maddiyat ah maddiyat

Kira ödenemeyince,faturalar birikince,icra memurları kapıya dayanınca,bebeğinize mama alamayınca "maddiyat önemli değil,önemli olan yüreğinin güzelliği" denilemiyor maalesef.
Pembe bir dünya da yaşamıyoruz,maddiyat tabii ki önemli.
Ha adam dişini tırnağına katıp çalışıyordur ama yine olmuyorsa kadın da çalışmalı,tek taraflı bişeyler beklemekte yanlış.

Onemli olan calismayi seven biri olmasi.beni kimseye muhtac etmesin,ihtiyaclarimi karsilasin,elaleme mahcup etmesin varsin zengin olmasin tatillerde gezmeyeyim luks icinde yasamayayim.ayrica her insanin kotu huyu vardir seveceksinki tahammul edesin o huylara yoksa hayat gecmez

evlenmeden önce aşk önemli geliyor ...Aşkım için herşeye katlanırım yeterki biz hep birlikte olalım istiyor insan ...evlenince hele hele birkaç yıl geçince birde çocuk olunca başlıyorsun hayat mücadelesine ....eğer geçim sıkıntında varsa aşk bir masal gibi hayallerde kalıyor...en büyük aşklar bile borçların altında eziliyor...zenginlik değil ama herkesin bir yaşam tarzı vardır onu yaşayabilmek için yeterli durumun olması gerekir bence ...olmayınca aşıkım yok ben seviyorum herşeye razıyım cümlelerin yerine çok bunaldım, Allah sağlık versin başı o ama hiç kurtulamadık sıkıntılardan, bıktım borçlardan,çocuğun ayakkabısı yok, tatile bile gidemedik sözleri alıyor maalesef...

Son düzenleme:
kesinlikle maddi durum çok önemli.ne kadar aşık olursan ol maddi durumunun olmaması ilişkiyi yıpratır.teyzelerim mesela bu yüzden boşanacak,bir gün gün yüzü görmediler, eniştelerimden biri dolandırıldı bütün ev almak için biriktirdikleri gitti.

kendimden de biliyorum iş ciddiye binince sorun olur. iki tarafın maddi durumu aynı olursa sorun olmaz ancak farklıysa kesinlikle biter.

Bana ne maddiyatindan...
Ben kendi maddiyatimi saglarim, asla benim icin kriter olmaz...
Zeki olsun, kulturlu olsun, yakisikli olsun, sacma sapan erkeklik kompleksleri olmasin, eglenceli olsun, eli ustumde olsun canimi yesin

Sorumluluğunu bilsin, merhameti ve Allah korkusu olsun gerisi hallolur. Sevmek önemlidir, dağları delecek bir aşk değilde, aynı koltukta sıkılmadan saatler geçirebilmektir tercihim, anlaşmaktır.

maddiyat önemli ama zenginlik içinde yaşayalım
hiç borcumuz olmasın,her istediğimiz her an olsun anlamında değil
benim gibi çalışan,benim civarım para kazanan bir adamla zaten geleceğimizi beraber kurabileceğimizi düşünürdüm bekarken de
ama davul bile dengi dengine çalar
çalışmayan veya meslek sahibi olmayan bir adamla da evlilik yapamazdım
maddi anlamda çok iyi olan bir adamla birşey hissetmeden sırf maddiyat için de asla evlenemezdim
yani tek kriter değil ama önemli bir kriter
hayal dünyasında da olmamak lazım

Maddiyat önemli, ama herşey değil, sevgi önemli ve belli başlı konularda anlaşabilmen.. Para, din, çocuk eğitimi konusunda ki hayata bakışınız da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…