Maddiyatçıymışım...

seviyeden bahsedilecekse, önce bi insana öküz lafı yakıştırılmamalı.

bence, abisiyle geçen konuda sevgilin abisine mahcup olmuştur, haklıdır.

benim erkek arkadaşım, abime böyle bişey söylese ben de utanırım. ( şaka olarak da söylense )

maddiyatçı mısın değil misin bilmem, ama öyle hissettirmişsin.

laptop olayında cimriliğinden değil de, belki açık resim falan varsa ondan vermek istememiştir.

o kadar da ' öküz' değildir herhalde...

Canım haklısın bir yerde.Sinirle söyledim 'öküz' diye,cidden.Ama üzüldüm yaa valla ödevim vardı laptopunu ödünç olarak rica etmiştim önemliydi çünkü benim için,üstüne bir de böyle bir olay yaşanınca kötü oldum.Herkes yorumunu yazabilir burası bir forum ama komiksin maddiyatçısın diye direkt etiket yapıştırılması canımı sıktı açıkçası.Çok hassas bir insanım ben.Istediğim cevaplar yazılsın değil derdim.Ben burada derdimi paylaştım öyle yorumlar alınca da üzüldüm.Çünkü ben de yardımcı olmaya çalıştım çoğu kez bir derdim var sayfasında ama hiçbir zaman sen şöylesin böylesin demedim kimseye,kimseyi kırmak istemem hiçbirini tanımıyorum çünkü.Fikrini söyleyen arkadaşlar sağolsun ama benim kızdığım tek nokta tanımadıkları insanlara sıfat yakıştırmaları.

Erkek arkadasının ıthamı agır olmus. banada boyle bısey olsa cok ama cok alınırdım. orda ne dersenız dıyın sızı boyle yaftalayamaz.
ne demek maddıyatcı ne munasebet yanı. laptop konusundada vermedı pinti degıl sorun ınsan yakın goruyor ıstıyor karsılıgında bu tavır hıc hos degıl bu kısımda haklısınız. Fakat;
sızın verdıgınız cevapta pek hos olmamıs yanı nıyet onemli tabı ama yınede sagolun felan dıyıp gecıstırsen daha uygun olurmus.
cunku erkek arkadasınızın abısı zaten sacma bır soru yoneltmıs sıze. sızde oyle dıyınce algılamada sorun yasanmıs.
ama olan olmus ıkı tarafında hatalı oldugu kısımlar var tabı bu benım fıkrım..:)

Erkek arkadasinin "HII OLDU" cumlesi cok sey anlatiyor. Kisiligini kitap gibi okudum. Bu tarz insanlarla birliktelik imkansiz bana gore. Sen ne istersin dediginde " birseye ihtiyacim yok sagolun cok düsüncelisiniz" falan deyip tokgözlülügünle ezmeliydin onlari. Bir anda bos mu bulundun arabanin yarisi falan derken? Bak iste tecrübe dedikleri böyle olusuyor. Olur da bunlar gibi baska görgüsüzlere denk gelirsen yapistirirsin cevabini. Niyetim seni kirmak degil sadece tavsiye vermek istedim. Hatta sen ona "abin ne alaka bana ne istersin diye soruyor, ben kirici olmak istemem o yüzden bir ara abine belirt lutfen bana bu tarz yaklasmasin" demeliydin.

Bu kisiyle tekrar beraber olmaman senin yararina. Burada yapilan yorumlari, verilen tavsiyeleri gözardi etme. Daha bu yasta kendini ezdirme.

Back
X