- 1 Eylül 2014
- 26.100
- 30.469
- 798
- 35
- Konu Sahibi gulhann9494
-
Siz şu an nerede kalıyorsunuz ?Yanıtladığınız için teşekkür ederim. Babam ben küçükken vefat etti, annem başkası ile evlenmişti yıllardır görüşmüyoruz. Eşimin ailesi başka şehirde onların da durumu yok. Burda kirada kalıyor, icradan eşyalara el koyacaklarını düşünüyorum. İcra davası açıldı duyduğumuz kadarı ile sınırdan geçerken alıyorlar. Eşim bencil bir insan değil, hep konuşuyoruz. O da yollarını arıyor. Fakat ben burda elim kolum bağlı duruyorum, huzursuzluğum bu yüzden. Bir şeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum fakat ne olduğunu bilmiyorum.
Konuyu çok havada bırakmışsınız.
Başka türlü cevaplar, dönüşler bekliyordunuz muhtemelen, o da olmayınca teşekkür edip çıkmışsınız.
Hayır sınırdan falan almıyorlar.Yanıtladığınız için teşekkür ederim. Babam ben küçükken vefat etti, annem başkası ile evlenmişti yıllardır görüşmüyoruz. Eşimin ailesi başka şehirde onların da durumu yok. Burda kirada kalıyor, icradan eşyalara el koyacaklarını düşünüyorum. İcra davası açıldı duyduğumuz kadarı ile sınırdan geçerken alıyorlar. Eşim bencil bir insan değil, hep konuşuyoruz. O da yollarını arıyor. Fakat ben burda elim kolum bağlı duruyorum, huzursuzluğum bu yüzden. Bir şeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum fakat ne olduğunu bilmiyorum.
Konu sahibi sen bizi keklemiyorsan muhtemelen adam seni kekliyor. Koca koca değil adeta Dönüş filmi Kadir İnanır. Hiç boş yere hasretiyle yanmasın gönlünüz.
O kurum hangi kurum bi ben atanamadim heralde cok konu dışı ama gercekten ilgimi cekti vallahi artık atanma yollari ariyorum 80 90 puan da işe yaramiyor e kpss deEviniDeki eşyaları haczedemezler, bu kanun değişmişti yollar önce yani bu konuda rahat olabilirsiniz. Eşiniz de yurt dışında tuvalet temizleyecek ama girecek bir işe. Siz de şeker hastasıyım demeyeceksiniz, ekpss çalışıp atanın şeker hastası olup engelli raporuyla ekpss girip atanan kişiler var çalıştığım kurumda. Bebeğiniz de 2 yaşına gelmek üzere. Onu da kreşe verirsiniz. Yani yardımla filan zor ama pes etmeyin.
Boyun bosun devrilsin, kör olasın İbrahim.ay bi bebe daha kalır başına bi de
Boyun bosun devrilsin, kör olasın İbrahim.
Şurada iki güne bir açılan geçinemiyorum konularını ve cevaplarını okusa, şansını burada dememezdi muhtemelenhepimizi trilyoner sandı zaar
Yemin ederim ayni seyi dusundum. Ozellikle konunun altindaki ibadetlerimi yerine getiririm falan kismi beni cok rahatsiz ettiYa günahını almayayım ama bence olta bu konu...eşimin 500000 borcu olacak, yurtdışına kaçıp saklanacak , ben de şeker hastasıyım diyerek kucağımda çocukla forumlarda çalışmadan, malımı mülkümü satmadan para bulma derdine duşücem? Serin geldi bana , bilemiyorum Altan
Ayrica artık kimin 500 bin borcu yok ki?
Şurada iki güne bir açılan geçinemiyorum konularını ve cevaplarını okusa, şansını burada dememezdi muhtemelen
Umarım eşine inanan onun için üzülen, muhtemelen çocukla ortada kalmış bir kadın yoktur gerçekten de bizi keklemeye çalışıyordur.
Hoff filmden kesitler geliyor aklıma, moralim bozuldu yine.yaa kadına parmakları bastırdı kağıtlara meğer boşanma evraklarıymış
Hepimiz değilse de bı tane bulsam yeter dedi ama olmadı... öbür forumlarda kopyala yapıştır geziyodur şimdi...bu abla erkek bile olabilir haa bak şimdi aklıma geldi , yoksa bütün kadınlar bilir buranın fakir platformu olduğunu bencehepimizi trilyoner sandı zaar
Hoff filmden kesitler geliyor aklıma, moralim bozuldu yine.
Hepimiz değilse de bı tane bulsam yeter dedi ama olmadı... öbür forumlarda kopyala yapıştır geziyodur şimdi...bu abla erkek bile olabilir haa bak şimdi aklıma geldi , yoksa bütün kadınlar bilir buranın fakir platformu olduğunu bence
Ölen çocuğunu babası gelip son kez görecek diye gömmemesi...arabanın başında bebeyle sarılışmaları
Ölen çocuğunu babası gelip son kez görecek diye gömmemesi...
Geçen yıl bebeğine avakado yediren kadını görgüsüz diye linçlemişliğimiz bile var çok şükürFakfakir hem de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?