var ki? Hepimizin geçim derdi zor canım biz 4bin'le bile geçinemiyoruz yetmeyecek gibi geliyor

öyle bişeye izin vermezdi biliyorum. evdeki para yeter zannediyor ay sonuna kadar ondan rahat eşim biraz idareli kullanırım normalde oda yetirir zannediyor. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Nasil iradeli kullanmak bu? Asgari ücret 1600 lira. Cep telefona harcadiği 700 lira. Bunun kirasi var. Ülkede et 100 liraya dayandi. Hani bir çocuk bile bunu hesaplar.

Konu açma niyetiniz ne tam anlayamadim. Yeni telefon ile hava atmak mi? Komşularin sizin kiskanmasimi?

Yoksa cidden rahatsiz olsaydiniz o cep telefonu geri götürürdünüz. Evde çocuklarin yemej yiyebilmesi, eşinizin kizginliğindan daha önemli olmalidir.

Iyi okumamışsınız sanırım cevapları falanda okusaydiniz anlardınız ne demek istediğimi. Evet telefonumla hava atıyorum komşularım kıskanıyor hay allahım ya yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen.

Kim kadına sen suçlusun dedi ki?

Karisi nazar dediğine göre ona yorum yapıcaz. Siz de 4000 maaşınızla 4000 lik telefon alsanız nazar deseniz aynısı soylenirdi

Telefonu aldığınız yere iade edip parayı geri alın, daha ucuz bir telefon seçin.
Onu da taksite bağlatın.
Kalan para sizi ay sonuna kadar idare eder. Asgari ücretten biraz fazla bir maaşla 2 çocuklu aile zaten kıt kanaat geçinir.
Madem eşiniz hesap kitap bilmiyor bu tür yüklü alışverişleri sizinle konuşmadan yapmamasını söyleyin.
Nazar,bereket vb. Hususları elbette inkar etmiyorum ama sizin durumunuzun bunlarla bir ilgisi yok. Hepimizin evinde her ay extra masraflar çıkıyor. Hem de hiç aklımıza gelmeyen masraflar...
Çiçeklerde komşularınızın gözü kalsa en fazla çiçekler solar veya kurur.
Aklınızı bu boş düşüncelerle doldurmayın.
Çocuklarınızın durumunu ve yaşlarını bilmiyorum ama siz de part-time çalışabileceğiniz veya evden yapabileceğiniz işleri araştırın.

Asgari ücretten biraz fazla maaşla çocuklar, siz, kira vs. İyi geciniyorsunuz valla. Bizim ev kendimizin maaş da fena değil ama kenara koyamiyoruz. Helal valla.
Konu sahibinden ev ekonomisi dersi almalıyız bence... Aynı şekilde ev kendimizin , ikimiz de çalışıyoruz, tek çocuğumuz var ama acayip de masrafımız var.

Canım benim Allah yardımcın olsun,biz iki kişiyiz bizim mutfak masrafımız 500 lira,bu ay bende market değişikliği yapıcam

Duanızı yapın tabiki de biraz da matematik öğrenin.
Eşiniz konuya çok uzak belli iş size kalacak. Kalem kağıt alın gelir gider tek tek yazın o da görsün ne nereye gidiyor elde ne kalıyor. Buzdolabına yapıştırın.
sonra sana para verdim nerde etli yemek demesin.
telefon vs gibi elzem olmayan ihtiyacları da daha uygun fiyatlılardan secin. taksit yaptırın.

Karisi nazar dediğine göre ona yorum yapıcaz. Siz de 4000 maaşınızla 4000 lik telefon alsanız nazar deseniz aynısı soylenirdi
Tamam da burda kadının bi suçu yok kocasının var,karısı nazar diye ev sahibine söylenenleri söylemiş maaşının yarısıyla telefon alması kocasının problemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…