- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.633
- 548
- 40
- Konu Sahibi gulhann9494
-
Geçen yıl bebeğine avakado yediren kadını görgüsüz diye linçlemişliğimiz bile var çok şükürzengin barindirmayiz burda
Bu filmin senaristi hangi sadoydu acaba, tebrik ediyoruz kendisini.kapkara olmuştu çocuğum hatırlıyorum
Ohoooo geçen yıl avakado 6 ay önce de amasya elma seviyesinde kavga çıktı burda... son zamlardan sonra sen yumurtada elendin zatenkız ben haftada 3 sabah avokadolu yumurta yiyorum :)
zepzengin miyim neyim ayol
dgklşfdkgşdf
Ben demedim mi?Maddi zorluk
Aynı konuyu başka yerlerde de açmış skdjsjshah. Para toplamaya çalışmıyorsa ne olayım.
Maddi zorluk
merhabalar. Bizim yaklaşık 500bin borcumuz var. Eşimin iş yeri battı ve maddi problemlerimizden yurtdışına gitti. Orda da iş bulamadı ve şimdi bankalardan dolayı geri de gelemiyor. Küçük bir kızım var bakımında zorlandığım. Kızım babasız, ben yalnız kaldım. Borçlarımızı ödeyemiyoruz ve evime...bilgiliforum.com
Bu filmin senaristi hangi sadoydu acaba, tebrik ediyoruz kendisini.
Ohoooo geçen yıl avakado 6 ay önce de amasya elma seviyesinde kavga çıktı burda... son zamlardan sonra sen yumurtada elendin zaten
Maddi zorluk
Aynı konuyu başka yerlerde de açmış skdjsjshah. Para toplamaya çalışmıyorsa ne olayım.
Maddi zorluk
merhabalar. Bizim yaklaşık 500bin borcumuz var. Eşimin iş yeri battı ve maddi problemlerimizden yurtdışına gitti. Orda da iş bulamadı ve şimdi bankalardan dolayı geri de gelemiyor. Küçük bir kızım var bakımında zorlandığım. Kızım babasız, ben yalnız kaldım. Borçlarımızı ödeyemiyoruz ve evime...bilgiliforum.com
Afiyet olsun tatlımbenim diyabetim var iyi beslenmem lazım
Afiyet olsun tatlımşaka yaptım ben
Ben de bunu anlamadım.Ben anlayamadım, madem orda iş yok adam neden Türkiyede çalışmıyor? kaçıp gitmek yerine bir avukatla görüşsün, iflas açıklar alan borçları da taksitler.
Bizim kuruma yeni bir istatistikçi atandı engelli puanı 86 imiş. Bölümden bölüme değişiyordur sanırım. Zaten bildiğim kadarıyla onlar da kılavuz çıkarıyorlar. Merkezi atama ile geldiler.O kurum hangi kurum bi ben atanamadim heralde cok konu dışı ama gercekten ilgimi cekti vallahi artık atanma yollari ariyorum 80 90 puan da işe yaramiyor e kpss de
Modern dilenciliğe karnımız tok, herhâlde destek mesajı gelir IBAN atar yolumu bulurum diye düşündünüz
E suanda da tek basınasınız?Tam olarak o sebeple gelemiyor. Eşim hapse girerse tek başıma yapabileceğim hiçbir şey kalmayacak.
Benim babamın kuzenleri Bursanın en meshur caddesinde 3 dükkanı var alkollü mekan.Valla borcu torunlarının torunları bile calıssa ödeyemez ama bey gibi yasıyorlar.Onlarca ev var kirada satılamaz var ama kiralarını alıyorlar.2 senede bir gidip yapılandırma yapıyorlar borclara devam ediyorlar hayatlarına.Cahilce yorum yapmak istemem ama bizim bir aile dostu vardı abimin arkadaşıydı. Boğazına kadar borç içindeydi, ama ondan rahatı yoktu. Ne malım var ne mülküm, param da battı, canımı mı alacaklar diyecek kadar da gamsızdı. Hakikaten canını mı alacaklar, neden tek başınıza mücadele veriyorsunuz? Veya orada girsin bir işe çalışsın. Size para göndersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?