- 2 Şubat 2017
- 256
- 166
- 23
- 29
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
Yazdıktan sonra gördüm:))
nazarla alakası yok. emin olun herkesin evinde her ay ek masraf çıkıyodur. hayat bu.
Bazen öyle dönemler oluyor hayatta bir süre sınanıyor insan, umarım sizinki de öyle bir şeydir ve bu dönemin bitmesine az kalmıştır.hee iyi :)
Bazen öyle dönemler oluyor hayatta bir süre sınanıyor insan, umarım sizinki de öyle bir şeydir ve bu dönemin bitmesine az kalmıştır.
öyle bişeye izin vermezdi biliyorum. evdeki para yeter zannediyor ay sonuna kadar ondan rahat eşim biraz idareli kullanırım normalde oda yetirir zannediyor. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Nasil iradeli kullanmak bu? Asgari ücret 1600 lira. Cep telefona harcadiği 700 lira. Bunun kirasi var. Ülkede et 100 liraya dayandi. Hani bir çocuk bile bunu hesaplar.
Konu açma niyetiniz ne tam anlayamadim. Yeni telefon ile hava atmak mi? Komşularin sizin kiskanmasimi?
Yoksa cidden rahatsiz olsaydiniz o cep telefonu geri götürürdünüz. Evde çocuklarin yemej yiyebilmesi, eşinizin kizginliğindan daha önemli olmalidir.
Kim kadına sen suçlusun dedi ki?Ya burdakilerde bi garip telefon bozulsa masraf çıksa konu sahibesine birşey söylüyorlar tamam olabilir kocası hesap yapamamış ama burda kadının ne suçu var ki? Hepimizin geçim derdi zor canım biz 4bin'le bile geçinemiyoruz yetmeyecek gibi geliyor
Karisi nazar dediğine göre ona yorum yapıcaz. Siz de 4000 maaşınızla 4000 lik telefon alsanız nazar deseniz aynısı soylenirdiYa burdakilerde bi garip telefon bozulsa masraf çıksa konu sahibesine birşey söylüyorlar tamam olabilir kocası hesap yapamamış ama burda kadının ne suçu var ki? Hepimizin geçim derdi zor canım biz 4bin'le bile geçinemiyoruz yetmeyecek gibi geliyor
Telefonu aldığınız yere iade edip parayı geri alın, daha ucuz bir telefon seçin.Slm kızlar
benim sorunum başlıktada gördüğnüz gibi maddi sıkıntılarımız. bu ay telefonum bozulduğu için eşim maaşını alır almaz bana telefon almış maaşının yarısıylada tel borcunun yarısını kapatmış. bize bişey kalmadı. kira faturalar 2 çocuk onların masrafları mutfak masrafı derken baya para lazım. daha maaş alalı 1 hafta oldu evde para yok napcamı bilmiyorum inanın. eşimde asgari ücretten biraz fazla alıyor normalde yetiyor çok şükür. tam rahatladık biraz kenara koyalım diyoruz hooop bi masraf daha çıkıyor. evimizde nazar mı var bereketsizlikmi anlamadık. balkonumda çok sayıda çiçeğim var çicek bahçesi gibidir komsularım ev sahibine keşke o evde biz otursak falan diyomuş nazar mı değiyor anlamadım. bildiğiniz bereket duası yada önerebileceğiniz başka şeyler varmı kızlar. çok stres yapmış durumdayım şuan
Konu sahibinden ev ekonomisi dersi almalıyız bence... Aynı şekilde ev kendimizin , ikimiz de çalışıyoruz, tek çocuğumuz var ama acayip de masrafımız var.Asgari ücretten biraz fazla maaşla çocuklar, siz, kira vs. İyi geciniyorsunuz valla. Bizim ev kendimizin maaş da fena değil ama kenara koyamiyoruz. Helal valla.
Tamam da burda kadının bi suçu yok kocasının var,karısı nazar diye ev sahibine söylenenleri söylemiş maaşının yarısıyla telefon alması kocasının problemiKarisi nazar dediğine göre ona yorum yapıcaz. Siz de 4000 maaşınızla 4000 lik telefon alsanız nazar deseniz aynısı soylenirdi
Yanlış olduuuTamam da burda kadının bi suçu yok kocasının var,karısı nazar diye ev sahibine söylenenleri söylemiş maaşının yarısıyla telefon alması kocasının problemi
kadın dememiş ki telefonumu kıskandılar diye terslemek icin yer aramak olmuş sizin ki evimi mi kıskanıyorlar diyorlarKarisi nazar dediğine göre ona yorum yapıcaz. Siz de 4000 maaşınızla 4000 lik telefon alsanız nazar deseniz aynısı soylenirdi
Yanlış oldu obur üyeye yazıcaktımsizi hiç anlayamıyorum insanın üstüne gitmek icin elinizden geleni yapıyorsunuz kadın telefon aldım kıskandılar mi demiş orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?