- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.019
- 548
- Konu Sahibi gulhann9494
-
Zaten şimdi de yok..evde dikiş dikerek borç mu ödeyeceksiniz kendinizi mi geçindireceksiniz ? En azından nerede olduğunu bilir görüş günü gider görürsünüz.Üstelik şu an eşiniz bırakın borcunu ödememekten hapse girmeyi bir insanın canına kast etse hapse girmez .. öyle dolu hapishanelerTam olarak o sebeple gelemiyor. Eşim hapse girerse tek başıma yapabileceğim hiçbir şey kalmayacak.
ödeyeceğim diye imza atarsa girer, hiçbir şey imzalamadıysa girmez.
Tamam icra için söylemiştim.Malesef sadece eve icra gelmesini önleyebiliriz.
O hayırsevere ulaşabilirseniz bize de bı el atsın yaaa , herkesin borcu girtlakta, bı tek kaçanın anası ağlamıyor, bizimkiler hep yastamerhabalar. Bizim yaklaşık 500bin borcumuz var. Eşimin iş yeri battı ve maddi problemlerimizden yurtdışına gitti. Orda da iş bulamadı ve şimdi bankalardan dolayı geri de gelemiyor. Küçük bir kızım var bakımında zorlandığım. Kızım babasız, ben yalnız kaldım. Borçlarımızı ödeyemiyoruz ve evime icra gelmek üzere. Kendim evde bir şeyler dikerek kazanmaya çalışıyorum ve yetemiyorum. Niye gidip çalışmıyorsun derseniz kızım küçük ve şeker hastasıyım, zorlanıyorum. Akıl akıldan üstündür diyerek sizlere danışmaya karar verdim. Zengin hayırseverlere ulaşmaya çalıştım fakat kimseden dönüş alamadım. Dernekler, vakıflar denedim. Devlet desteği vb. Hiçbir şey olmadı.
Dini ibadetlerimi elimden geldiğince yerine getiririm ve normalde çok yardımsever bir insanım. Durumumuz iyiyken yardımlarımızı eksik etmezdik. Şimdi dönüp kendime baktığımda isyan etmekten alamıyorum kendimi. Lütfen sizlere ulaşabildiysem bana bir akıl verin.
Valla 20.000 cekmis odememıs babam. Ve hapse girdi. Biz abukat tutup cıkardık. Sonra o parayı fazlasıyla belirlenen sürede geri odedk. 1 buck sene olmadı olalı yasa deistiyse bilememAma kadın ne yapsın bir başına bebeğiyle. Hiç bir plan yapmayan erkeklere sinir oluyorum…
Düzenleme; hapse girilmiyor diye biliyorum ben.
önceliklw gecmis olsun .merhabalar. Bizim yaklaşık 500bin borcumuz var. Eşimin iş yeri battı ve maddi problemlerimizden yurtdışına gitti. Orda da iş bulamadı ve şimdi bankalardan dolayı geri de gelemiyor. Küçük bir kızım var bakımında zorlandığım. Kızım babasız, ben yalnız kaldım. Borçlarımızı ödeyemiyoruz ve evime icra gelmek üzere. Kendim evde bir şeyler dikerek kazanmaya çalışıyorum ve yetemiyorum. Niye gidip çalışmıyorsun derseniz kızım küçük ve şeker hastasıyım, zorlanıyorum. Akıl akıldan üstündür diyerek sizlere danışmaya karar verdim. Zengin hayırseverlere ulaşmaya çalıştım fakat kimseden dönüş alamadım. Dernekler, vakıflar denedim. Devlet desteği vb. Hiçbir şey olmadı.
Dini ibadetlerimi elimden geldiğince yerine getiririm ve normalde çok yardımsever bir insanım. Durumumuz iyiyken yardımlarımızı eksik etmezdik. Şimdi dönüp kendime baktığımda isyan etmekten alamıyorum kendimi. Lütfen sizlere ulaşabildiysem bana bir akıl verin.
Kiziniz kac yasinda? Seker hastaligi calismaya engel degil. Burda herkes bilir yillardir seker hastasiyim ve kopek gibi calisiyorummerhabalar. Bizim yaklaşık 500bin borcumuz var. Eşimin iş yeri battı ve maddi problemlerimizden yurtdışına gitti. Orda da iş bulamadı ve şimdi bankalardan dolayı geri de gelemiyor. Küçük bir kızım var bakımında zorlandığım. Kızım babasız, ben yalnız kaldım. Borçlarımızı ödeyemiyoruz ve evime icra gelmek üzere. Kendim evde bir şeyler dikerek kazanmaya çalışıyorum ve yetemiyorum. Niye gidip çalışmıyorsun derseniz kızım küçük ve şeker hastasıyım, zorlanıyorum. Akıl akıldan üstündür diyerek sizlere danışmaya karar verdim. Zengin hayırseverlere ulaşmaya çalıştım fakat kimseden dönüş alamadım. Dernekler, vakıflar denedim. Devlet desteği vb. Hiçbir şey olmadı.
Türkiyedeki yasalara bilmedigim icin, nasil olur bilmiyorum, ama almanyadaki gibi iflas bildirme gibi birsey yok mu. Yani ödeyecek imkani yoksa
Ya günahını almayayım ama bence olta bu konu...eşimin 500000 borcu olacak, yurtdışına kaçıp saklanacak , ben de şeker hastasıyım diyerek kucağımda çocukla forumlarda çalışmadan, malımı mülkümü satmadan para bulma derdine duşücem? Serin geldi bana , bilemiyorum AltanBen anlayamadım, madem orda iş yok adam neden Türkiyede çalışmıyor? kaçıp gitmek yerine bir avukatla görüşsün, iflas açıklar alan borçları da taksitler.
Kiziniz kac yasinda? Seker hastaligi calismaya engel degil. Burda herkes bilir yillardir seker hastasiyim ve kopek gibi calisiyorum
Umarim oyle degildirben de öyle gayet geceli gündüzlü çalışıyorum. fakat sorunlu değil benim durumum, regule devam ediyor. konu sahibi sık sık düşük yada yüksek krizine giriyorsa güvenemiyor olabilir.
Ya günahını almayayım ama bence olta bu konu...eşimin 500000 borcu olacak, yurtdışına kaçıp saklanacak , ben de şeker hastasıyım diyerek kucağımda çocukla forumlarda çalışmadan, malımı mülkümü satmadan para bulma derdine duşücem? Serin geldi bana , bilemiyorum Altan
Ayrica artık kimin 500 bin borcu yok ki?
İnsnın herkes pahalılıktan muzdarıp .Geceb parayı takmayan olsa 100 mılyarı aynı gun yıyecek olan ınsan bıle ıs yerıne 100 tl ıle sadece 3 kere gıdebılıorum artık servısle gıdecegım dedı .Allah kolaylık versın .merhabalar. Bizim yaklaşık 500bin borcumuz var. Eşimin iş yeri battı ve maddi problemlerimizden yurtdışına gitti. Orda da iş bulamadı ve şimdi bankalardan dolayı geri de gelemiyor. Küçük bir kızım var bakımında zorlandığım. Kızım babasız, ben yalnız kaldım. Borçlarımızı ödeyemiyoruz ve evime icra gelmek üzere. Kendim evde bir şeyler dikerek kazanmaya çalışıyorum ve yetemiyorum. Niye gidip çalışmıyorsun derseniz kızım küçük ve şeker hastasıyım, zorlanıyorum. Akıl akıldan üstündür diyerek sizlere danışmaya karar verdim. Zengin hayırseverlere ulaşmaya çalıştım fakat kimseden dönüş alamadım. Dernekler, vakıflar denedim. Devlet desteği vb. Hiçbir şey olmadı.
Umarim oyle degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?