arkadaslar fikirlerinizi bekliyom lütfen dün ben aradım bunu yine dedim tmm sevgili olma benle ben olman için aramıyom dedim ben sadece sebebini bilmek istiyorum dedim bilmek hakkım dedim sebebini söledim ya dedi ya dedim sen bana iki gün önce ara sorularına cevap vercem demedinmi dedim söledin dedim agladım diye seni dinlemedigimi düşünüp ayrılman bahane dedim öle ayrılık sebebi olmaz dedim özlem sen beni anlamıyosun dedi evet seni uyarmıstım ama sen sorun cıkardın dedi bana gercek sebebini söle dedim bak dedi ben askerde ilişki istemi,yom dedi burda yürümeyecegini anladımd edi ama sivilde olur dedi sivilde konuscaz dedi bekle beni dedi ya dedim ned emek sivilde ya istiyosundur beni ya istemiyosundur dedim özlem benim burada duygum yok dedi bana karsı duygun vamı yokmu dedim bahaneleri bırak dedim hayır bahane degil dedi benim askerde duygum yok burda duygusuzum dedi ya bu ne istediginimi bilmiyo?arkadaslar ben anlamaadım bişi yaa acık kapı bırakıyo sivilde olur diyo ee bence duygularından emin degil cğnkğ biz askerde sevgili olduk ondan önce yüzyüze sevgili olmadık hic yani bişi paylasamadık dedimki madem öle askerde olmuyo neden basta teklifimi kabul ettin dedim askım diyodun burnumda tütüyon diyodun hepsi yalanmıydı dedim hayır yalan degildi samimiydim dedi ama kendinimi kandıryıo benimi anlamadım cıkmaz sokaktayım sanki cıkamıyom işin içinden az konustuk nöbetim var şimdi dedi 9 dan sonra ara dedi ozman arayamam dedim sen ara bide dedim ttmm ben yarın arayacam seni dedi ama atlattımı acaba of offf