maddiyat ah maddiyat

çevremdeki cogu kız arkadasım maddiyat diyor ama ben kalbi altın gibi bi sevgili bulmusum onume dolarları saysan ne fayda :) ama para da onemli tembel olmasın calıskan olsunda nasıl olsa kazanılır.Hem huyu guzel hem paralısını bulursan kaçırma ama once kalbi guzel olsun

Aşkk ahh aşk da aşk.. Eşime aşık olduğumda düşünmediğim tek şey maddiyattı heralde. Parasız bir hayat geçmeyeceği kesin ama önce maddiyat diyenlerin gerçekten sevdiklerine ya da sevebileceklerine inanmıyorum ben. Koynuna giremediğin adamın yatı katı olsa ne olur ki?

Önce bana değer vermesi önemli benım için,maddıyat tabıkı gerekli herşeyde olduğu gıbı ama elimiz ayağımız tuttuğu müddetçe elele verıp o parayı bırlıktede kazanabılırız.Para bazen çokşey bazende hiçbişey inan yeterki huzur olsun ilişkinde gerısı teferruat...

yalan yok maddiyat benim için son derece önemli öyle yatlardan katlardan bahsetmiyorum ama durumu kesinlikle benden daha iyi olmalı

aile babası olabilmek en önemlisi bence
ev geçindirecek, sorumluluk bilecek, eşini ve çocuklarını sevecek
iyi baba olabileceğini düşündüğümüz adamlarla evlenmeliyiz

merhametli olan insanın iyi bir eş ve baba olabileceğini düşünüyorum

yani merhamet sahibi olup olmadığına bakarım maddiyattan önce

Benim babanın da maddiyatı var ama

Sorsalar çiftçi olsun ama sevgi dolu olsun kabulüm derdim

Maddiyat önemli ama karakter,insaniyet yoksa parayı sevemezsiniz.Parayla gülemez mutlu olamazsınız.

Çekim bence.

Çekim hissetmediğim birine aşık olamam.

Maddiyatı hiç önemsemem,yeter ki gönüller bir olsun

Son düzenleme:
tam tersi , günümüz kadınları maddiyata önem veriyor ben öle düşünüyorum
paraya asla önem vermeyen,şu anı yasıyorum diyen insanlar musmutlu bence

sevgilimi gordugumde elinde bi telefonu vardi.hicbiseyinden habersiz etkilendim.tanimaya basladigimda durumunun kotu oldugunu bilsem devam edermiydim.hayir.maddiyat benim icinde cok onemli.buyuk konusmakta istemiyorum hayatta ne olcagi belli olmaz ama ailemden daha kotu durumda olmamali.cevremde de cok olumsuz ornek olunca bu konuya daha cok onem vermeye basladim.ama herseyde degil.yaninda dikkat edilmesi gereken bircok sey var.

Ben sevgili parası yiyici olmadığım için maddiyat çok geri planda.Parası varsa kendine var.Ben kendi kazandığımı harcarım.En önemli şey zihniyeti.Kafa yapısı,saygısı,görgüsü,oturup kalkmayı bilmesi,cıvık olmaması...Yoksa adamla en lüks restoranta gidersin,adam dişinin arasını çatalla karıştırıp garsona 'Şşşt koçum bi baksana!' derse maddiyatın ne önemi kalır?

Son düzenleme:
bence kesinlikle aşk. maddiyat var olur ama sonra yokta olabilir. aşık olduğun bi adamla mutlu olabilirsin parası olsa da olmasa da ama eğer bi insanın maddiyatı için yanındaysan o bittiğinde attan düşmüş gibi olursun. ben çalışırım eşim çalışır birlikte zengin de oluruz fakirde oluruz önemli olan insanın yüreğinin büyüklüğü.

Malsahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi malda yalan mulkte madiyatla saadet olmaz sevgi saygi olmadimi gerisi olsa neye çare

Maddiyat onemli tabi ama sevmeyince maddiyati istedigi kadar olsun onemli olan icinin isinmasi..tabiki davul bile dengi dengine o ayri mesele ama..sevmek bence asil mesele..kime sorsan zengini sec der ama insaniz iste gider culsuzunada vurulabiliriz kimbilir..zengin diye sectigin iflas eder..bi kuru maasi olana allah bereket verir..bilinmez bu isler..bana gore oncelik sevgiden yana

Kizlar açık konuşmak gerekirse ben eşimle maddiyat yüzünden bosanicagiz eşim özünde sıcak kanlı biri fakat sorumluluk yok bende çalışıyorum babam evde verdi fakat esimden maddi anlamda çaba göremedim faturaları masraflari öderken destek olmaması çaba gostermemesi beni üzdü araba almıştık düğünde ki altinlarla geri kalan borcunu öde araba senin olsun dedik tefeciden para almış çok üzüldüm kızlar davul bile dengi dengine aşk pek karın doyurmuyor tabii mucadeleci olmayan bi esle

tefeciden paramı almış
çalışmıyor mu kocan? :44:

Calisiyorda Pazarcı ydi pazarciligida yapamadı işler berbat diye ailesinin durumda yok Isportacilik yapıcam diyor inan vicdanen rahat değilim ben gizli saklı parayi veriyim diyorum ahh ahh işleri iyiden para at dedim köşeye kardeşlerinin mesleği var ama kime ne fayda bosanma dilekcesinide vermişler eşim 3 gün çalıştıysa diğer günler yatti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…