Maddi zorluk

Siz şu an nerede kalıyorsunuz ?

Eşiniz yurtdışında hangi ülkede ise orada iş bulup aylık aylık ödesin

Sonra da sizi yanına aldırsın

Belki yurtdışında daha güzel bir hayat kurarsınız.

Hayır sınırdan falan almıyorlar.
Kim anlatıyor bunu size ya?
Bundan 8 9 yıl önce benim babamda iflas etti, iflas etti dediğim çalıştığı şirket battı hakkında davalar açıldı, maaş alamayınca tefeciye falan bulaştı. 10 yıl öncesinin parasıyla 80bin küsür lira. O dönem ayrılma durumları vardı ama hiç annemi yüz üstü bırakmadı. Evet sizin eşiniz sizi yüz üstü bıraktı. 500bin borç yapacak kapasitede bir insan sınırdan alınmayacağını bilir. Ya eşiniz ya da siz yalan söylüyorsunuz.
Bilemiyorum, eğer konunuz gerçekse eşinizin doğruyu söylediğini düşünmüyorum. Ki kaçak kaçak bir şekilde iş yapması lazım.

O kurum hangi kurum bi ben atanamadim heralde cok konu dışı ama gercekten ilgimi cekti vallahi artık atanma yollari ariyorum 80 90 puan da işe yaramiyor e kpss de

hepimizi trilyoner sandı zaar
Şurada iki güne bir açılan geçinemiyorum konularını ve cevaplarını okusa, şansını burada dememezdi muhtemelen

Umarım eşine inanan onun için üzülen, muhtemelen çocukla ortada kalmış bir kadın yoktur gerçekten de bizi keklemeye çalışıyordur.

Yemin ederim ayni seyi dusundum. Ozellikle konunun altindaki ibadetlerimi yerine getiririm falan kismi beni cok rahatsiz etti

evet umarım öyle değildir. eşini yurtdışında biçare düşünüyorsa bence çok yanılıyor.

hepimizi trilyoner sandı zaar
Hepimiz değilse de bı tane bulsam yeter dedi ama olmadı... öbür forumlarda kopyala yapıştır geziyodur şimdi...bu abla erkek bile olabilir haa bak şimdi aklıma geldi , yoksa bütün kadınlar bilir buranın fakir platformu olduğunu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…